Mamici de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Dana, merci de raspunsuri, sunt aur curat. Sper sa reusesc sa retin toate sfaturile tale si sa nu maiintreb mai incolo.
Crisu, eu nu am luat niciodata nimic gratuit pentru sarcina, dar nici nu mi-a zis nici un doctor ca as putea.
Fetele, am pus poze proaspete de la vizita fostilor omuleti (sa ma laud si eu ce subalterni frumosi am avut): http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/album?.dir=/6a41&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nici eu nu ma mai complic cu compensarile retetelor, Toanca.
E oricum bataie de joc, Crisu.

Eu astazi termin mai devreme treaba, de fapt vinerea de la 11 merg la un curs, asa ca o sa plec de la birou in curand.

Tocmai de aceea am deschis deja capitolul 63.
Voi continuati sa mai scrieti aici pana pe la pagina 10, apoi aveti unde sa va mutati.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61610" target="_blank">capitolul 63

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Raluca, frumos din partea colegilor tai.
(SUPER CASA VOASTRA !)

Eu continui sa va sfatuiesc:

MERGETI LA SPITALELE UNDE VETI NASTE SI INTREBATI ASISTENTELE CE TREBUIE SA AVETI IN BAGAJE !!!

Difera cerintele de la un spital la altul.

Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat !

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Crisu felicitari si tie...eu nu am luat niciodata reteta gratuita in sarcina, am avut o singra tentativa cu o reteta compensata 50%, dar cum nu am gasit nici macar o farmacie care sa mi-o elibereze, m-am lasat pagubasa...Si eu am avut infectie urinara in sapt. 12, am tratat-o cu Augmentin...tu ce iei? Ralu am vazut pozele...chiar ca gasca vesela...mai rar asa ceva...Acina felicitari pentru 27+...naspa cu rufele de calcat...eu cum se stringe o fringhei de rufe, cum o calc, ca sa nu fac morman, dar recunosc ca am inceput sa calc numai strictu necesar...inainte calcam tot ce spalam, acum am devenit selectiva!Daniela si eu am vazut ca se foloseste usor pompa manuala de sin....mie asa mi s-a parut...am incercat ce-i drept,o singura data pe tita mea stinga,in rest pe titele lui Dan, dar parea sa-i faca placere!Si mie!Cit priveste tetinete si suzetele, sa vad intai ce primesc...apoi oi vedea ce mai cumpar!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

RALU sora mea a nascut pe 31 oct si a iesit din spital pe 9 noiembrie..(tot cu Podasca-a nascut)+ 2 prietene care au nascut curand de la ele stiu sigur cum e treaba in maternitate ca sa nu mai zic ca am fost si eu de 2 ori internata ,dar nu la nasteri,in partea cealalta.Ai voie cu ob. personale..sosete,chiloti o bluza (sa o tragi peste camasa daca ti-e frig) prosop..dar camasa,halat,nu.daca sa murdareste,se uda ti-o schimba dar nu ai voie cu ale tale..ca nu sunt sterile...iar la bebel nu a dus nimic decat in ziua cand a iesit din spital.Acum o sa fie si mai si..de cand cu stafilococul...sunt si mai stricti..au scos pana si faianta din saloane..pana nastem noi o sa fie totul nou..
De intrat pe site intru destul de des..dar nu apuc sa scriu..sotu e de vina..am timp limitat dimineata,ca nu e acasa
CATALINA multumesc pt felicitari,sa ne traiasca Biencutele,vad ca sunt 3 si eu care ziceam ca nu se mai "foloseste"acum,sunt la moda nume mai..sofisticate...sper sa nu se supere nimeni
DANA multumesc mult..este super..tot ce faci

pupici
anca31+ Bianca

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am apucat deja sa scriu in capitolul nou....;
PS ce stiti de Giova?
Ca am vazut ca nu a scris nici ieri, nici azi

Toanca si Matei Alexandru 31 fix

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ancuta, merci frumos pentru raspunsuri. Poate ne vedem cand nastem, am vazut ca avem DPN-ul destul de apropiat. Pana atunci, poate intri pe YM sa ne mai conversam, sa nu le plictisim pe fete cu povesti de Brasov.

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Mie mi-a dat ampicilina, pt ca este un streptococ sensibil la asa ceva.
Cum fac sa pun si eu poze cu burtica? Ma poate ajuta cineva?

Crisu31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Crisu23 si pe mine m-a invata Dana; din cate imi mai aduc aminte trebuie sa ai cont pe yahoo, sa-ti creezi acolo albumul de poze si sa ne dai linkul;
Incerc sa gasesc raspunsul Danei

Toanca si Matei Alexandru 31 fix

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'NEATZA,BURTICUTE!!!
La multi ani Crisu si Toanca...sa fiti sanatoase si voi si bebebii..si sa aveti saptamini usoare...in continuare...
Tocmai am venit de la Institutul de Hematologie..am repetat testul de anticorpi anti-D si anti-B si e ok...Bebelina nu s-a izoimunizat....
O sa face vaccinul preventiv la 28 de saptamini..asa ne-a zis tanti doctora de acolo..Am fost si la Cantacuzino..am facut coagulograma completa...si vinerea viitoare,sau miercuri cel tirziu..o sa am si rezultatele...In rest,psihic..sunt darimata...Am luptat atit sa am bebelina asta..m-am super analizat...incit daca as pierde-o,cred ca inebunesc...
Astept sa-l vad pe dr Tutunaru azi la 17 si sper sa ma mai incarce el cu ceva pozitivism..
In rest..sa aveti grija de voi...
A,era sa uit..Pe unde mai mergeti voi la eco?As vrea sa imi spuneti si mie daca se poate...
Va pup..
Nicole si Daria..
25+

Mergi la inceput