Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anca, Alina, Diana si Ana M- multumesc de urari, da va fi emotionant si merita, am dubla cetatenie, nu renuntz la cea romaneasca!
Diana- ia-o incetisor, nu te stresa, da o sa fie bine, vei vedea!
Alina-ce harnica cu hainutzele, eu am zis ca in decembrie vreau sa fac asta, sa se pastreze cat mai curate si proaspete pina vine dulcineea.
Nicole - nu te mai stresa atat, o a fie bine si cu placenta si cu toate, o sa vezi!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Nicoleta, nu ma pricep bine la cea ce ai descris tu dar se pare ca e risc de placenta imbatranita , nu ? Placenta matura ? Lasa drag , nu te stresa atat, vei face controale mai des si daca e risc pt bebe, vor putea sa iti provoace nasterea inainte de termen. Chiar am auzit acum 2 zile, ca unei fete de aici, din Spania i-au facut asa prin sapt 33-34, nu stiu exat, si ok si ea si bebele. Nu te mai stresa atat si nu te gandi la altii, gandeste pozitiv pt bebele tau ( m-am gasit sa-ti dau eu sftauri care sunt la fel ca tine).

Ana 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Azi am fost si eu la medicul de familie sa-mi dea reteta si am aflat ca gravidele care lucreaa nu mai beneficiaza de gratuitati in farmacii! Tensiunea 11/6, cred ca este buna, m-am mai ingrasat 2 kg de la ultimul control(2oct). M-a chemat si pe mine sa fac antitetanosul la sf. lunii (saptamana 34 si 38 trebuie) si l-am intrebat si de testul cu glucoza, mi-a spus ca nu-i necesar sa-l fac, il fac numai persoanele suspecte, adica celor carora la analize le-a iesit glicemia un pic maricica si a mea nu era deloc mare.
Porumbel, ne bucuram ca ne-ai scris, poate mai intri din cand in cand sa ne spui cum te mai simti!
Poate mai intra si alte fete ce n-au mai dat nici un semn de mult!
Nicoleta, stai draga linistita, ai vazut ce ti-a zis si doctorul ca stresul poate fi cauza! Asa ca NESIMTIRE la greu
Ursoaico si eu sunt de acord cu tine, si eu am dpn-ul prin februarie si n-am chef sa ramanem pe aici vreo cateva ametite!
Denisa,FELICITARI!
Diana calma si tu mamico ca-l stresezi pe bebe!
Voi ziceti ca daca facem multa miscare nu ne mai doare nici intre picioare si nici soldurile? pai atunci cum se face ca pe mine ma doare doar seara? Dimineata ma simt foarte bine si sunt foarte energica, cam de pe la 18 incep durerile...

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Alina, chiar esti harnicuta. Eu ma lupt cu rufele necalcate de cateva zile si de fiecare data fac altceva. Azi am zis ca ma duc sa calc rufe si m-am oprit sa spal baia.
Nicoleta, incearca sa te linistesti. Doctorul care ti-a facut ecografia sunt sigura ca ti-a spus ca asta e cel mai rau lucru care se poate intampla, dar pana acolo e cale lunga. Important e sa ai incredere in medicul tau ginecolog si probabil vei face controale mult mai dese. Ai sa vezi ca totul va fi bine.Nu te mai stresa din orice si incearca sa gandesti pozitiv. Parca mai citisem ca cineva ar avea asemenea probleme, chiar pe subiectul nostru, dar nu bag mana in foc ca nu era scris mesajul chiar de tine.
Ana, parca Giova zicea ca nu are cablu la laptop si intra cat o tin bateriile. Sa speram ca or sa cumpere cablu cat mai repede si ne scrie.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

March, aici testul de glucoza e obligatoriu. La mine nimic din analizele anterioare nu prevestea ceva. Asa ca la ce surpriza am avut, as recomanda la toata lumea sa il faca. Eu deja ma intreb daca in Ro, la prima sarcina nu am avut probleme...Dar cine imi poate da un... raspuns atata timp cat nu mi s-a facut testul.
In fine, am zis sa gandesc pozitiv ca pana acum sunt suspecta nu si diagnosticata.
Pupici.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela -multumesc
Diana- o sa vezi ca iese bine testul si nu te mai gandi decat ca bebe va fi sanatos, da? Hai fii barbata- si diagnosticul are solutii oricum, sa stii.

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna fetelor! Eu am fost cam lenesa la scris dar de citit nu am ratat nimic,de altfel toata ziua sunt "calare" pe Dc...
I-mi pare tare rau pt. cele care se lupta cu durerile dar din pacate se pare ca sunt ceva normal in sarcina avand in vedere nr. plangerilor...mult a fost ,putin mai este asa ca fiti barbate fetelor!Eu ma lupt cu arsurile si greturile mai nou nu mai am pofta de mancare si nici macar bunataturile dupa care muream inainte nu ma mai atrag acum, am ajuns sa mananc o data pe zi si atunci ceva simbolic , iar seara strang buda'n brate
Ar fi frumos sa stam aici in gasca pana naste si ultima mamica
Fetelor i-mi cer scuze ca nu-mi mai amintesc ce a scris fiecare mamica in parte dar eu oricum va pup pe toate si va doresc numai bine

Oana 32+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Zic noapte buna la burtici cu printi si printese!
Sa aveti o noapte linistita si fara dureri si fara arsuri ori greturi
Nici eu n-am pofta de mancare Bombonico, mi se pare ciudat ca eu eram o gurmanda. Oricum i-am spus doctorului si a zis ca nu-i nimic atat timp cat mananc ce-i trebuie bebelusului! Nu este obligatoriu sa ma fac cat o balenuta!

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Bombonica, bine ca ai mai dat un semn. Imi pare rau ca te supara arsurile si greturile. Incearca sa papi doar ce iti face bine.
March, noapte buna.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetele,

Denisa felicitari pt. cetatenie sa ne anunti cand pui pozele sa le vad si eu
Ana macar sa ajungem la 90 de ani, nu spun mai multDaca nu ai uitat-o pe mamaie inseamna ca esti sufletista
Nicoleta asa cum au spus si fetele, nu mai pune la suflet, fii mai nesimtita si nu te stresa cu placenta prea mult
Giova se pare ca nu a cumparat cablu pt. laptop,nu cred ca rezista ea sa nu ne scrie maine Eu am stat aproape numai in pat, inca ma refac dupa ziua de ieri,ma duc ca incepe Lacrimi de iubire si nu am pierdut nici un episod
pupici la toate

29+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput