Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 2
Ana_m spune:
Buna burticute,
Dana e super noua listuta !
Aseara am inceput cursurile maternale, a fost interesant. Ieri ne-au invatat cum sa pregatim biberoanele, sterilizare, cum trebuie sa fie apa pt biberoane. Apoi o ora am facut gimnastica pt gravdute. Interesanta.
Ma dor fetelor, gingiile de innebunesc. In ultima vreme mi-au sangerat mult, dar acum mi s-au imflamat de ieri si am o senzatie de mancarime pe ele de nu mai stiu ce sa fac.
. Mi-am facut ceai de musetel si imi fac clatiri, parca , parca e umpic mai bine. Mai sunt si alte ceaiuri antiiflamatoare ?
Ana
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
diana12 spune:
Ziua buna fetele.
Astazi sunt putin mai bine, parca nu ma mai doare asa tare gatul. Asa ca trag speranta ca daca si azi sunt cuminte si beau ceai si mananc lamaie la greu maine o sa fiu ca noua.
Asa ca fetele bolnavioare sa fim optimiste si maine cu siguranta ne va fi mai bine.
Maraki, ai niste copii superbi. Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei. Si mie mi se pare ca Roxana seamana mult de tot cu tine. Poate eu si Ursoaica din cauza racelii vedem altfel.![]()
Chiar suntem multe fete in 27 de saptamani. Va fi palpitant pe ultima suta de metri sa vedem cine naste prima, a doua, etc.
Dana, chiar e frumoasa listuta.
Cred ca ti-ai gresit cariera ca tare rabdatoare si priceputa mai esti. Mersic si de parola, am primit, am verificat si merge.
Giova, Denisa, Ana, sa ne povestiti cum e la cursuri. Cred ca si eu o sa ma apuc in curand. Astept sa merg din nou la control pe 29 si am sa fac cerere atunci.
Tanti si eu mai am ameteli si am avut chiar vreo doua zile cand nu m-am putut ridica din pat pana la amiaza. La mine ar putea fi tensiunea mica sau cica nu as manca de ajuns, cu ultima chestie nu sunt de acord. Oricum am observat ca ametelile astea le am mai mult cand nu ma odihnesc bine noaptea.
Eu astept "thanksgiving day" poate gasesc carut, patut si alte chestii mai mari reduse.
Aaaaa si azi am primit o veste super. A luat mama viza pe 10 ani si abia astept sa vina la noi. Initial ne gandisem sa vina in ianuarie, acum deja nu mai am rabdare si incerc sa il conving pe taica-miu sa o lase din decembrie si el sa mearga la sora lui de Craciun si revelion. Cred ca sunt cam egoista, nu? Dar l-am chemat si pe taica-miu la noi si nu a vrut sa vina, asa ca...
27+ si
04/25/2000
canda_h spune:
buna fetelor,
va pupacesc pe toate.
mai intru si eu din cand in cand sa dau cate un semn de viata ... sa stiti ca nu v-am parasit numai ca nu sunt asa harnicutza
la scris ca voi. poate din ianuarie cand o sa stau acasa si o sa am net o sa povestim mai mult despre bebici.
Giova am vazut patutul, e super! L-ati luat de la mall? Sambata am bantuit si eu prin oras si mi s-a parut ca il vad pe Clau (sotul tau) ca se invarte in jurul unui patutz (exact ala pe care l-ati luat) ... nu am fost sigura pentru ca nu te-am vazut si pe tine. Daca ma uitam mai bine in jur probabil ca ne-am fi intalnit
.
Denisa vad ca torturezi fetele pe aici, ma inscriu si eu pe lista pofticioaselor. O intrebare: cum de s-a schimbat DPN-ul la tine ca erai odata cu mine? ti-a zis la eco ca o sa fie mai devreme?
Dana super listutza! Vreau si eu parola de la contul de yahoo... adresa mea de pe yahoo: fmountaineer@yahoo.com
M-am inspirat si din ce ati scris la capitolul trecut ca va trebuie pentru bagajul de spital. Super!
Cata si eu vreau camasi pentru alaptat ... le-am vazut in pozele tale si aici n-am gasit niciunde. Mai spui odata te rog de unde le-ai luat ca poate trimit big brother-ul sa imi cumper.
Pentru fetele racite: Sper sa va faceti bine cat mai repede!
Fetelor care ma inspirati si pe mine cu o reteta de prajitura ... vreau sa fac sambata ceva, ca luni trebuie sa fac cinste la lucru si recunosc ca sunt cam afoana la capitolul prajituri.
pupici
Angi
28+
acina spune:
Dana super lista cea noua.Te rog schimba-mi si mie DPN pt 10.02.2006.
Anca
26+
Pozele Noastre
Burtici
Denisam spune:
Diana- felicitari pt viza pt mama ta si sa stai in pat!
Monica- sa-ti traiasca copii si sa fie fericitzi si sanatosi, sunt f. frumosi amindoi!
Angi- cred ca e o tortura palcuta, daca la tort te referi..
La ecografie de 2 ori mi-au zis ca DPN e 19 ianuarie, asa ca cred si eu in ce zic ei, plus ca sper sa nasc chiar mai devreme, asa sper eu, trebuei sa negociez cu fii-mea![]()
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
toanca spune:
cam tarziu ce-i drept, da am avut azi o zi....

.......de cacao.
Nu pot spune nici ca ma simt foarte bine; nu ma doare nimic, dar ma simt sfarsita de puteri; abia astept sa ajung acasa si sa ma bag in pat.....
Dana, super listuta; imi place.
maraki ziceai ca baietii e posibil sa iasa mai repede decat fetele?
Eu stiam exact invers...
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
J G spune:
Ioana, sper ca glumesti cu statul in genunchi si smotrul, nu? Sper ca nu vrei sa nasti mai devreme! Nu poti sa faci efort in pozitia aia, mai bine il terorizezi pe sot pana iese curat cum vrei tu!
Maraki super faza cu pofta de perete! Am mai auzit de ea!!
Cata bine ca te-ai mai linistit!
Dana listuta arata SUPEEERRRR!!!!
Apel catre fetele "decolorate" - dati un semn de viata sa mai stim ce faceti!
J 27+
acina spune:
Alina, merci- 27 este intr-o duminica ...hai ca vin si eu tot atunci poate ne si intalnim.![]()
Anca
26+
Pozele Noastre
Burtici
Denisam spune:
Dana- ce zici sa trecem si linkul cu listutza lucruri necesare pt bebe, de la mamici de noi-decembrie, mie mi se pare utila, desi pe voi va ajuta mai mult acolo ca are si pretzuri.
.
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Bun gasit,burticute,
Semnam si noi condicuta pe ziua de azi..mai tirziu,ce-i drept...Azi implinim 25 de saptamini.....Mai avem 15...si gataaaaaaa....
Am fost la Elias la control,insa era o nebunie si dupa o ora am renuntat.O sa merg la cabinet,dupa eco de miine,sa ne si vada domnul doctor..Doamne,abia asteptam ziua de miine sa ne vedem dulcica...la eco...
In rest,am fost si la Institutul de hematologie...sa repetam analiza pentru anticorpi anti b si anti d...eu am rh-ul negativ..va zicea eu...vineri luam rezultatul..sper sa fie ok..In rest,acum suntem harnicute..am pus la foc o fasolica..si o tsulama...ca are taticul nostru pofta...Si voi face si o mamaliguta..si uite asa a mai trecut o zi...Soferitelor,as vrea sa stiu..voi mai conduceti?Eu nu am nici o problema..si mi-am propus sa conduc cit oi putea...
Va pupam..aveti grija de voi...
Dana,multumesc pentru adaugarea in listuta...Am verificat..E ok...
Nicole si Daria...
25fixx