Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Anca, dodoloatza mandrutza ta, ma bucur ca totul e ok.
Poate reusesti sa intri mai des, sau poate mai schimbam o parere despre maternitatea din Brasov, eu nu stiam ca nu ai voie cu lucruri personale, stiam doar ca la operatie trebuie sa fii in hainele lor.
A, si sa stii ca suntem trei mamici pe acest subiect care mergem la acelasi medic, poate ne stragem(toata Brasovencele) si ne mai consultam. Plimbare placuta astazi.

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna dimineata burtici,
Am intrat sa va urez o zi minunata si un weekwnd la fel.Nu cred ca voi mai reusi sa intru azi.pt. ca vreau sa termin pana la pranz ce am de facut si sa plec acasa.Am atatea de facut.
Pupici la bebici si burtici.

Lacra,31+

Mergi la inceput

Cata, acum am vazut mesajul tau. Eu acum, in ultima perioada am cam 3,4 contractii pe zi, dar aveam(si sper sa nu revina) zile in care seara sunt mai multe si mai dese si acelea ma cam sperie.

Ralu 31+
Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ralu pai stai bine la capitolul asta...eu ma bucuram ca am numai 15 contractii...ha...daca aveam numai 5 cred ca nu mai luam deloc!In schimb eu nu mai iau gynypral..sau incerc sa iau numai cind sunt foarte dese jumate de pastila numai, ca asa imi da niste palpitatii!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Denisa felicitari pentru cetatenie!

Si eu am dureri de solduri. Se tot dilata bazinul si atunci tr sa simtim si noi asta cumva.Mai nasol e ca la unele dintre noi va ramane asa. Ce-a mai buna prietena a mea este genul ffff slab,inalt si f mica in solduri si avea obiceiul sa poarte pantaloni f stramti. Dupa ce a nascut a scapat fara pb in 3luni de kg (ba a mai dat jos si 2 in plus si nu era deloc cazul), dar in pantalonii ei nu a mai intrat cu nici un chip. Se pare ca s-a dilatat in bazin si asa a ramas......asta e -a facut cadou pantalonii.

Despre suzete, tetine, etc. Cauciuc sau silicon? Toate prietenele mele cu bebelusi m-au anuntat in cor ca nu are sens sa-mi fac stoc cu asa ceva,pentru ca bebelusul va fi cel care alege daca vrea sau nu biberon sau suzeta , daca ii place siliconul sau cauciucul.Am o prietena a carei fetita a refuzat cu indarzire biberonul si suzeta. De la san a trecut la lingurita si cana si stocul lor de biberoane si suzete a trebuit f caut cadou. Unei alte prietene i-am facut cadou noi, printre altele, o suzeta de cauciuc(cand am cumparat-o habar nu aveam ca exista de 2 feluri-noroc ca ne-adus totusi mintea sa o luam pe cea mai mica). Bebelusa mai avea vreo 3 de silicon (ei au crezut ca alea sunt mai bune) la care cam stramba din nas. Cum i-au pus-o pe cea din cauciuc: bucurie mare. Acum are un an si tot cu suzete de cauciuc se distreaza.
Acum fiecare face ce vrea, eu o sa procedez si cu astea ca si cu scutecele si cremele:iau din fiecare si vad apoi ce ii place mai mult. Nu stiu daca asta e cea mai buna varianta, dar sigur retete universale nu exista si oricum lucrurile astea se gasesc fara probleme f repede peste tot in lume.
Eu sunt in continuare activa,mai mult seara. N-am mai distrut nici un zid, cu toate ca mi-a placut mai mult actiunea "terminator" decat stersul urme de vopsea si alte treburi migaloase. Eu nu sunt absolut deloc genulpofticios, dar amobservat ca atunci cand fac ceva apetisant si miroase f tare bebe incepe sa tropaie in burtica. Cumam gustat putin din preparatul respectiv reduce ritmul. Cred-sper ca va fi un gurmand.

ana 25+

Mergi la inceput

Cata, si eu iau doar jumatate de Gynipral, nu am luat niciodat mai mult si maximul a fost 4 jumatati. Cat despre palpitatii, si la mine se manifesta, dar in caz de nevoie iau si o jumatate de Nifedipin, nu mai mult de doua jumatati pe zi si ma linistesc. Si eu sper din tot sufletul sa scap de tot de pastile pentru ca in sarcina am luat nonstop pastile, desi medicul m-a asigurat ca acestea nu fac nici un rau bbelui.

Ralu 31+
Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Monica, ma bucur ca s-a rezolvat cu intrarea pe cont .

La intrebarile tale, o sa incerc sa raspund si eu:

Voiam sa va intreb ce diferenta e intre suzetele si tetinele din silicon si cele din latex, ca m-am uitat ca vitelul la poarta noua si n-am gasit vreo explicatie! Care-s mai bune???
Stii care-i baiul ? Ca depinde si bebe ce accepta.
Uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29025#410768" target="_blank">aici s-a mai discutat despre aceasta dilema.
Eu mai stiam ca exista pericolul ca bebelusul sa faca alergie la latex si asta poate fi o problema in crestere, de aceea citeam undeva despre sfatul de a folosi mai bine o suzeta/tetina de silicon decat una de latex.

Si pudra trebuie?
E buna si pudra. Tot asa, depinde de copil. Am auzit si de alergii facute la diverse pudre, dar si contrariul - alergii la creme sau uleiuri.
Deci... pozi sa ai si pudra in casa.

E mai avantajos pompa de san manuala sau electrica?
Aici nu pot sa raspund decat cu ceea ce am mai spus: eu am folosit o pompa manuala, a fost extrem de utila pentru mine (apropo, Maraki, eu am folosit pompa cateva luni, nu doar 2 saptamani, pentru ca asa strageam laptele intre mesele Oanei).
Pompa electrica nu am avut. Dar este foarte scumpa. Iar cu pompa manuala nu se depune un efort mare, e super comod s-o folosesti.

Denisa, am adaugat linkul cu necesarul lui bebe (la LINKURI UTILE). Mersi .
Felicitari pentru obtinerea cetateniei .
Frumoasa ceremonia. Iar tu ai fost radioasa .

Ancutza, greutate buna la Biencutza ta. I-am trecut greutatea pe site.

Raluca, URA pentru Cezar !
Stiti ce sentiment haios e sa stiu ca vorbiti despre el. Ma bucur sa-l stiu apreciat. Ma mandresc cu asta.
La noi nu e cazul sa luam tetinele la spital. Aici in maternitate le dau bebeilor biberoane de-alea antice si de demult (din sticla) si tetine din cele mari, de pe vremea mea .
Oricum vin asistentele la ore exacte si le aduc bebelasilor de papa, cantitati masurate (parca vreo 40 ml o masa din cate-mi amintesc). Au stomacele mici-mici.

Maraki, frumoasa foc Roxana ta.
Si sa stii ca si mie mi se pare ca seamana cu tine.

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza burtici!
Si noi implinim astazi 31 saptamani!
Mi-am luat ieri analizele de la dr de familie...mici probleme.Proteine totale cam putine si o infectie urinara.
Voi ati mai luat retete gratuite in ultimele zile? Va intreb ca m-am lovit de o problema. M-a intrebat la farmacie ce salariu am. Motivul : sub minim pe economie se da reteta gratuita, peste se da compensata 90% sau 50%. O mare bataie de joc in concluzie. Acum trebuie sa merg iar la medicul de familie ca sa specifice pe reteta in ce categorie ma aflu.

Crisu31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata burticute,
Denisa gata esti cetatean canadian, arati bine si in poze .Se vede si burtica, e foarte frumoasa.
Toanca si Crisu felicitari, multe inainte pana la termen.
Si noi facem azi 27 sapt , nici nu stiu cand au trecut.
Am o groaza de rufe de calcat si nu imi vine deloc sa ma apuc de ele, in weekend-ul asta nu mai scap trebuie sa le dovedesc.

Anca 26+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Crisu23 felicitari!!!
Eu de fiecare data cand am avut ceva de cumparat de la farmacie am preferat sa achit intreaga reteta decat sa ma plimb pe drumuri pe la medicul de familie.....
Oricum, la ce aveam eu de cumparat, diferenta de bani nu era chiar semnificativa;
De vreo 2 ori am profitat de faptul ca sunt insarcinata, in ceea ce priveste analizele (triplu test si anticorpi)

Toanca si Matei Alexandru 31 fix

poze

Mergi la inceput