Mamici de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Alia, cabinet particular are? Sau direct la maternitate? Daca zici ca il stii de mai de mult timp, hai si pune-mi o pila. Mama lui e cumva profa de romana?
Darria, multam draguta mea dar e cam devreme 1 ianuarie si mor de ciuda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna burticilor. Iaca si io pe aici.
Mai are vreuna pofta de mancare sa manance non-stop si apoi sa-i fie rau de la atata mancat si cu toate astea sa-i vina sa manance in continuare?Simt ca innebunesc, deja am luat 2 kg si daca mentin ritmul asta va fi vai de capul meu.
Lyly eu la cat ma fatai dupa fi-mea prin casa si incerc sa reordonez dezordinea pe care o face chiar daca as vrea n-as mai putea sa fac gimnastica, seara pic franta, am ajuns aseara de exemplu sa adorm in fund pe canapea inainte sa reusesc sa o adorm pe fi-mea. Si asta abia e inceputul.
Irinel fetita mea are 13 luni si e copil atomic. Mai mamicutelor cu inca un bebe acasa voi cum va descurcati singure ca eu abia imi pastrez calmul si rabdarea. Nu vreau sa plictisesc pe nimeni da mai dati-mi si mie o sugetie ceva ca am momente cd devin foarte nervoasa si nu face bine la nici un bebel.
DianaR anul trecut cd. am facut HIV-ul era gratuit, acum sincer nu stiu sper sa fie tot asa.
Cypocs eu zic sa stai linistita ca masuratorile sunt ok dupa cum zice dr. ta.
Iuly_g bafta in tot ceea ce ti-ai propus. Imi place tare mult cum gandestide la noi.
Ama nu pui si pt. mine o vorba buna sa fie bb2 cu p..a? Eu si la primul am vrut tot baiat si desi la eco mi-a zis dr. ca e fata am tot sperat sa se insele da na fost asa. Oricum imp. e ca bebele sa fie sanatos ca sexul mai putin conteaza, desiii....
Inchei aici ca prea m-am intins, da nu inainte de a ura bun venit in club noilor mamicute.

AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

July_g , pila iti pun , zi cand vrei sa mergi si il sun .Eu te sfatiesc sa -mi zici mie cand vrei , aflu cand e de garda si e mai bine asa pt ca e super aglomerat.In garda are mai mult timp .Cei de la maternitate sunt draguti ,vizitatorii intra usor , pe doctor il gasesti usor la telefon (afara de dimineata cand e nebunie si cam tot timpul opereaza ).Nu are cabinet particular pt ca nu vrea , zice ca nu are timp .Mergi o data si daca iti place mai vezi tu.
ALIA13+3z

Mergi la inceput

Alia un mare de tot. Astep ziua de luni, ma duc la Gineco center ca oricum e gratis controlul, il pup pe Mereuta (pacat ca e la Militar) si dupa aia, ant din pupa. Tinem legatura.
IulyP, multam. Daca ar fi dupa mine acu m-as apuca! Sa va prin din urma!
la toate fetele.
Mama ce sacaitoare sunt. Sunt disperata de stat acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Multumesc pt info legat de durerile de cap.
Se pare ca treaba e mai nasoala. Raceala
Si i-am spus toata ziua sa se pazeasca.
Concluzie: sotia mea este un exemplu de genul "nu faceti ca ei"
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

july, nu ai activat PM si taaaare as vrea sa vorbesc cu tine...pe messenger intri? cum facem?

restul burticilor: pupici si multa, multa sanatate!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

ADIB, oscilococcinum , cate o doza la 6 ore sa ia ca merge foarte bine si e permis la gravide .Lamaie multa , sprepsils cu lamaie si miere parca zicea cineva pe aici ca e voie .Daca o doare gatul homeogen9 , tot homeopat
ALIA

Mergi la inceput

July_g, eu la Mereuta nu m-as duce pt ca lucreaza la militar , deci nu vin gravide la el , deci nu are experienta in obstetrica .Stai linistita ai sa fii inebunita dupa Soloviev!!!

ciprian cogean

Mergi la inceput

Megbeng habr n-am cu se activeaza PM-ul, dar ma gasesti pe Mess iuliagrumazescu@yahoo.com. Si eu voiam sa vorbesc cu tine, dar nu te-am mai gasit pe la mamici aspirante.
Alia, am aflat ca nu e neaparat nevoie sa astept 3 luni. Asa ca, saptaman viitoare mergem la Dl Soloviev.
Adib. ceai de lamaie cu miere. Fierbi lamaia. Face minuni. Pt. tuse, ridiche neagra.
Pup
Meg, te astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

inaioana iti multumesc mult ptr raspuns. Sigur ca vreau mai multe detalii ...De Dr Anca parca am mai auzit dar din pacate nu-mi aduc aminte in ce context si ce anume am auzit ...dar sper ca de bine. M-am uitat pe pozele voastre (frumosi foc toti trei!!!) si am ramas muta de invidie cand am vazut cum aratai tu dupa doar o luna de la nastere. Incredibil ... cum ai reusit? sau nu te-ai ingrasat prea mult in timpul sarcinii?
july_g toata admiratia mea pentru atitudinea pe care o ai! bravo tie! si super colegi ai ...
Magg mai da si tu un semn de viata ... toate bune?

10+

Mergi la inceput