Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana-am gasit linkul unde e listutza cu necesar pt spital.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56099

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ana, pai cand le cresc dintisorii bebeii pot musca foarte usor din orice fel de suzeta. De aceea ele se schimba din cand in cand. Fiica-mea dupa un an, ca am scapt de suzeta pe la doi ani si trei luni, in fiecare luna "manca" dintr-o suzeta si trebuia sa o schimb.
Denisa, inca o data felicitari. Faine poze, iar tu arati superb.
Noi am iesit la plimbarica si tare frig mi s-a parut. Mi s-a parut ca miroase a iarna. Nu cred ca mai e mult pana la prima ninsoare. Si cand ma gandesc ca aici iarna tine pana in mai...Brrrrr.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...ora de medicament, ora de intrat pe forum...vad ca s-a ridicat si ceata...ce bine ca azi mi-am propus un drum pina la Unirea cu nasa Biei...aseara am dormit beton...ca valiza in gara....slava Cerului! Si cu ajutorul unei perni nu am mai avut dureri de solduri azi noapte...ce bine e!Nicoleta si eu cred ca o monitorizare mai atenta de impune..in rest nu-i nici o problema ca bebelina vad ca este grasana, deci creste corespunzator...sa-mi zici ce-ti spune T! Abia astept sa treaca weekendul sa ajung si eu la el luni!Maraki si Mirela felicitari pentru 30+...hai ca nu mai este mult! Daniela si pe mine ma intereseaza raspunsurile la intrebarile postate de Monica...cit priveste pompa..eu am 1 manuala si astept sa mai primesc una tot manuala, asa ca nu se pune problema sa mai cumpar electrica, chiar daca ar fi mai buna...ma descurc cu ce am primit!Denisa felicitari pentru cetatenie!Diana bine ca te-ai mai linistit cu testul...gindeste pozitiv si va fi bine!Ana 104 ani? Super! Sper ca viata i-a fost plina de intimplari fericite...cum ne dorim toate...Alina mama ieri a calcat iar o gramada de hainute pentru Bia...nu stiu zau unde sa le pun pe toate...Dan a zis ca aduce un mimi dulapior de la parintii lui, ca la mine in dulap sigur nu incap!Hai ca maine pun si pozele la burta goala sa o vedeti la 30+!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor....
Azi facem 31 de saptamani FIX;
Aseara mi-a fost si mie un pic mai bine; parca nu mai m-au durut toate cele asa de tare; sa speram ca si azi o sa fie macar ca ieri.
Denisam felicitari!!!

Toanca si Matei Alexandru 31 fix

poze

Mergi la inceput

Toanca felicitari pentru 31+! Sper sa auzim ca toate fetele care s-au vaitat ieri de dureri, azi nu mai au nimik...o fi si de la weekend?

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Buna dimineata,burtici
in sfarsit apuc sa scriu si eu...tot citesc ,citesc,dar de scris...sunt cam lenesa
DANA super site-ul mamicilor; sper sa apuc si eu sa pun niste poze cu bb si cu burtica
Ieri am fost si noi la control..avem 1,850kg si se pare ca totul e ok ,ne-a facut si cu manuta...E foarte "energica",nu sta locului o clipa,mint ,cand pune mana sotul pe burtica imediat se linisteste,e tare smechera
MONICA70 din ce stiu si am aflat ,de preferat e ca suzeta sa fie de silicon si tetina din latex pt ca e mai dura si cand ii dai ceiut sau lapte cu sticluta sa depuna un pic de efort ca daca nu, se obisnuieste sa-i ajunga in gurita fara prea mult efort si..devine lenes cand il pui la san
Acum cateva zile vorbeati de maternitate si ce puneti in geanta...am si eu o intrebare...(spre rusinea mea nu mai stiu cine a scris era cineva din buzau)dar la ce maternitate nasteti? La noi abia daca te lasa cu chiloti dar nici nu se discuta despre camasa,halat..ca sa nu mai vorbim de hainite pt bb...acelea le aduci cand scoti bebelu din maternitate..
M-am iutat pe lista noua si se pare ca sunt codasa la alegerea numelui...inca nu stim sigur daca va fi BIANCA(eu asa ii spun cand ii fac mai-mai pe burtica)sotul e cam nehotarit..tocmai m-a zgaltait un pic,poate e un semn ca ii place numele sau ii este foame...mergem sa mancam si apoi ne pregatim de plimbare..astazi mergem la medicul de familie sa ne masoare pe toate partile..si sa luam concediul prenatal.
va pupik si ..o zi cat mai "linistita"
Anca 31+ Bianca

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cata, multam; si tie la fel

Toanca si Matei Alexandru 31 fix

poze

Mergi la inceput

Anca felicitari pentru Bianca grasana....si eu tot o Bianca am...e un nume foarte frumos, nu?

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, burtici!
Nu am mai scris de doua zile pentru ca am avut agitatie in jur.
Au fost miercuri in vizita fostii mei oameni din echipa pe care o coordonam si au stat pana la ora 02:00, iar ieri am dormit jumate de zi si restul am fost la plimbareli. M-am simtit super cu ei, sunt f tineri, plini de energie si veselie si m-au remontat un pic si pe mine care de atata stat acasa intrasem in letragie. Din punct de vedere contractii vad ca este din ce in ce mai bine, iau cam o data pe zi Gynipral si o data Nospa, dar in schimb ma omoara greturile si durerile de cap, sper din tot sufletul sa nu revina starile din trim 1.
Dana, e super listuta noua, si Ursoaica, si eu sper sa ramanem impreuna pana la final, chiar daca mai tragem noi un ochi la mamicile mai mari sa vedem ce si cum cu bebeii.
Monica, si eu ma intreb cum e cu tetinele, dar poate ne raspunde Dana. Oare trebuie sa le avem cu noi la spital? Cat despre pompa de san, eu am convenit cu sotul meu ca da el o fuga si imi cumpara in momentul in care voi avea nevoie.
Maraki, sa iti traiasca copiii, sunt niste frumosi amandoi, si sa ii fie Roxanei de bine noul look.
Denisa, felicitari pentru cetatenie.
Am citit tot, jur, dar zau ca nu mai stiu ce si cui voiam sa mai scriu.
Miha29, nu mai inrti sa ne povestesti cum e cu acele cursuri prenatale la Brasov?
Va pupic pe toate si va doresc o zi minunata.

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Ralu zici ca nu mai iei No-Spa decit una/zi...eu iau inca 3 si cred ca am in jur de 15 contractii/zi...tu cite ai? O sa-l intreb si eu pe T luni!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput