Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dupa ce ca ma intepa colul acum ma doare si burta jos de tot...am mers cocosata prin casa...am luat No-Spa si sper sa treaca!...naspa...!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Si eu am dureri foarte mari de solduri, m-am trezit dimineata de parca ma batuse cineva toata noaptea. Si ma doare si coloana in timpul zilei, mai ales daca stau pe scaun la calculator.
Fug sa pap si eu si sa fac cumparaturi.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
si pe mine ma doare intre picioare si mai usor soldul drept, dar daca e vb ca se largeste bazinul e ok ca eu chiar vreau sa nasc normal.
Si stiti ce ? Pe mine ma dor talpile, sunt caraghioasa cand merg ca o rata , leganandu-ma , deja e o aventura sa ma incalt singura.
Dana merci ca mi-ai schimbat DPN-ul

Anca 26+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna Fetelor!
Chiar daca nu am mai scris de mult ceva pe aici, sa stiti ca nu v-am uitat si va citesc cand pot. Va multumesc pt. tot ce scrieti, asa mai aflu niste chestii pe care nu le stiam sau la care nu m-am gandit.
Bebe e bine, inca nu stiu ce este pt. ca prima data mi s-a spus ca e fata,a doua oara ca e baiat, asa ca astept urmatorul ultrasound, sa vedem ce mi-o spune!Bine ca sunt doar doua variante!....
Dar cel mai important e ca bebe e sanatos, e mare,eu sunt bine si-mi pare rau cand citesc ca unele dintre voi aveti dureri.
Listuta e super, imi place mult, bravo!
Voi aveti dulap normal pt. hainele lui bebe?Eu m-am gandit ca ar fi mai practica o masa de infasat cu sertare dedesubt pt. ca hainutele oricum sunt mici si "s-ar pierde" intr-un dulap mare!Si oricum o masa de infasat e ceva de care ai nevoie. Voi ce ziceti?

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hy burtici,

Catalina daca durerile de burta jos nu sant ca cele de la CM atunci nu te impacienta, oare mai e valabila explicatia cu intinsul ligamentelor si acum? Mai simt si eu din cand in cand o durere jos de tot la burta, ma tine si cand merg,dar e total diferita de contractie! Abea astept sa vad ce ai mai primit din State
Bee am o sarcina foarte ciudata Branza nu o tolerez in schimb am mancat aseara pe la 2 sarmale, simteam ca a cazut cam greu la stomac dar am reusit sa adorm si m-am trezit pe la 11( o singura data m-am sculat pt pp )Adevarul e ca am facut multe ieri si ma simteam groaznic.
March eu am arsuri si ziua, daca ar fi sa mananc acum un biscuite ( nu din ala simplu ) imediat la o juma de ora incep arsurile, nu pot manca nici chec, fructe doar mere, banane nici macar sa le gust...Arsurile la mine sant oricum, fara sa stau in patCand iesim pe undeva am sticla de sirop in geanta, daca ma apuca o scot si incep sa beau din ea indiferent unde sant
Nicoleta bafta la eco, sa vii cu vesti bune
Nu mai tin minte, parca Bee a scris de salteluta semicerc? Este foarte practica, la inceput o poti tine pe tine cand alaptezi bebeul, pe el in pui pe ea si este la nivelul sanilor, poti sa o mai pui si pe masa de infasat, cand incepe bebe sa dea din picioruse si sa se impinga in ele, nu mai este riscul sa se loveasca cu caputzul de marginea mesei
Fetelor si eu cam ma ridic din pat dimineata imi este foarte greu, am dureri de sold si intre picioare, ajung cu greu la toaletaOricum eu fara o perna intre picioare si una putin sub burta, nu pot sta deloc in pat.
Lacramioara sa ai spor la servici, sa termini mai repede perioada asta incarcata
pupici, revin

29+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor!
Imi pare rau sa aud ca va dor toate celea... eu din fericire am scapat deocamdata de durerile intre picioare (poate pt ca fetita nu s-a intors inca) iar soldurile ma dor doar uneori, noaptea.
In schimb ieri mi-a tras niste suturi in burta de pentru prima oara m-a durut de cat de tare dadea! Dar nu ma supar, e bine ca are putere!

J 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ACINA, sper sa ne intalnim pe 27 la dr. Noi ajungem pe la ora 19:30 cred, sa vina si Gabi de la servici. Sper ca te simti mai bine cu burtica.
MARAKI, vad ca tot cu greturi. Papa si tu ce-ti prieste, ce sa faci?
Eu am fost la cumparaturi, e cam frig afara si geaca nu ma mai cuprinde. Acum vreau sa calc, ca m-am facut cam puturoasa, am o gramada de treaba. In week-end sper sa am chef sa gatesc vreo trei feluri de mancare sa am toata saptamana viitoare ce sa pap.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki, am dormit vreo 1 si cind m-am trezit durerea de burta a disparut...vad ca momentan si cea de solduri...acum sa vad ce o fi diseara.,...eu arsuri nu am avut, dar de cind iau antibioticul iau...si noaptea la 1 cind il iau maninc un mar sau o para...He, maine tu si Mirela faceti 30+...Las ca va ajung eu simbata!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Porumbel, ce bine ca ne-ai mai scris .
Ei... lasa ca aflati voi sexul cat de curand. Oricum e bine ca-i bebe sanatos, iar tu te simti ok.
E bine si cu masa de infasat. Pentru inceput nu vor fi foarte multe lucrusoare, ai dreptate.
Dar odata cu trecerea timpului o sa vezi ca nu o sa mai ai suficient spatiu (o sa primesti multe hainutze cadou, asa se intampla !).

Dragelor, sa speram ca seara asta vine cu mai putine dureri de solduri, spate, picioare, etc.
Hai ca mai avem ptuin... cel mult un trimestru !

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna burticutze.
Multumesc mult fetelor care s-au gandit la mine si m-au incurajat. Dupa o zi de plansete, ieri, azi m-am hotarat sa nu imi mai plang de mila si pana la urmatorul test, saptamana viitoare, sa tin regimul pe care au zis ca mi-l vor trimite prin posta. Adevarul e ca sunt putin speriata ca bunica-mea a avut diabet, dar asistenta mi-a zis ca nu conteaza asta.
Vad ca multe va vaitati de durere intre picioare. O am si eu din pacate, am avut-o si la prima sarcina...Doctorul mi-a zis ca e normal si nu trebuie sa imi fac griji. Mi-a recomandat o centura care sa imi sustina burtica, dar i-am zis ca ma mai gandesc, dar atata timp cat durerea e suportabila nu am chef de investitii inutile.
Ma duc sa fac ordine prin casa si poate ma invrednicesc sa calc niste rufe pana vine mandra de la gradinita, azi are program scurt.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput