Copilasi de iunie-iulie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Salutare,

sa va spun ce am patit ca sa fiti cu ochii in patru vis-a vis de copii.

Joi seara aveam o fetita in vizita cu mamica ei si cum statea noi de vorba si ei se jucau, mai obraznici ca de obicei, la un moment dat Razvan era cu o masinuta in mana si o plimba pe tocul usii si odata ce se repede aia mica si-i tranteste usa peste degete lui Razvan ...nici eu nici maica-sa n-am apucat sa reactionam in timp util cu toate ca ne uitam la ei...

lui Razvan i-a iesit unghia din radacina, a trebuit sa mergem cu el la urgente i-a scos-o de tot, i-a curatat acolo si i-a cusut-o la loc, dr. de garda ne-a zis ca o sa cada de la sine dupa ce-i scoatem firele...Razvan in schimb n-are nici o treaba, se joaca ca si cum n-ar fi pansat la degetel, nu il doare asta e important si azicand am fost cu el la pansat arata ff ine unghia, dr a zis sa mergem duminica sa scoatem firele..

ce sa va mai spun, decat mare atentie!

la intalnire vin si eu daca organtizati ceva, eu nu mai propun nimic deocamdata

apropo, mi-am luat carnetul inapoi!!! dupa 3 luni se suferinta!!

sanatate copilasilor!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

uuufff...magdone! multi pupici lui razvan,,mare curajos...de durut sa stii ca doare, ca si eu am patit-o!
pupici tuturor...si eu vreau sa ne vedem...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

dimineata am uitat sa ma laud cu ficioru': a invatat si el cateva poezii si cantecele, unele le stie singurel, la altele trebuie sa-l mai ajut... da una peste alta sunt taaaare mandra de el!

(asta suna cam ca in reclama aia cu parintii foarte mandrii de cupilu lor, inca de cand au fost anuntati ca acesta este pe locul 16 in grupa de la gradi dpdv al IQ-ului...) adica n-o fi el cel mai precoce cupil - si pe aici sunt si dovezi in acest sens, da eu mi-s extrem de mandra de el si cred ca e CEL MAI DESTEPT SI MAI FRUMOS- bineinteles, cu exceptia lu' frate-sau, si asta numai datorita mostenirii genetice de la mama lor!!! (care dupa mii de alte calitati, mai e si extraordinar de modesta!!!)

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Doinna : Iti doresc sa nasti usor.

Bychi: Inca o data multumesc.

Cornelia: Sper sa se rezolve cit mai repede problema cu Maria. Iti doresc sa ai multa putere si sa fii oincrezatoare. Nu dispera ca nu te ajuta cu nimic.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Doinna, nastere usoara!

Magdone, pupici degetelului ranit al lui Razvan.

Suntem cam in aceeasi situatie. Imi e dor de Mariuta mea. Nu imi imaginam ca o sa ajungem aici si ca poate suferi atat de mult.

Va multumesc pt. sprijin si sfaturi.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Gata Mirunaa, s-a rezolvat!

Cornelia, chiar nu s-a modificat nimic? Mult curaj!

Doinna, iti tinem pumnii sa fie bine si sa ai o nastere usoara!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

am un nepotel......
cornelia - tinem pumnii sa se rezolve cat mai repede...pupici multi!
magdone - pai trebuie sa dai de baut pentru recuperarea carnetului...
pupici multi si sanatate tuturor!
sa auzim numai de bine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Am si eu o perioada (scurta) de respiro, ca am predat ieri trebile urgente, asa ca mai taifasuiesc nitel cu voi.

Gaby

quote:
am un nepotel......

.... sa-ti traiasca! (sau n-am inteles eu bine?)

Cornelia - iti sintem alaturi, chiar de la distanta, si va tinem pumnii sa fie totul bine cat mai curand.

Magdone - pupici pe degetelul bolnavior, eu stiu ce inseamna, ca am avut o unghie scoasa (din cauza unei infectii de la manichiura si de atunci am spus "adio" saloanelor de acest gen, indiferent cat de fite par).

Apropo de zapada din w-e, si noi am avut program de iesit afara dis de dimineata, ca era asa de fericita ca ninge, de cand astepta momentul si-mi zicea vine zapada, mami si ne tavalim , incat nu i-am rezistat rugamintilor si am scos-o afara mai devreme decat de obicei, si a si facut un om mic de zapada cu tati.

Din ultimele perlute:
Aseara vorbeam de Mos Craciun, care vine si aduce cadouri la copiii cuminti care mananca tot si fac la olita, si ii zic "uite, daca spui cand faci kk si nu mai faci pe tine, vine Mos Craciun si-ti aduce carticica cu Pinocchio si creioane colorate si o papusica, vrei?" La care ea zice: Daaaa. Bucuroasa ca e pe calea cea dreapta, continui "dar nu mai faci pe tine si spui sa aducem oala, da?" Raspuns: Nuuu. Ii zic :" atunci nu mai vine Mos Craciun. Nu vrei cadouri?" Raspuns: nu mai veau nici un cadou, nu veau sa vina Mos Caciun, fac kk pe mine

Alta: vede in baie aparatul de ras al lui tati si zice:
M - mami, ce e aia?
eu - e aparatul de barbierit al lui tati
M - tati s-a bibilit?
eu - da, s-a barbierit tati, sa nu ne intepe pe noi
M - cand ne pupa!

Cat priveste iesitul la un loc de joaca de 1 dec., ne-am inscrie si noi, ca nu cred ca plecam pe undeva. Dati voi sugestii unde sa ne vedem, ca eu nu prea stiu.
Dar sa stiti ca eu tot nu renunt la ideea mea cu Mos Craciun, poate iese ceva... Crisa, mai esti pe aici?

Va pup.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

saluti,

andi e mai bine, l-am dus la cresha. de-abia astepta saracutzul sa iasa din casa. ii era dor de copii si era asa fericit cand a ajuns acolo... nu-mi venea sa cred. ma gandeam ca dupa pauza asta iar o luam de la capat cu adaptarea, dar se pare ca are deja cresha in sange...

cat a stat acasa nu l-am mai tinut deloc in pampersi, am fost si intr-o vizita destul de departe fara pampersi, la un moment dat pe drum a zis ca face si l-am rugat sa se tina, s-a tinut si cand am ajuns la nasi-sa, a facut la veceu!!! nu indraznesc sa zic ca gata, am scapat. azio l-am dus fara pamersi la cresa, sa vedem...

magda - pupici lui razvan, e bine ca e asa curajos si suporta durerea...

cornelia - suntem alaturi de tine, daca ai nevoie de ceva, spune-ne! probabil, te-ai saturat de sfaturi si idei, e aiurea ca mariuca e mica si nu poiate povesti f. bine, eu cred ca ea a patit ceva, nu cred ca e faza cu stefan, mutatul si gradi. aceste fapte doar au agravat... ceva a patit ea inainte, a fost profund imprsionata de ceva neplacut, si nu a putut rezista emotional. trebuie sa afli ce a fost (eu asa cred, imi dau cu parerea, nu vreau sa te amarasc)... stii tu ca ai avut o problema in casnicie destul de grava cand erai cu stefan in burtica. poate atunci, o cearta mai nasoala sau niste vorbe mai dure pe care ea le-a auzit, ea este si extrem de precoce si la varsta aia poate a interpretat totusi in vreun fel care a durut-o rau... nu stiu, imi cer scuze daca te-am suparat, insa m-am tot gandit la voi sa stii si mi-am adus aminte de faza aia

mai andra, ai aruncat momeala cu intalnirea de 1 decembrie, pana atunci se face andi bine... vrem si noi sa venim, am mai zis. organizam ceva? haideti sa facem o listutza si pe urma poate rezervam ceva, undeva, nu stiu...
1. andra
2. magdone
3. dana
4. madic
5. bobi
6. hai romana, nu vii si tu? vii cu baietzii, o lasi pe mariuca acasa cu tati si buni, macar o ora, sau ii lasi pe baieti cu noi si te intorci dupa ce alptezi, ce zici?
7. aditzu (daca se intoarce)

nu mai stiu... completatzi

va pup

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Am intrat doar sa va spun ca Maria e mult mai bine azi! Sper sa continue asa macar ziua asta.

Bobi, m-am gandit. Ne-am mai ciondanit noi de fata cu ea , dar ne-am straduit sa nu tipam prea tare . Nu stiu ce sa zic. Cred ca e impresionata de orice. Mi-a povestit chiar un accident de masina??? destul de horror, cu toate ca nu a asistat la asa ceva. O fi vazut imagini la TV?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput