Copilasi de iunie-iulie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Pam, padadam, offtopic rau de tot:

Au aparut trei carti ale lui Libby Purves, autoarea mea favorita in materie de carte despre educatie (sau oarecum despre educatie, tinand cont de faptul ca draguta de ea o ia mai mereu oarecum pe aratura, si tocmai d-aia o iubesc).
Deci: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62208
Le recomand din toata inima, atat pentru idei cat si pentru stil - (mda, o sa va prindeti si pe cine copiez cand scriu povesti despre copiii mei).

madishor cititor

“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la chestia cu mosul...ne-am baga si noi...ca sa zic asa..
nu putem pe 1 decembrie..ca stefi se duce la gradi..si eu(mama denaturata!...stau sa ma relaxez...)
sanatate multa si pupici....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetele am avut treaba la scarbici si va mai scriu un pic.

andi nu e bine deloc. il deranjeaza aftele si nu a mancat nimic de trei zile. febra nu mai face dar e intr-o stare f nasoala, e foarte iritat, il dor basicutzele si ii e frica sa puna ceva in gura. i-am mai facut o tura de glicerina cu nistatin si anestezina, cica ii amorteste surerea si poate sa manance... dar de unde, ca el nu vrea sa se atinga de nimic.

in plus, a facut acum o bubitza si la deget (la ala pe care si-l suge, e posibil sa fi luat din gura?) e ca o coptura, cred ca trebuie sa il taie acolo uin pic. va dati seama ca el fara deget in gura cand doarme e terminat... dar poate se dezobisnuieste de suptul degetuluyi. pe celalalt deget (de la mana dreapta) nu vrea sa il bage in gura, zice ca nu e bun.

miruna - bine ai revenit. chiar ma gandeam zilele trecute (de la faza cu fi-miu ca nu mananca nimic si nu are de unde sa mai ia si el una-alta)ca exista parinti vegetarieni care isi obisnuiesc copii asa, si oare cu ce le suplinesc proteinele din carne? daca rarae nu vrea carnitza nu il fortza, asta e, o sa fie vegetarian (in pas cu moda... ca sa zic asa)

cornelia - uf, nasol cu mariuca. incearca sa fii tu cat mai pozitiva, si cum au zis si fetele, lasati deoparte deocamdata jocurile care necesita gandire, si pune-l pe sotul tau sa se joace cu ea (intreceri, alergaturi, gadileli).

noi de 1 decembrie nu ne-am programat nimic deocamdata si daca totul e ok si se face andi bine noi am vrea sa mergem intr-un loc de joaca, ar fi super.

va pup, sfarsit de saptamana frumos

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Cornelia sigur treceti voi si de etapa asta nefericita

Carmen unde este Bo Bo Jungle mai precis ?

In principiu si noi suntem prin zona ... daca va intalniti !

pupici,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Cornelia ce mai faceti?cum se mai simte Maria?Iti doresc putere multa si Dumnezeu sa te intareasca,stiu ca ai nevoie.
Daniel este bineincerc sa-l pregatesc ptr cind o sa aduc bebele acasa ca nu mai este mult,cine stie,o zi doua,o saptamina doua,ne asteptam in orice moment.
va dorim o saptamina buna si sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

doinna - nastere usoara!sa fiti sanatosi!
cornelia - sanatate si pupici pentru stelista noastra!
bobi - multa sanatate lui andy! oare nu e o ciuperca???? daca zici ca e si la deget.... nasol....pupici multi. poate asa scapa si de deget.
multa sanatate tuturor. sa auzim de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

sambata tudor a fost foarte incantat de fulgii de zapada. i-am aratat cum ninge, uite, mami, fulgii!!!
dialogurile: 'acu ma duce tati afara, sa vd gheata! si zapada! stiu io, e pa jos...'
cand am iesit afara, striga in gura mare: 'GHEATA! ZAPADA!!!'

... si apoi, in masina, se tot uita pe geam cum ninge: "uite mami, fulgii! stai sa vezi, acuma fulgera!"

vineri seara am reusit sa le facem si noi vaccinul antigripal (Fluarix) - pana acum n-am avut reactii adverse, si asa scria pe prospect, ca daca apar, apar in primele 3 zile. joi am facut si eu la servici, asa ca suntem toti vaccinati!

pupam, sa auzim de bine!

cornelia - cum mai sunteti???

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

F. pe scurt ca-s in focuri si sa nu uit:

23-27 noiembrie- Targul de carte Gaudeamus, Romexpo,
pavilionul 1.
Program : miercuri-sambata, 10-19 si duminica 10-16.

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Bychi, revin cu rugamintea de a ne trece si pe noi pe listuta.Rares , nascut pe 25 iunie.

Vineri seara m-a amuzat Rares cu o chestie.Cand vine de afara foarte greu il schimb.Mi-a stat o data 1 ora imbracat in geaca si cu fesul in casa.Cu chiu cu vai il pot lasa in ciorapei si cu o bluzita.Pentru a nu aluneca pe parchet ii pun si sosetute antiderapante.Vineri seara l-am rugat sa-mi dea un piciorus sa-i pun sosetuta , mi l-a dat...si cand am trecut la al doilea piciorus...mi-a spus ca "Nu-i nevoie, mami!".Nu stiu de unde le scoate....si uite asa, pana la culcare mi-a stat intr-o soseta....

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salut!
Eu am avut proasta inspiratie sa-i arat ca ninge (pe la 08:30 dimineata) si a trebuit sa iesim la 9 afara ca nu mai putea astepta. Chiar vroia sa luam si sania, dar i-am explicat ca nu se poate si a inteles. Asa ca sambata am fost f matinali si m-a tinut aproape 3 ore afara. A luat zapada de pe toate masinile parcate.
Apropo de zapada: i-am luat manusi pt zapada in Bucur Obor. Sunt cu un singur deget, calduroase si impermeabile. E singurul loc unde am gasit.
Mai mamicilor! Noi nu ne mai intalnim luna asta? Ca suntem deja in 21!!!!!!!!!!!!!

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput