Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 9
Ramonika spune:
scuze fetelor, acuma am ajuns la servici sa numar voturile
(am luat in considerare numai prima preferinta la orase). asadar, actualizat topul arata asa:
LOCUL I - IASI - CU 23 VOTURI 
LOCUL II - BUCURESTI - CU 13 VOTURI 
LOCUL III - CLUJ - CU 8 VOTURI 
Iasul castiga detasat... 
eu cred ca cei care nu au votat cu Iasul nu l-au vazut niciodata.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Ramonika spune:
pentru Iasi au votat:
desprecopii, lena, ralnied1, copiloi, ppisic, myrrha, Monica-Elena, Ramonika, V.Erica, lorelei19, Danna36, Adela, Natasa, zana, Mik, ralucami, joanna, Stefana, adda, osolita, BellaDonna, Rosey, oanaiasi 
pentru Bucuresti:
Grace, adrienne12, OanaB, conchita, Ira, valentinag, Ramba, Vichi, paapdie, oana cretu, qsar, catalynaa, Boobooricu 
pentru Cluj:
cataghe, slakje, TeodoraD, carolinah, Rufus, asi, danyce, gegea 
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
cait spune:
Mie imi place Brasovul, Bucurestiul in care am copilarit cu toate aspectele lui pozotive si negative si Ploiestiul pt k acolo am toate rudele si mai ales pt k este un orasel micut si linistit.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
claudia_2803 spune:
IASI
Ce dor m-a apucat citind cele scrise de voi! M-ati facut sa plang. Si asa aveam o zi nu tocmai buna, de dimineata ne-am trezit si ne gandeam ce-ar fi sa ne intoarcem acasa. Si acum ... ati pus paie pe foc ![]()
Claudia,
Melissa (7 martie '05) &
Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre ![]()
ralnied1 spune:
Eram si inainte mandra tare de Iasul meu, dar acum, citind toate paginile umplute de voi la acest subiect, sunt si mai si... Incantata peste masura ca sunt ieseanca (prin adoptie, dar sunt cu acte in regula
)
E-adevarat: cine nu a votat cu Iasi, nu a fost aici. Veniti si dupa aceea mai vorbim...
Si pentru cine zicea ca ar fi un oras melancolic, lipsit de viata, sa stiti ca nu este deloc asa. E-adevarat ca in timpul verii e un pic mai "liniste", cand pleaca elevii, studentii, dar nici macar atunci nu e un oras pustiu.
Imi place ca aici gasesti zone unde te poti relaxa in voie, daca simti nevoia, la fel de bine cum sunt si locuri f animate. Nu mai zic de Tudor!!!
Ramonika, ar trebui sa mai numeri si pentru celelalte orase pe care le iubesc fetele noastre, chiar daca nu intra in primele 3. Ca sa fie jurizare corecta, sa nu se supere lumea cumva. (Off-topic: te mai mariti la anul? Mai vii la Nunta in Iasi? Te asteptam!)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Oana_B spune:
Mey nu ziceti asa, io am fost in Iasi, mi-a placut foarte mult (am multe amintiri frumoase acolo
) da' tot Bucuresti e in suflet, acolo m-am nascut si am locuit pana la 31 de ani
Oana_B
ralnied1 spune:
Eu ma refeream la fetele care au citit mesajele de aici, dar nu au zis nimic. Pentru ca daca ar fi trecut macar o data prin Iasi, sigur ar fi amintit... Sau cel putin asa vreau eu sa cred...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
viorela hoff spune:
hallo fetele am aparut si eu dupa cateva luni!
TIMISOARA
parca simt mirosul teilor si aud zgomotul tramvaielor, cladirile vechi din Iosefin, pietele cu harmalaie si dialecte din toata tara, bulevardul facultatilor, podurile de pe Bega, parcurile, florile si copacii stufosi, opera, catedrala cu acoperisuri verzi, bisericile catolice unde se tin slujbe in 3 limbi, amestecul de cuvinte pe starda romanesti, nemtesti (tot mai putin insa), unguresti, sarbesti, parcul copiilor cu amintiri, cartiere vechi, Elisabetin, Traian, blocurile cu curte interioara, talciocurile, pietele de animale, stradutele mici si inguste pe care azi sunt tot felul de baruri intime cu masute la trotuar, ciorile care troneaza de secole in parcul din centru in ciuda tuturor primarilor
...si cate si mai cate inca.
potsa spun cu mana pe inima, de aici din departare
Timisoara mon amour, te sarut
Vio
ps. si pt. ca sunt asa intr-o pasa melancolica de dor, pot sa spun ca fiecare oras din Ro are farmecul si mireasma sa de neuitat, indragit si pastrat in suflet de cei care au plecat departe.
Tina,catelus de catifea
orhideele noastre