Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 10
sinzi_ana spune:
Cred ca pentru ca sa fie un clasament obiectiv ar trebui ca fiecare sa voteze un alt oras decat in cel care locuieste sau s-a nascut...
Adica sa nu facem clasamentul pe amintirile noastre din orasul respectiv, ci pe orasul in sine...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
ciocolata cu piper spune:
Imi place Timisoara. La Iasi n-am fost niciodata, dar am auzit doar lucruri frumoase despre el.
In Timisoara imi plac in primul rand oamenii, imi place centrul, imi place sa merg la Catedrala, imi place Piata Unirii...imi place Timisoara ....este un oras in plina dezvoltare,in continua miscare.
Imi place foarte mult si orasul Orsova,este un oras asezat pe marginea Dunarii.Vara este superb sa mergi pe faleza,sa privesti in dreapta colinele, iar in stanga cat vezi cu ochii Dunarea.
In varful unei coline se inalta o manastire de calugarite care se vede chiar inainte de a intra in Orsova.Este un oras pitoresc.
Odata daca l-ai vizitat cu siguranta te intorci si a doua oara.
Are o melancolie aparte.Mie mi-a placut foarte mult.
scarmanus spune:
Cluj si Cluj si Cluj. Sa vedeti ce eseu va trag imediat, pe toti va convertesc
. A propos, care e data limita?
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
adi2003 spune:
In putinele mele calatorii prin tara, am remarcat orasul Piatra Neamt, apoi Timisoara.
Sunt impresii de suprafata, fiindca am fost doar in mici plimbari de cateva ore prin ele.
Piatra Neamt e amplasat intr-o zona pitoreasca, mi-a lasat o impresie buna la prima vedere.
Simina
album foto1 si album foto2
nushulica spune:
IASI...si nu ca sunt eu din iasi dar este un oras curatel in comparatie cu altele cu multe atractii turistice ...pacat ca la noi in tara nu se pune punct pe turism si nu se exploateaza la maxim...e pacat avem multe frumuseti in tara asta si noi murim de foame cand s-ar putea trai foarte bine din turism![]()
noi doi
nunta noastra
luna miere
angy11 spune:
Mi se pare corect sa nu ne votam orasele in care traim,dar dac nu ia nimeni in seama aceste lucruri,intervin si eu si spun ca exista doar un singur oras cu adevarat european,in Romania,un oras civilizat fara patimi etnice si in care traiesc cele mai multe etnii de multi ani,cu un ridicat nivel cultural,frumos ca un soare,fruntea fruntii si asta e TIMISOARA
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Cred ca pentru ca sa fie un clasament obiectiv ar trebui ca fiecare sa voteze un alt oras decat in cel care locuieste sau s-a nascut...
Adica sa nu facem clasamentul pe amintirile noastre din orasul respectiv, ci pe orasul in sine...
Dar la mine nu sunt amintiri ci realitatea de zi cu zi...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
copiloi spune:
Vad ca dintr-un subiect asa frumos, a devenit unul, in care se trimit sageti
din toate colturile tarii, ca sa zic asa.....Fetelor, nu se da nici un premiu celor, care au "votat" cu orasul, care va avea cei mai multi admiratori.......deci nu mai veniti si spuneti ca fiecare sa voteze un alt oras decat in cel care locuieste sau s-a nascut........nu-i nici un concurs aici....fiecare e liber sa-si spuna parerea, indiferent unde s-a nascut si unde locuieste.....nu cred ca a venit cineva si "a mintit", doar ca un anumit oras sa fie pomenit de mai multe ori, ci fiecare a spus despre orasul lui de suflet!
angy11, cred ca ai fi putut descrie mult mai frumos TM, si nu asa de patimas (ca sa nu zic altfel) cum ai facut-o tu ...In aceasta ordine de idei, ai putea veni cu argumente si sa spui de ce Timisoara este "singurul oras cu adevarat european" (ce intelegi tu prin a fi "european" ?)si de ce TM este "fruntea fruntii" ? Nu zic ca n-ai avea dreptate, dar mesajul tau mi s-a parut malitios, putin rautacios, fara sa ai vreo umbra de respect fata de parerile celorlalti, in special a celor care nu au scris despre TM!!!!
Alina
mist spune:
Un tur virtual al orasului Iasi: http://www.geocities.com/costel_isro/
"I am still learning."