Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-74

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Cami, te-am dus in eroare. Chestia cu dr. Muscoi am scris-o la "Superpacientele gravidute si visatoare ale dr. Moisa" la pag 9
Pupici
Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cami , incearca sa nu-i mai spui ca "azi trebuie neaparat sa facem ca uite eu am un folicul de atat"el nu trebuie sa stie toate detaliile astea. La fel procedam si eu ca si tine si parca atunci il apucau toate durerile , toti nervii si nu iesea nimic.In momentul in care vroiam ceva incercam prin invaluire sa-i fac ce-i placea lui mai mult sau sa ma port cum vroia el si atunci era mielusel.Din ce-i dadeam mai multe detalii din aia facea mai rau.Si chiar daca s-au intamplat luni in care nu puteam sa-i intru in voie pana la urma tot nimeram o luna in care sa fac cum vreau eu.
Te pup

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

M Oana imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar e foarte bine ca esti optimista si nu te lasi doborata asa de usor

Dana P si Simonette acum va tin voua pumnii si ma rog sa ne dati vesti bune cat mai repede! Uite acum cand scriu bebelina mea se joaca de numa prin burtica, cred ca e de acord cu mine si vorbeste cu bebelusii vostri sa nu va mai faca sa asteptati

Laura cu 21+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Laura esti o dulcica!!Ma bucur ca fetita este bine.mama si fata.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mai fetelor, ce-i monotonia asta? Unde-i verva de alta data???
Laura Ioana,esti o scumpa cu pumnisorii tai stransi! fata si sportiva din burtica

AAA! M-am prins! Pe vremea asta de-afara, era si normal sa fiti la datorie, ca doar e vreme de facut
S-aveti spor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CAMI30, stiu prin ce treci. Si cu al meu sot este la fel. Ii spun ca este perioada fertila si mi se raspnde "sunt obosit, sunt suparat, nu am chef", etc. Nu stiu daca erai printre noi cand povesteam de felul in care se poarta al meu sot. Oricum, luna trecuta m-am suparat si i-am spus ca daca nu vrea sa ma ajute atunci sa ii faca copii cine vrea pt ca eu ma apuc iarasi sa iau anticoncetionale si Dumnezeu cu mila. Sa stii ca de cand cu acest mic "santaj" s-a mai imblanzit. Cand l-am anuntat zilele trecute ca a fost o alarma falsa, desi nu s-a comportat cum as fi vrut eu a fost dragut. Azi l-am sunat sa ii spun ca maine trebuie sa merg la doctor si trebuie "sa produca" bani, mi-a spus ca maine dimineata are treaba la ora 10, dar ca isi amana ce are de facut ptr ca este mai important sa vina cu mine.
Parerea mea este ca ai putea sa incerci cu micutul "santaj" pe care l-am folosit eu, si ca sa fii cat mai convingatoare iti si iei anticonceptionalele si le pui la vedere. Daca vrea cu adevarat un bebe va trebui sa accepte ca trebuie si el sa "asude" un pic. Daca nu, il lasi in plata Domnului si mai devreme sau mai tarziu o sa vina el sa te roage.
Nu stiu ce sa iti mai spun, dar oricum nu este o solutie sa cedezi, mai ales dupa toate eforturile pe care le-am facut pana acum. Daca nu ai de ales, "violeaza-l" ca mine luna trecuta. Si poate vei avea mai mult noroc decat cu vorba buna.
Te pup si fruntea sus.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

SIMONETTE, nu stiu ce fac fetele de este atata liniste pe la noi. Poate ca ai dreptate si "presteaza". Iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Eu nu mai intru pana luni, dar iti tin pumnii stransi.
AMELY, iubita mea, sper sa nu fie nimic grav. Poate ca e de la ovulatie, nu stiu ce sa zic.
Va multumesc mult de tot pt urarile in legatura cu noul medic. Sincera sa fiu am un nod in stomac si a inceput deja sa mi se faca frica. Cred ca pana maine o sa fiu in "fibrilatii". Oricum ce va fi va fi, si sper sa aud si eu parerea unui specialist si sa ma ajute si pe mine cineva. Cat este consultatia in general la un cabinet particular si o ecografie transvaginala? Intreb pt ca eu maine ma duc la el la cabinetul particular si mi-a fost jena sa il intreb cat ma costa.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Catty,la cabinetul asta particular, nu e nici un nr. de tel.? N-are si el o asistenta, pe care s-o suni si sa-i ceri informatii legate de preturi? Prin tel. nu te vede, poate nici nu trebuie sa te prezinti! Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare fete frumoase!

Ce se intimpla aici?...ce-i cu tot pesimismul asta?...
M.OANAsi LIANA unde sinteti?...veniti inarmate cu veselia si optimismul vostru, ca se pare ca aici are loc o intrecere"care atinge fundul butoiului prima"...lupta e foarte strinsa...asa ca veniti si scuturati putin fetele noastre...eu nu ma simt bine ca mi-s foarte racita si obosita,asa ca va pasez voua balonul,sigura fiind de izbinda voastra...

Pup toate fetele si trimit fiecareia putin din optimismul meu(e un pic racit si sifonat, dar nu se da batut)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Catty mai suna odata si intreaba cat este consultatia si cat echografia ca nu este nici o rusine.De cat sa te duci acolo si sa nu ai bani suficienti la tine mai bine intrebi. Ca atunci cand ti-o spune 1000000 echo si 500000 consultatia sa nu cazi pe spate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput