Mamici de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 2
Darria spune:
Ama, felicitari pt. baietel
acum roaga-l sa ramana baitel, adica sa fi vazut bine doamna doctor
Cypocs, eu nu am raspuns pt. ca nu stiu ce sa-ti spun.
Lyly, nu fac exercitii, deocamdata, pt. ca pana acum am fost mai mult leguma, nu am avut putere pt. exercitii dar am catel pe care-l scot de 2 ori/zi afara(nu sunt exercitii dar macar e miscare). Oricum nu sunt buna prietena cu exercitiile dar pt. bebe face baba orice ![]()
Dilaural, nu stiu daca e devreme la 7 saptamani, fiecare femeie reactioneaza diferit.
Pt. toate mamicile: sarcina fara probleme si bebei sanatosi, asa cum toate ne dorim 
bebe la purtator(10+)
noi
DianaR spune:
Salutare burtici!
Mami, felicitari pentru perechea de buburuze din burtica! Veti fi 5, ce fain!
Irinel, ioi ca de tine am uitat complet! Sunt normale contractiile nedureroase, inseamna ca uterul se pregateste pentru sarcina. Stii tu ce inseamna contractii dureroase, doar ai trecut printr-o nastere!
Cypocs eu zic ca sunt ok masuratoriel, pliul nucal trebuie sa fie sub 3 cm, masurat in saptamana 13-14. Deci ok. Intr-adevar in sapatamanile 18-20 se obisnuieste sa se faca ecografie morfologie 3D. Intrebare, tu esti barbat sau femeie?
In legatura cu eco 2D si 3D, iata cum e fetelor: ecografele simple redau imaginea bidimensional, banala ecografie 2D Ecografele ceva mai performante redau imaginea tot tridimensional dar cu mai mare acuratete, asa numita ecografie morfologica, sau 3D. Imaginile tridimensionale adevarate suntredate de ecografe de ultima generatie, asa numitele 4D. Aiurea, nu? V-am lamurit?
Lyli, sunt permise exercitiile fizice usoare in sarcinile fara risc. Deci dai drumul dar nu te strofoca prea tare! Chiar fac bine in pregatirea pentru nastere!
Ama, felicitari! Am zis sa nu te felicit ca nu era sigura doctorita si nu vreau sa fii dezamagita. Pana la urma conteaza sa fie sanatos, nu?
Carmina, tie ti-am raspuns la subiectul deschis de tine.
July, teoretic poti incerca dupa primul ciclu normal, probabil medicul ti-a spus sa faci pauza sa se refaca mucoasa uterina cat mai bine si sa-ti cresca asansele de a pastra sarcina.
Mihaela, intreaba medicul nu e chiar in regula sa ai dureri mari.
Slanina, da asta imi place, dar ceapa, ioi as manca dar ce greata imi face dupaia!
Am incaput si eu sa am burtica! Am trecut la o pereche de blugi largi ce i-am purtat dupa nastere. ![]()
Noi suntem bine, am facut azi analizele, vineri sunt gata. Intrebare: voi ati platit testul HIV?
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (12+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
inaioana spune:
Eu am trecut de faza greturilor care chiar m-au chinuit mai rau decat la prima sarcina! Asa ca pap si slanina si ce vreau, pardon, ce vrea bb!
Irinel, ne vom sfatui, vom plange una pe umerii alteia...sanatosi sa fie bbici ca altceva nu conteaza!![]()
Cat despre triplul test, ala e, cu sindromul Down. O sa-l fac si gata, doar ca mi s-a parut ciudat ca la prima sarcina nu mi l-a recomandat. Oare nu se facea acum doi ani? Ca atunci nici n-am uzit de el si acuma pare foarte la moda! In fine...
Ama_kaly, felicitari! Si te rog sa pui o vorba buna unde stii tu, sa-mi iasa si mie tot baietzel! Daaa?
Ioana
13 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
inaioana spune:
Nu dati cu pietre dar eu sunt impotriva exercitiilor fizice in sarcina! Ai timp dupa aia cand o sa fii disperata sa slabesti, acuma.. mai bine lasa, Doamne fereste! Poti sa inoti daca iti place (la sfarsitul sarcinii e chiar misto sa nu-ti mai simti greutatea) , sa mergi pe jos..dar...atat!
Parerea mea!![]()
Ioana
13 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
july_g spune:
Multam Amonar! Cine mai e ca mine! Eu am cina cu lumanari!
Multam Ama. Ce mandra sunt ca sunt draguta!
Multam DianaRpentru lamurire( si celor care mi-au mai dat). Ca sa nu fie nici o luna nici trei pot de la doua? Si macar
putem mai devreme? Stiti ca va povesteam ce frumoasa i se pare catelusa sotului meu!
Fetelor eu sunt putin cam
. Am fost la ziua sefului si m-am dedulcit putin la vinulet si la tigari. Mea culpa. Saptaman asta si gata. Promit solemn ca las si tigarile (de tot) si berica.
Adica toate lucrurile bune.
Galateanco ( e prea greu nick-ul tau), adica Alia, felicitari pentru bebe miscacios si marisor!La ce medic mergi?
Va pup pe toate!
cypocs spune:
Diana, cu siguranta sunt femeie .Am explicat cand m-am asezat pe aici ca eu nu am reusit sa ma inscriu , desi am incercat de mai multe ori .M-a ajutat un pustiulica si ala a ales numele .Uneori uit sa-i scot semnatura si de aia ...Sper ca nu ai vorbit serios
JULY_G, merg la doctorul Soloviev de la maternitate pe care il cunosc de acum 5 ani, de la Iasi .Acolo am nascut baiatul.
ALIA!13+2zile
shoricutza spune:
Buna seara la toata lumea ...
Si bv bafta multa maine la dr. Sper sa ne dai vestea buna ca e totul ok ...
cypocs si eu zic ca sunt ok masuratorile atata timp cat a iesit sub 3 cm.
Mami2002 felicitari ptr bebelusi! mi se pare minunat sa ai gemeni.
Eu de abia astept sa ma duc din nou la eco peste 2 saptamani sa-l vad pe bb ... Greturile de vreo 2 zile au mai scazut in intensitate si evident am inceput sa pap mai mult.
Am si eu o intrebare ... stie cineva cum este la Polizu? Sau de Dr Ancar Benedict (cel tanar) poate sa-mi spuna cineva ceva? Sunt total debusolata si vreau sa ma hotarasc mai repede asupra medicului cu care vreau sa merg mai departe. Daca ma puteti ajuta cu un sfat as fi foarte fericita. Ptr mine este fff important sa am incredere in dr meu ptr ca inca imi este teama cu rh-ul meu cel negativ, mai ales la nastere ... Mi-as dori f mult sa dorm linistita noaptea ca sunt pe maini bune ....
10+
ama_kaly spune:
Irinel mie nu mi-a mers netul ieri si azi si n-am apucat sa citesc tot tot din urma..daca m-ai mai felicitat o data uite ca-ti multumesc acum de doua ori!
Nici eu nu suport dulciurile si carnea
in schimb mananc tot ce e sarat,beau lapte ca ne place si din cand in cand mai mananc si putina carne ca asa a zis dr..si dupa aia ni se face rau..eu inca mai am greturi si acum..nu se compara cu cele din luna a2a sunt mult mai rare si imi trec mai repede,dar inca nu mi-au trecut de tot..si sambata facem 4luni..Darria crede-ma ca ma rog sa ramana baietel pana la viitoarea eco de fapt pana se naste si dupa aia
tare mult mi-am dorit un baietzel si acum sper sa-i ramana ... intre picioare
DianaR pai felicita-ma..daca se schimba intre timp ma feliciti si atunci pt fetita..dar speram sa ramanem asa baietzel cum a vazut doamna dr!Pai de la eco nu poti sti sigur niciodata ce e..poate cele 3d sa fie 100%sigure insa de la cele 2d e intotdeauna un "pare" pt k au gresit de multe ori..Eu 100% ma conving knd il nasc si vad eu cu ochii mei!pana at merg pe mana dr..
LYLY eu nu vreau baietzel sa semene cu mine, vreau baietzel pentru ca in primul rand baietzii sunt mai mamosi
multumim si tie pt felicitari!!Exercitii nu fac pt k eu numai daca ma asez in pat mai neatent ma doare burtik si nici nu stiu care sunt permise si care nu..asa ca mai bine renunt dr nu mi-a recomandat nici un fel de ex..nu stiu cat de bune sunt in sarcina..inaioana pai lasa ca vb cu "stim noi cine" si ii spunem doleanta ta de a avea un baietzel,da? multam si tie pt felicitari..ma simt atat de bine cand toata lumea ma felicita pt baietzelul meu..
ama_kaly spune:
july_g pai asa sa faci sa lasi tigarile si berica ca sa te pregatesti de bebe,da?hai te pupic si ma bucur ca te-ai simtit bine la ziua sefului tau!
Uff..nu stiu pe ce am apasat de am trimis prima parte a mesajului mai repede..asta ar fi continuare..
Va pupic fetelor!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15+ si
Seby ![]()
shoricutza spune:
ama_kaly normal ca meriti toate felicitarile ptr baietzelul tau! si eu imi doresc baietel tot din acelasi motiv. Eu incerc sa ma vad si mamica de fetita ca sa nu fiu dezamagita daca nu este baiat (desi ma indoiesc ca as putea sa fiu totusi dezamagita) ...
july_g poti sa faci
dupa o luna de zile daca tin io minte bine ... Ma bucur ca te-ai distrat. Cred ca ti-a prins bine un pic de relaxare. 
10+