Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetele cu dureri de solduri si dureri intre picioare, gandul meu spune ca daca o sa le suportatzi pana la urma, totul e spre bine. Cred ca sunt bebeii in pozitie si capsorul lor se sprijina pe pelvis si o sa-si faca incet incet loc, pe masura ce finalul apoteotic se apropie. Deci pentru cine vrea si poate sa nasca natural e de bine!. Eu sunt ingrijorata, ca prea sunt "ca o floare". Nu ma doare spatele, nu intre picioare, nu burtica jos. Fata de durerile de acum 2 luni, nu se compara! E clar ca la mine fata nu sta cum tb. SI acum ma pocnira alte idei, daca nu sta in pozitie si imi face cezariana abia cand se declanseaza natural travaliul, cred ca voi astepta eu mult si bine, ca am un col luuung. Si de mers, merg pe jos in disperare,cred ca imi face tare bine! Cu legatul la sireturi si cu aplecatul e in schimb tare greu.. Mi-ar trebui si o macara sa ma ridice din locurile unde nu am de ce sa ma sprijin.
Ioana, tu ai pus ceva in aparatori? (la material ma refer, vatelina sau ce s-o pune?)

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Crisu23 iti doresc nici sa nu stii cum e cu durerile de solduri si intre picioare....
SUNT CUMPLITE!!!!!
Mai bine sa nu ai parte de asa ceva....
Simt ca te rupi......

Toanca si Matei Alexandru 30+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Crisu, n-are importanta cum este daca nu ai probleme cu aceste dureri! Esti o fericita! Si eu ma gandesc ca daca mergem pe jos cate putin in fiecare zi si evitam statul pe scaun scapam si de durerile astea! Am obervat ca la mine sunt mai acute seara si asta mai ales dupa ce am stat cam multicel pe scaun la calculator!
Reteta contra durerilor este relaxarea(nu culcat in pat ci eventual rezemate cu spatele de multe perne intr-o pozitie relativa de stat in fund) alternata cu plimbarici! Si pauze dese atunci cand va faceti treburile casnice ca doar nu-i musai sa terminati totul intr-o zi!

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bee, e de bine pentru cine vrea si poate sa nasca natural????
Eu as prefera sa nu am aceste dureri..

Toanca si Matei Alexandru 30+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Crisu , mai bine sa nu afli cum e cu acele dureri! La prima sarcina nu am avut o astfel de problema, dar acum...le car dupa mine de la 20 saptamani!

Dana , posibil sa nu aiba nici o legatura messangerul, dar la mine asa a mers...

Nu stiu cand sa intru in concediu...nu am net acasa si o sa depind de sotu sa-mi mai dea de veste despre voi...pe de alta parte , ar prinde bine un pic mai multa odihna! Grea problema ...

Iulia 27+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu
eu la 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna burticute
Reusesc si eu sa mai intru dupa un secol de disparitie.Nu mai pot intra asa de des pt.ca eu ma pregatesc sa intru cat de curand in prenatal si trebuie sa predau tot ce faceam eu la 2 colege din care una dintre ele este venita de 1 zi.Si colac peste pupaza am mai prins inca o inchidere de luna si asta la doua societati.In concluzie sunt terminata.
Vad ca mai toate mamicile au probleme cu soldurile.Eu una am ajuns sa dorm in fund.Imi vine sa plang cand vine seara.Vad ca in general sunteti bine.Eu nu am citit tot din urma dar sa inteleg ca pe 27 nov se pune de o intalneala??Sper ca nu am luat-o razna.Daca da scuze.
Eu sunt bine si sper ca si bebe si mai sper ca bebele este baiat.Va spun asta pt.ca o vecina a verisoarei mele a nascut sapt.trecuta o fetita dupa ce toata sarcina stia ca are baiat.Noi inca nu ne-am pregatit cu nimic pt. noul bb,dar voi incepe si eu in cateva zile.Vad ca voi ati tot cumparat cam tot ce trebuie.
Maraki multumesc ca nu m-ai uitat si este adevarat ca sunt activa.Nu ca voi dar nu am timp deloc.
Va pupic si voi incerca sa intru un pic mai tarziu.Trebuie sa fac o traducere a unei facturi si va las acum.

Numai bine mamici cu burtici.
Lacra,31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bee, eu am vazut la o mamica de nov-dec in poze, monet parca, aparatori facute din buret de vreo 3 cm grosime, si la o prietena de-a mea paratori care aveau in ele vatelina. Nu stiu unde gasesti astfel de materiale in cazul in care vrei sa-ti faci singura aparatorile

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Si ma mai doare din cand in cand burtica jos...
Bebitza nu stiu daca este in pozitia buna...abia saptamana viitoare spre sfarsit voi merge la doctor. Sper sa nu fie probleme.
Ca si tine Bee si eu cica am colul luuung.

Crisu30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bee eu o sa pun vatelina pentru ca ma gandesc ca nu e prea sanatos buretele. Se gaseste de cumparat, sunt sigura ca daca eu gasesc in Bistrita veti gasi si oi in Bucuresti. Poate chiar in Obor sau la Niro, unde au materiale. dar in principiu la orice magazin cu metraje ar trebui sa gasesti vatelina.

Ioana cu Razvan Gabriel 33+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, asa este cum spune Ioana: vatelina se gaseste la magazinele cu materiale.
Si eu am tot aparatori facute de mama mea.
Dar nu cred neaparat ca buretele e periculos. E nasol daca e vorba sa dormi pe burete, dar tinand cont ca e vorba de aparatori laterale, nu cred ca sunt probleme.

Crisu si Bee, stati linistite cu colul luuuung. Daca e scurt e peirculos. Altminteri e de bine .

Iuli, important este ca a mers !

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput