Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 11
mist spune:
Si inca unul, de data aceasta al Sighisoarei: http://www.kedzierski.org/pictures/travel/Romania/page12-1.shtml
"I am still learning."
V. Erica spune:
Eu as propune sa nu conteze unde locuim/ne-am nascut.Votam ce ne place. La cat de frumos este Iasi-ul, nu ma mira deloc faptul ca e votat de localnici...
Locuiesc in Bucuresti, dar n-am votat Bucurestiul, ci Iasi-ul.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
Himmelsduft spune:
Timisoara, chiar daca acolo m-am nascut. Parintii mei daca ar vota ar zice ca Iasi, acolo au fost in concediu si le-a placut f mult.
Himmelsduft
zana spune:
Am vrut sa mai scriu despre Iasi -de Copou, de Bucium si de plopii care nu mai sunt fara sot, dar cum ploua si e si weekend va fac doar o
invitatie la teatru
Daca apasati pe istoric apare un slideshow cu imagini din interior.
Sper sa va placa!
Doris-Alina spune:
Am mers in multe din orasele tarii, dar nici unul nu imi e mai drag decat orasul in care traiesc!
Timisoara, argumente ar fi multe...
Si mai imi place foarte mult
Baia Mare
DORIS si
INES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
denizel spune:
Bucuresti, de departe.
Ciudat e ca pana acum vreo 10 ani strambam din nas cand trebuia sa revin in Bucuresti (din concedii, de cele mai multe ori).
Dar, s-a intamplat ca intr-un an sa ne facem un concediu in Ardeal si nu stiu cum s-a facut ca am dat numai peste tzepe si oameni scarbosi etc. Mai fusesem in Ardeal si ne simtisem bine, dar atunci...am avut ghinion:)
Cand ne-am intors, a fost cea mai incantatoare reantalnire cu Bucurestiul. De atunci il privesc altfel si oriunde m-as duce, abia astept sa il regasesc.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
olim spune:
CLUJ NAPOCA.Pentru mine este cel mai frumos oras din lume.
Este orasul unde am invatat sa traiesc, este orasul unde m-am indragostit, este orasul unde
, este orasul unde am plans, este orasul
.
Apoi urmeaza BAIA MARE unde mi-am inceput viata fara parinti, primele
, discoteci, chefuri, emotii.
TARGU MURES incepe sa imi placa destul de mult, mai ales de cand am fost in Romania.Am fost placut surpinsa de schimbarile produse, mai putin de drumuri, ca a trebuit sa schimb 2 genti la masina care m-au costat 7.000.000, si astea numai datorita lui Florea
.
SOVATA, locul unde am spus DA din tot sufletul vara asta.