Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
Ursoaica spune:
Dana super, marfa, este belea listuta. Cata rabdare, cata rabdare…
Ana pai cu DPN lor normal ca se nasc numai prematuri!
Pai bine fetelor abia acum spuneti ca sfecla este buna in sarcina? Eu sunt disperata dupa ea si mi-a fost frica sa mananc sa nu-i fac rau lui bb
.
poze
Ursoaica
32
utocatalina spune:
Neata...eu sunt matinala
...deh antibioticul
...ma uit pe fereastra si sper sa se ridice ceata...nu-mi place deloc
...aseara am dormit iar prost...de data asta de la ora 4 noaptea, din cauza soldurilor care ma dor groaznic...in schimb cu coloana nu mai am probleme deloc, nici nu stiu daca nu preferam sa ma doara coloana decit soldurile....parca ma dezmembrez de tot!
Am aflat o veste buna.. a plecat din State, prin posta, un mare pachet
tot pentru Bia...sper sa si ajunga...cica dureaza cam 1 sapt.! Abia astept! Azi am zi de gatit
...nu mare lucru, asa ceva rapid! Dan mi-a zis ca ma duce in weekend in Carrefour sa ma mai uit de una alta si mai ales sa ma holbez la decoratiunile de Craciun, dupa care sunt innebunita!
Apropo de frecatul sinilor, dupa cum v-am zis mama este asistent pediatru si m-a pus sa fac treaba asta de la 5 luni, asa ca mereu dupa ce fac dus, frec vreme de 1 minut sfircurile cu prosopul umed si sper sa aiba efect...cit despre contractii va pot spune ca mie nu mi-a dat niciodata contractii si vorba aia, doar stiu ce este o contractie!
Ursoiaca e buna sfecla, dar nici eu nu am stiut pina acum...oricum mai bine mai tirziu decit niciodata! Diana sper sa-ti iasa buna analiza data viitoare...pina atunci nu te mai atinge de nimic dulce...eu nu mi-am facut analiza asta si nu o fac...mi s-a spus ca nu e cazul...deasemenea nici antitetanosul nu-l fac...am vazut ca multe a-ti facut...ok! O zi faina va urez!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
nicoleta raducu spune:
'NEATA,BURTICUTE!
Si noi suntem matinale astazi..Am avut un cosmar de noapte...De la 2 la 5 m-am uitat pe Hallmark...Prima oara cind am avut arsuri...Iar bebelina mea a fost foarte vioaie...Astazi este ziua cea mare:mergem la ecograf!!!!
Sunt chiar emotionata ca o sa-mi vad galusca..Sper sa fie ok!!!!
Cata,nu esti singura matinala!As dormi acum..sa rup...Dar nu-mi place sa ma vad singura in ditamai patul...plus ca apoi ma trezesc chiauna...
Am o intrebare:voi ati facut analize imunologice???Alea pentru sindrom antifosfolipidic?Voiam o parere.Daca e cineva care a facut,as vrea sa stiu...
Ma duc sa paap ceva...un laptic..o treaba...si vorbim mai tirziu...
Sa aveti o zi frumoasa!!!!
Nicole si Daria
25+
dana_ene spune:
'Neatza, dragelor !
Roxit, am adaugat numele lui Vladutz.
Denisam, te rog sa-mi spui mai exact unde este lista de care vorbeai. Am cautat-o, dar n-am gasit-o
.
Nicoleta, succes la ecograf. Sa vii cu multe vesti bune.
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Buna fetele. Si eu matinala, dar nu pe net!
Nicole, iti raspund eu cu analizele imunologice. EU le-am facut azi, dar numai fiindca aveam probleme. De fapt de asta am si fost chiar mai matinala decat de obicei. Am fost la Fundeni sa-mi recolteze sange, iar rezultatele maine pe seara. De ce le-am facut? Fiindca au iesit proaste analizele de trimIII. De fapt doar ceva a iesit atat de prost incat am spus ca e greseala. Cert e ca am ajuns la Fundeni, ne-am cam speriat, dar noi speram sa fie bine ca multe probleme am avut in sarcina asta si totusi fetitza e mare si se dezvolta fara probleme.
Si dupa ce mi s-a luat sange am fost si sa facem contract pt mobila, azi o sa ne masoare cineva bucatarie si in doua saptamani, adica fix pe ziua mea, voi primi cadou mobila.
. Ioana si voi atzi intrat in panica in ultimul moment cu aranjatul casei! Grija mare cu efortul! MAi bine sa fii cicalitoare decat sa te doara toate alea! Sotzul meu drag e mult mai atent decat mine la detalii, asha ca eu am mare noroc! Nici gura nu tb sa mi-o racesc! Doar tb sa fiu atenta ca din prea multa graba si dorinta sa faca ceva, mai strica (un perete, un geam
) si tot lui ii pare rau!
Diana, facand putzin haz de necaz, cand repetzi testul vezi sa sari peste pruna aia! Bafta!
Maraki si de la pateutz cu brinza
! Si sarmalele alea bune pe care le-ai facut, cine le mananca? Te incumeti?
Dana, multumesc pt parola, n-am avut probleme sa intru in contul comun.
Hai sa ma laud si eu cu ce va primi fetitza mea. Nasa care e in Oradea, i-a luat din Frantza o saltelutza din aceea speciala cu Semicerc din ala colorat cu jucarele peste ea (stitzi de ce vb? Eu am vazut la Miniblu ceva tare dragutz!). Pe frate-meu cred ca-l instruiesc sa ia caruselul!
Si in rest, cum nu ma ajuta memorial, evident am uitat ce voiam sa zic.
Bee
si Fetitza
dana_ene spune:
Bee, da, e dragutza saltelutza aceea de joaca. O sa vezi ca-ti va fi foarte utila.
Diana, iti tin pumnii. Poate o fi de la pruna, vorba Brandusei.
Fetelor si noi ne-am apropiat de finalul aranjarii camerei fetelor.
Mobila a ajuns pe pozitii.
Am remontat caruciorul cu landou.
Am pregatit dulapiorul pentru hainutzele Roxanei.
Am spalat paturici, pernutze, saltelutze.
I-am mai cumparat o lenjerie pentru patut (ceva cu iepurasi).
Am curatat pana a ajuns luna caditza si am pus-o in camera lor.
Mai am doar cateva detalii de pregatit si camera va fi gata.
Luna viitoare ma ocup si de strangerea bagajului.
Deocamdata e suficient atat.
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
neata fetelor.
Azi eu sunt un pic mai bine, dar aseara am zis fie ca nasc, fie ca mor....
;
Mi-a fost ingrozitor de rau.
Ma dureaza toate alea fara a putea evidentia: ma durea burta, mijlocul, soldurile, picioarele si colac peste pupaza imi era si greata.
Sun cumplite durerile de solduri; nu poti sa te misti, nu poti sa faci nimic.
Nici in pat intinsa nu prea puteam sa stau...
Naspa rau.
Sper sa nu mai am parte de o zi ca cea de aseara
.
Voi ce faceti?
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
marchplayer spune:
`neata burtici!
Dana, spor la treaba, esti si tu pe ultima suta de metri cu aranjamentele pentru sosirea Sansanei
.
Bee, sper ca de data asta sa nu mai ai probleme cu analizele! Sa stapaniti sanatosi mobila de bucatarie si sa fie gata la termen si pe gustul vostru!
Diana, bafta la refacerea testului de glucoza, stai linistita ca oricum ar fi tot o sa fie bine!
Nicoleta iti urez o intalnire placuta cu Daria!!
Cata, esti o norocoasa cu atatea daruri primite pentru Bia! Sa le poarte sanatoasa!
Maraki, eu am observat ceva in legatura cu arsurile, dupa ce mananci nu trebuie sa stai in pat si seara mancare usoara gen iaurtel sau banana(eu am observat ca si merele imi provoaca aciditate deci le evit seara)!
Mira, foarte dragut Davit cu jucariile in burtica!!! Vai mamico ce ocupata trebuie sa fii cu doi copilasi mici si unul pe drum!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Toanca sa stii ca nu esti singura cu dureri de solduri plus acea durere impertinenta dintre picioare care nu te lasa nici sa te intorci si se mai lasa si pe cate un picior si astea din nefericire nu trec cu no-spa! Nu avem decat sa suportam! Am observat ca daca facem plimari scurte si apoi odihna nu mai sunt chiara sa de acute! Poate ar fi cazul sa intri si tu in concediu!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
toanca spune:
marchplayer, sa stii ca dupa durerile de aseara ma gandeam serios la concediu.
Da, am si durerile alea groaznice intre picioare

Cumplit....
Ce plimbari, ca eu nici in picioare nu puteam sta, dar sa ma ma si plimb.....
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze