Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,

Vad ca aveti probleme cu durerile jos, intre piciaore, eu nu am, dar cred ca e ca ma misc mult, urc cate 4 etaje zilnci si le si cobor, de 2 ori pe zi de fapt si incerc sa fa co plimbare de 30-1h, depinde si de vreme.Medicul mi-a recomandat clar, indiferent ce dureri ai , sa faci msicare pe jos, plimbat adica si innot, cat poti de mult, ajuta enorm la nastere si recuperare, indiferent cum nasti-natural sau cezariana.Ma mai doare si pe mien uneori soldul sting sau eppicior in jos, dar doar dc exagerez cu mucna si su statul in picioare mai mult de 5-6 ore consecutiv.

Monica
- multa sanatate cu mincatul!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- eu tin pumnii sa fie bine si o sa vezi ca e ok, deobicei cand repeti testul iese bine, vei vedea.
EU peste 3h 1/2 merg sa iau cardul de cetatean canadian si sa cint imnul si o sa facem si poze, ca vine si Dragos cu mine!
Vad ca mi-a aparut inc ao stelutza, wow..

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
Imi pare rau de cele care aveti dureri de solduri ( vad ca azi e o stare generala aproape). Eu sunt fericita inca din punctul asta de vedere ! In schimb ma camm doare burtica jos.
Asta noapte am avut o noapte teribila. Dupa ce ca nu am pututsa adorm, si m-am plimbat de vreo 7 ori, am avut si un cosmar groaznic, ca la 4.30 , m-am trezitt toata transpirata si stransa in pat de frica. M-am dus la baie si m-am speriat de umbra mea in oglinda.. Nu am mai putut sa dorm, la 7.30 m-am ridicat din pat si am plecat sa imi recolteze sange pt analize.
Am fost apoi sa vizitez o batranica care azi implineste 104 ani !!! Ce parere aveti ? E familia la care lucram eu.
Revin mai tarziu.

Ana 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Azi e cam liniste pe la noi...
Toate ne plangem de acelasi lucru, fapt care nu e prea bun

Toanca si Matei Alexandru 30+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna fetelor!

Ma gandeam asa stand ca un cuc pe forum si mi-am adus aminte ca am vazut, nu mai stiu unde exact, ca fetele care nasteau se mutau de la forumul de gravidute la cel de mamici si ramaneau din ce in ce mai putine gravidute.

Si uite asa am ajuns la rugamintea ca dupa ce nastem sa ramanem tot aici pana naste si ultima si apoi sa ne mutam toate ca o familie mare ce suntem. Voi ce parere aveti?

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Denise, tare bine mi-au facut randurile tale si parca m-au trezit cat de cat la realitate. Eu deja imi pusesem diagnosticul si nu prea mai aveam speranta de la urmatorul test. Dar o sa ma incurajez si o sa imi spun de fiecare data, "sigur va iesi bine testul viitor".
Felicitari pentru cetatenie. E emotionant si banuiesc ca a meritat asteptarea.
Ana, se mai intampla sa avem cosmaruri si cu cat burticutza creste apar din ce in ce mai des, mai ales la mamicile care sunt foarte ingrijorate.
Si la multi ani pentru batrinica de 104 ani. E mare lucru in ziua de azi sa mai ajungi la asemenea varsta.
Toanca, eu ma gandesc ca daca ne plangem toate de acelasi lucru e de bine. Adica daca zece au dureri de solduri si intre picioare iti spui, aha se mai intampla si la altii, deci e normal.
Ursoaica si eu sunt de acord cu tine sa ramanem aici pana naste si ultima mamica. Asa e frumos. Eu daca as naste ultima si as vedea ca fetele s-ar muta incet, incet pe alta listuta nu m-as mai simti din gasca lor. Dar sunt sigura ca toate fetele vor fi de acord sa ramanem aici pana suntem toate gata de plecare.
Bombonica pe unde esti?

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Eu am calcat tot ce mai aveam de calcat pentru Ayan, cateva hainute si lenjeriile de patut.
Acum fug sa stau in pat ca am cam obosit.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Eu sunt de acord sa ramanem aici pana naste si ultima mamica. Asa ar fii frumos pt toate.
Mi-e un somn acum , da nu ma duc sa dorm ca altfel la noapte iar nu dorm. Ma pun sa cos ceva.
Oare Giova ce face ? Ca nu am vazut-o azi, sau nu mai stiu eu ce am citit ??
Denisa , feliciatari pt cetatenie !!

Ana 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
Alina, da ar fi dragut sa ne vedem pe 27 mai vorbim.
Denisa felicitari pt cetatenie.
Ursoaica eu sunt de acord cu propunerea ta.

Anca 26+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,burticutelor!!!
Tocmai am venit de la eco!!!Mi-am vazut printesa!!Are 777 grame...si era ok...Cu toate astea,sunt tare,tare suparici....
Off!!Sunt necajita ...cu IR-urile mele..a scazut pe stinga..dar a crescut pe dreapta.......IR-ul ombilical a scazut de asemenea,colul e ok..3,2 fata de 2,9...cerclajul e ok...cu lichidul amniotic stam bine,in schimb...am placenta matura...cu calcefieri...Si m-a speriat tare de tot Dr. Iosub...Ca cik exista riscul mortii intrauterine..Am plins de m-am omorit....Miine merg la Tutunaru...Cik eu sunt o tipa prea emotionala...si asta ar putea fi o cauza...Ce sa fac daca asa m-a facut mama?Si ma consum din orice?????
Desi imi impun sa fiu linistita...ma stresez cu toate timpeniile...
Nu ma mai duc la serviciu..dar ma gindesc ce-i pe acolo...Acasa...stiti cum e..se gasesc motive sa fii preocupata...
Asta e..
Nesimtire scrie pe mine de acum....TREBUIE!!!!!!!!
Mai sunt printre noi fete cu placenta matura,cu calcefieri?
Va pup..
Ma duc sa stau in patut..beau un lapte cald..si mai vedem ce-o mai fi...
Nicole si Daria..
25+

Mergi la inceput