Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
dana_ene spune:
Vroiam sa va mai spun de experienta mea cu ragadele.
Eu la Oana am facut ragade. Adevarul este ca primele zile de alaptat sunt grele. Asa cum spunea si Maraki, doare rau !
Asta pana reuseste bebe sa prinda bine sfarcul si sa traga.
Ma durea atat de tare incat in momentul in care guritza Oanei atingea sfarcul imi curgeau lacrimile si dadeam cu picioarele in pereti.
Am facut rani in jurul sfarcului (astea-s RAGADELE) si de cate ori Oana sugea coajele de la rani de desfaceau si curgea si sange.
Asta a durat cam o saptamana.
Dupa aceea n-am mai avut probleme, ba chiar era cel mai placut moment atunci cand o asezam la san, ii simteam guritza calda cum trage din sfarc si isi punea manutza mica pe sanul meu.
A contat faptul ca n-am renuntat la a o alapta, chiar daca aveam dureri mari la inceput.
Maria, sa stii ca eu am sfarcurile bine formate de la mama-natura, dar nu a fost un motiv sa nu fac ragade.
Imi pare rau !
Mira, e dragalas tare David.
Sa speram ca va fi bine cu fratiorii mai maricei la sosirea bebelusilor. Eu am emotii.
Toanca, si pe mine ma dor soldurile seara.
In plus, a mai aparut o problema la mine. Doctorul mi-a descoperit inca de la inceput un chist pe ovarul drept. Ei bine, acum - cand merg pe jos mai mult - cred ca bebelina apasa pe chist, fiindca ma fdoare tare.
Abia ajung acasa. Pacar as merge cu incetinitorul.
Tie: numai bine
!
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Azi vreau sa ma apuc si eu de cusut aparatorile pentru patutul lui Razvan. Mai am o lenjerie de pat de facut si mai las si pentru dupa...eu am facut lenjeriile din finet mai ales ca am gasit intr-un dulap (pastrase mama de cand eram eu mica
) si o sa mai cumpar pentru inca un set. Eu zic ca ajung 3 ture de lenjerie.
Cu cadita nu reusim deloc sa cadem de acord. Eu vreau bleu iar lui Cristi i-a ramas gandul la una roz.I-am spus ca nu iau roz, sa nu fac baiatul de rusine, iar Cristi zice :"Ei il faci de rusine, da' ce, vrei sa-i faci baie in fata blocului?!" Mai negociem, poate luam ceva verde sau galben(dupa roz, galben e urmatoarea mea culoare preferata)....
diseara cred ca terminam si cu zugravitul si intru la curatenie. O sa incerc sa nu ma omor cu munca dar trebuie sa fac totul luna.....Acum vreo 3 saptamani mi-am facut SUPER ordine in camara, cu aranjat pe caprarii:muraturi, dulceturi, siropuri, toate borcanele pe marimi, iar acum trebuie sa o iau de la capat pentru ca e praful de un deget peste tot....of,of
Fetelor ce e cu Irina? De ce nu mai da nici un semn de viata?
A sa vedeti ce dragut. Am vorbit la tel cu baietelul nashilor de la Bucuresti(are 4 ani si 9 luni si e super dezghetat) si mai intreaba "Ce mai face bebe?". Eu ii spun ca e tot in burtica si ca papa, isi suge degetelul, da din picioare..."Alearga, nu-i asa?"-zice el. Ii explic ca nu alearga inca pentru ca nu are loc dar dupa ce se va naste va alerga si el. Si imi zice scumpetea "Of, o sa-mi cumpar si eu un copil ca nu se mai poate, ca am tot vorbit eu cu barza si vad ca nimic, nimic, asa ca o sa cumpar unul ca sa fie si mami grasa...." Am crezut ca ma prapadesc de ras.....ca sa vezi ce le trece prin cap nazdravanilor!
Va pupicesc si mai intru eu....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 33+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Toanca vad ca si tu ai dureri de solduri...asa-i ca sunt cele mai groaznice? Mie mi-e si frica sa ma mai pun in pat, numai cind ma gindesc ce ma asteapta...si cind o mai aud si pe mama ca se dilata soldurile...se pregatesc de nastere, ma apuca groaza...pai eu mai am vreo 9 sapt.(cel putin teoretic) pina atunci...ce ma fac cu durerile astea? Daniela vad ca si tu stai la fel...in schimb nu ma doare intre picioare, cum va doare pe voi...dar parca mai conteaza, la cit de tare ma dor soldurile! Vad ca mi-e bine numai cind merg sau stau pe scaun...in pat cind ma duc, ma duc cu inima strinsa!Azi o sa-mi pun o mie de perne in pat poate ma ajuta!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Ioana eu pentru Bia am luat cadita bleu...ce-i drept roz nu am vazut, decit albe si galbene...dar imi place chiar daca nu e roz...la tine vad ca e invers!Misto faza cu baietelul nasilor!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 5 zile ![]()
toanca spune:
Cata, daca as stii ca ma ajuta pernele.....cred ca 1000 de perne mi-as pune....
Dar...asa e normal sa ne doara soldurile?
Si intre picioare?
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
utocatalina spune:
Da Toanca cica se dilata bazinul si de aia ne dor soldurile/ intre picioare...pe mine mai nou ma inteapa si colul de citeva zile...basca ca fac pp din 5 in 5 min.!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 5 zile ![]()
dana_ene spune:
Iuli, tot n-ai reusit sa intri cu parola trimisa ?
N-are importanta Messengerul.
Am vazut ca si Monica70 spunea ca nu a reusit sa intre.
Ai mai incercat, Monica ?
La mine nu sunt deloc probleme.
Incercati sa copiati id-ul (mamici_01_02_2006) si apoi introduceti cu grija parola. Fara spatii, fara nici un fel de alte semne decat parola (pe care am si explicat-o, ca sa fie usor de retinut).
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
T_Ioana spune:
Fetelor pe mine m-au lasat de vreo 2 saptamani durerile astea de solduri si bazin, pana atunci aveam nevoie sa ma dea Cristi jos din pat sau chiar sa ma intoarca de pe o parte pe alta. Poate se rezolva si la voi cat mai curand!
Acum singura problema este ca daca stau seara intinsa pe canapea la televizor, nu pot sa-mi salt bazinul, efectiv nu ma asculta centrii nervosi, si trebuie sa ma tarasac cumva, deci din pozitia intins pe spate nu ma pot impinge in [icoare ca sa imi ridic bazinul si trebuie sa-mi trag fundul intr-o parte sau in alta....
Si ce ma mai "ucide" acum sunt suturile plodutului care ma cocoseaza de durere, si ma tot gandesc "Ce-o avea frate cu mine de da cu atata sete....!!???"
Ioana
cu
Razvan Gabriel 33+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Nicole , bafta azi la eco!
Cata , se pare ca nici eu nu o sa fac vaccinul antitetanos(am fost aseara la medicul de familie)...este posibil sa dea contractii si sa declanseze nasterea (si e cam periculos la colulul meu micut)
March, Toanca, subscriu la clubul vostru de
cu "faimoasele" dureri intre picioare...
Pe mine nu ma slabesc deloc, indiferent ca merg sau stau si sunt din ce in ce mai acute 
Dana , e foarte bine organizata listuta facuta de tine, FELICITARI! Am instalat aseara si messanger-ul de yahoo si merge si la mine
. Nu stiu daca am facut bine , dar eu am introdus si user-ul meu de yahoo in listuta...poate mai discutam si intre noi, in caz ca nu merge DC-ul.
pupicei
Iulia
27+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
Crisu23 spune:
Neatza burticutze!
Eu apar mai rar pentru ca am ceva treaba pe la servici...
Cum e cu durerile intre picioare?
Va intreb pt ca eu nu am avut parte de asa ceva pana acum. M-a durut doar mijlocul si atat...Poate din cauza ca merg si mult pe jos, cam 1Km in fiecare dimineata?!
Crisu
30+