Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

nicoleta raducu eu inca mai conduc si merg zilnic cu masina.
Nu am nici o problema si, sincera sa fiu, nu vad nici un impediment pentru care nu am conduce in continuare

Toanca si Matei Alexandru 30+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ana, ce fain ca mergi la cursuri! da-ne detalii! Cum trebuie sa fie apa? O fierbi inainte si apoi o racesti sau cum? Cum sterilizezi biberoanele daca nu ai sterilizator? Sau acolo nu se pune problema ca n-ai avea sterilizator?

daniela 27 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA cat mai multe saptamini pt burticile ce azi implinesc 25 sau 27!
Monica-si eu stiu ca fetele vin mai devreme, baietzii sunt mai lenesi, din cate cazuri stiu, destule, baiatul a venit mereu la termen, dar exista si exceptii, deci om vedea
Ioana- ai griaj cu smotrul si cu pozitiile, eu nu zic sa nu faci chiar nimika.
Legat de faptul ca acuma isi suge degetul in burta noastra, explicatia este ca fii-mea si-a facut singura suzetica acolo daca nu are cine sa-i dea. Asta e reflexul de alaptare sa stii, ei exerseaza acol ope degetelul lor cum e sa suga dupa ce se vor naste.
Legat de pipilica, tot exercitiu pentru sistemul urinar care imediat ce va iesi bebe afara trebuie sa-si intre bine in functii (toxinele trebuie eliminate, fara indoiala).
Cam asa!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Fetele, cand am fost sa fac testul de glucoza mi-au dat de la spital ceva documentatie legata de sarcina si citind prin ele mi-am adus aminte ca unele dintre voi isi freaca sanii cu un prosop dupa baie.
Uitati ce scrie in foile astea.
"sanii gravidei nu au nevoie de o ingrijire speciala pe perioada sarcinii, cu exceptia ca trebuie purtat un sutien comod care sa sustina sanii. Este cel mai bine daca nu se foloseste sapunul in spalarea sfarcurilor, deoarece ele pot deveni uscate. Nu a fost dovedit stiintific ca frecarea sfarcurilor dupa baie cu un prosop aspru ar preveni durerile si iritatiile cand se incepe alaptarea. Din contra, metoda mai sus amintita poate cauza contractii care pot duce la o nastere prematura."
Acum nu dati cu rosii, eu am tradus ce am citit.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Nicoleta si eu conduc aproape zilnic. Aici nu prea poti trai fara masina. Dar ma feresc sa conduc cand ma simt prea ametita. Si cand merg cu sotul pe undeva, conduce el, dar asta era si regula inainte de a ramane insarcinata.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
SI eu conduc si ma simt super, seara nu mai imi place si atunci e sotul iar cand mergem impreuna, el conduce, dar is super ok sa fac asta, nu am deranjeaza nimic.
Diana multumim de informatziile cu privire la sfarcuri, eu nu ma frec, am mai scris ca ma mai ciupesc un pci de ele cam de 2-3 ori pe saptamina, ca si cum ar face-o bebe, si o sa am dau cu crema impotriva ragadelor cu 3 saptamini inainte.

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ok,fetele..Deci..voi conduce si eu fara probleme...
Voiam sa va zic ce am aflat..Cik e super indicat sa mincam SALATA DE SFECLA CRUDA....Pe bune...Cik face minuni..la singe...E buna pentru inima!
Sfecla rosie include cantitati importante de potasiu, care ajuta la reglarea pulsului si a tensiunii arteriale, precum si acid folic, recomandat in special femeilor insarcinate. Prin gatit, aceste substante nu se distrug, ceea ce o face pretioasa - indiferent de modul cum e consumata!

Sfecla rosie

E plina de vitamine si fibre, e viu colorata si dulce - trei motive pentru care trebui sa o gatim mai des.

Cum se alege, cum se pastreaza
Alegeti sfecle de dimensiuni mai mici, de culoare inchisa, pentru ca sunt cele mai dulci, sunt acoperite cu o pielita fina si nu au crestaturi sau puncte.

Sfecla rosie proaspata se poate pastra - intr-un loc racoros ori in cutia pentru legume din frigider - maximum doua saptamani. Sfecla rosie impachetata in vid trebuie pastrata la rece.Sfecla rosie rasa cruda in salata...
...are un gust delicios in combinatie cu salata verde si stropita cu vinegreta de lamaie si cu ulei de masline.
Eu la fasolica..pun acum si o salata de sfecla..sa vad cum e...
Pupici...
Nicole si Daria ei..
25 FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Burtici,
si eu mai conduc inca, o sa vad pana cand.
Monica ce copii mari ai...sa-ti traiasca!

Anca 26+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Denisa ce sunt ragadele?
Ca eu habar n-am .
Diana, interesanta chestia cu frecatul sfarcurilor; nici eu nu am procedat pana acum la asa ceva si, ca atare acum nici ca mai am de gand

Toanca si Matei Alexandru 30+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ha...gind la gind Nicoleta...tocmai am bagat o salata de sfecla, dar nu cruda...mama a zis ca are fier si e buna...oricum gustul este minunat!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput