Mamici de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza multam mult si tie!!pai sa fie si la tine tot baietzel daca asta iti doresti!nici eu nu cred ca eram dezamagita daca-mi zicea k e fata ca orikum il iubesti ca e copilul tau si te bucuri..dar am vrut putin mai mult baietzel si s-a intamplat sa fie(acum sper sa si ramana baietzel pana la sfarsit ,daca nu vom mai fi felicitati o datat pt fetita)
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+ si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Shoricutza, nu stiu despre dr. Ancar dar daca tot nu esti hotarata si vrei sfaturi eu ti-l recoman pe dr meu : conf.dr. Alexandru Anca de la Municipal. Este super profesionist si in plus foarte dragutz, comunicativ, iti explica orice cu rabdare si calm, iti face inclusiv desene. Eu am nascut-o pe Katja cu el si nu-ti pot spune ce conditii super sunt in spital si cat de dragutzi au fost toti (asistente, infirmiere, etc) cu toate ca eu n-am avut nici un ban la mine (le-a dat sotzul meu la sfarsit, dar unele au refuzat, daca-ti poti inchipui). Si erau la fel si cu femei extrem de simple care in mod sigur nu dadeau nimic. Curatenia exemplara, desene animate pe peretzi... Am facut cezariana si peste 2 zile eram acasa, bine-mersi cu Katja, faceam dush fara nici un pansament.
Ooops! M-am cam aprins! Hai ca nu va mai plictisesc. Daca vrei mai multe detalii, zi-mi!

Ioana 13 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

july, din motive de igiena e bine sa eviti contactul sexual cat timp sangerezi dupa avort. Apoi liber, daca nu vrei sa ramai foloseste o metoda contraceptiva.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (12+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

ALia eu vazusem intrebarea ta, da n-am raspuns ca nu stiam sigur, decat ce zisesera fetele in capitolele anterioare. Eu nu stiu sa fi facut asa un test. Asteptam sa te lamureasca fetele care stiu mai bine. Acum ca ti-a spus DianaR poti sa stai linistita, e totul ok.

DianaR mamica cu burtica, cu greturile cum mai stai?

Inaioana, uitasem ca si DianaR are copilasi apropiati ca varsta ca doar si la copilasi suntem pe acelasi forum. Si mi se pare ca si Gabi are baietel mic. Mai Adira...asa ca ca ne putem sfatui cu spor. SI bineinteles si cu celelalte mamici, care sunt la prima burtica. Mie mi-au facut triplul test cum spuneam si acum 1 an jumate, da stii cum se spune cate bordeie, atatea obiceie. Aici nu am auzit de pliul nucal...ecograf se face abia la 18 saptamani si e singurul daca e totul in regula cu bebe...

Alia, daca vrei poti sa schimbi atat semnatura care apare cat si semnul de barbat care apare sub numele tau. Te loghezi cu userul si parola ta si apoi te duci la Profil Personal (pe bara din partea stanga a paginii), iti mai cere o data parola si apoi vezi toate informatiile despre tine si poti schimba ce vrei... Pupici.

Lily sunt niste linkuri la inceputul fiecarui capitol al nostru si sunt trei cu gimnastica pentru gravide. Sincer si mie mi-a fost teama sa fac gimnastica la prima sarcina, iar acum sunt atat de alrgata ca nici n-as avea cand nici forta necesara.

July, hai ca ti-e permis azi, sa iti fie de bine, da trage din greu sa scapi de tigari. Berea...mai merge... PUpici dulci si multumim pentru articolasul ala.

Ama hai ca esti simpatica, ai schimbat semnatura :-)Pupici lui Seby.

Diana saru-mana de raspuns, ca am uitat nerecunoscatoarea de mine. Si pupici lui Vladut de la Danut cel neastamparat si capos...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 16+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna fetele!

Voi sunteti foarte active cat dorm eu,ca la voi e zi...Si cand sa va raspund uit de unde am inceput.
July_g multumim pentru articolul despre tiroida.L-am gasit foarte folositor pentru ca mama si bunica mea amandoua au suferit de hipotiroidie,poate si datorita faptului ca locuiau in Focsani(acum mama locuieste in Buc)...Aici in Japonia folosim numai sare de mare,bogata in iod si sper sa nu fie probleme la mine,dar am sa-mi fac un control de rutina oricum.
Amy_Kaly felicitari pentru baietel!Vreau si eu!
Bun venit noilor mamici si sarcina usoara!
Nu mai stiu cine intreba de exercitii...scuze...La inceputul subiectului dedesubtul listei cu mamici sunt niste link-uri.Si eu inainte sa raman insarcinata mergeam la sala,dar acum mi-am dorit atat de mult burtica mare ca nu mai fac nimic,mai ales de cand am avut sangerarea.Dar depinde de organismul tau...eu am o prietena care a facut inot tot timpul sarcinii(si a nascut prin cezariana).Sunt de acord cu inaioana ca ai timp dupa,sa faci exercitii cate vrei.
Pupici pentru toate mamicile si revin in curand!

6+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetelor, neata. Stiti cat e de frumosa viata? Inainte de a merge la chef mi-era groaza sa ma intalnesc cu colegii mei. Mi-era groaza de priviri compatimitoare, de batut pe umar ca si cum ar intelege. Eu lucrez intr-un colectiv de barbati, toti foarte duri. Nu am crezut ca o strangere de mana si un zambet, o cicaleala de genul " Sa nu indraznesti sa fii trista, tu esti motorasul nostru" ma vor face sa nu plang ci sa privesc viata inainte cu mandrie.M-au facut sa simt ca au sufeit intr-adevar langa mine, ca sunt un fel de mascota a lor. M-au fortat sa dansez si m-au consolat povestindu-mi de sotiile lor. E super. Deja fac planuri pentru viitor.
Ca deexemplu o sa incep prin a-mi schimba look-ul si apoi sa dau jos toate kilogramele in plus de dinainte si de dupa ce am ramas. De luni, viata mea se va schimba.Si aveti cuvantul meu ca daca mai pun gura pe tigara de luni, inseamna ca nu am nici un strop de ambitie. In f. mult bine.
Si o sa-mi mai implinesc un vis. Noaptea de Anul Nou o sa mi-o petrec acasa cu sotul meu, cu cina romantica si sa ne prinda 12 noaptea facand stiti voi ce!
Va multumesc tuturor pentru sprijin si pentru ca ma tineti la curent cu sarcinile voastre.Ma face sa fiu mandra ca sunt femeie si ca femeile stiu sa fie unite!
Ups, mama ce logoree.
Alia, la fetele de martie-aprilie mai e cineva care merge la doctorul Soloviev. Mie imi fusese groaza de maternitate, ca auzisem niste orori despre spital in sine. Povesteste-mi tu cum e.
Va pup pe toate pe burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna dimineata.
Ce de activitate pe aici. Era sa nu va mai gasesc.
Vreau sa pun o intrebare. Citeam inainte despre dureri de cap. Stiti in ce perioada se manifesta si cu ce trec? Dar mai ales cu ce trec si pina cind mai apar. Sotia mea e chinuita de 2 zile cu astfel de probleme.
Va doresc sa va distrati bine si bb sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu stiu ca durerile de cap datorate sarcinii (ca daca sunt de la altceva, e alta mancare de peste) apar cam la inceputul celui de-al doilea trimestru (dupa ce se termina greturile). Pe mine m-au tinut cateva zile la ambele sarcini si nu au fost insuportabile, dar am auzit si varianta nasoala cu mai mult de o saptamana. Stiu ca in sarcina se poate lua fara probleme paracetamol, dar cel mai bine sunati dr.

Sarcina usoara!

Ioana 14 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adica dupa greturi e posibil sa fiu vizitata de durerile de cap? Am avut 2 zile din acestea. Remediu: odihna, somn(daca e posibil) si lamaie(foloseam si inainte in loc de pastilute) la greu pana imi trece(2-3/zi, stoarse).
july_g: refacere rapida(din toate punctele de vedere) iar visul sa se indeplineasca, adica pe 1 ianuarie sa fii din nou mamicutza, sau chiar mai devreme

bebe la purtator(10+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

JULY_G, doctorul e de milioane , daca mergi la o singura consultatie la el nu te mai duci in alta parte .Maternitatea e mult mai OKdecat judetul .Am fost internata si intr-o parte si alta .Poti sa mergi la el la un control si 3 sfaturi si daca-ti place il pastrezi .Succes la.
Cu durerile de cap eu nu am luat nimic pt ca nici doctorul nu m-a lasat .Asa de tare ma durea ca vomam de vreo 4 ori .Acum ma dau cu o crema mentolata , pt dureri locale si e mult mai bine .
ALIA13+3z

Mergi la inceput