Copilasi de iunie-iulie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Cornelia: si Alex e f impresionat de orice! M-a tinut zile intregi cu un accident la care a vazut doar victima care avea gatul imobilizat. Era asa de prins de eveniment, incat spunea tuturor cunoscutilor pe care ii intalneam. Iar duminica era o comedie la televizor("Denis pericol public") si un tip cadea de pe o scara. A fost atat de afectat, incat a inceput sa planga si spunea ca "nenea nu cade". Mi-am dat seama ca , deocamdata, televizorul ar trebui sa fie aproape interzis si inexistent in viata lor. Pupici multi Mariucai si sper sa o tina tot intr-o stare de mai bine.

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

ete ca mai apar si io in zona. Abia astept sa iau cartile recomandate de Madishor, ca tare mi s-a aprins curiozitatea.

Tudor e tare fericit ca au venit bunicii in vizita la el. De cand s-a facut mai frig, e un circ sa il scoti afara. E ispitit numai daca ii spun ca se intalneste cu vreun prieten sau mergem la vreun cunosct. Altfel prefera sa stea in casa....

Doina, nastere usoara!!!

Io nu pot sa vin la inatlneala in saptamana 28 noiembrie - 4 decembrie. Daca vreti putem organiza la "discoteca" finilor mei, o petrecere pentru ei, de Mos. Dar numai dupa 6 decembrie.

Cornelia, iti tinem doresc ca Mariuta sa treaca mai repede peste perioada asta. Cred ca e mai greu pentru ca sunteti cam izolati acolo. Incearca sa iti mai faci prieteni in zona, care sa aiba copii, sa mai aiba si Maria cu cine se juca.

Magdone, da stiu ca ai tras o spaima. Bine ca tracut repede peste eveniment. Rezistent, nu gluma.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Kehleyr:Felicitari mami , sarcina usoara , bebe sanatos si norocos si putin plangacios(ti-as fi urat bb deloc plangacios dar asa ceva nu cred ca exista).Sa stii ca ca si eu aceeasi senzatie cu mamicile de 2005 "parca nu e acelasi lucru ".De cate ori intru pe forum va caut pe voi si rareori mai am timp sa intru si la ele, plus ca ele scriu mult mai mult decat noi si nu apuc sa fiu la zi.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)

Mergi la inceput

Doinna-nastere usoara!O sa vezi ca a doua nastere e mult mai usoara ca prima.
Sanatate copilasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

cornelia -sa stii ca si mie mi-a trecut prin cap exact ce a spus bobi cu privire la Mariuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

pupici tuturor. ieri stefan a avut 2 petreceri si s-a distrat de minune...
eu abia astept sa iasa cumnata-mea din spital sa-l vad pe pitic!...mi-a facut pofta!
multa sanatate si numai bine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna mamici si copii,

Viata taaaare agitata. Ieri dupa-amiaza am fost sa vad o gradinita pe aici prin zona pe care mi-a recomandat-o cineva, gradinita nr. 251. Este situata intr-o zona foarte frumoasa, pe str. Venezuela, unde sunt numai case si ambasade. Este si relativ aproape de mine. Fiind prima pe care o vad, mi-e greu sa spun daca mi-a placut sau nu. Mi-a placut ca era spatioasa, cu locuri de joaca mari, cu camere de dormit speciale (desi nu cu paturi fixe, ci cu paturi rabatabile din perete), le gateau acolo, au engleza in fiecare zi, teatru etc (bine, cred ca asta e la toate gradinitele). Insa arata cam ponosit, nu era nou si stralucitor cum mi-ar place mie sa fie. Poate pentru ca era de stat. Ma voi duce oricum sa vad si cateva particulare, pentru comparatie.

Azi dimineata mi-am luat rezultatele de la analizele de sange si sunt bune. De fiecare data cand imi fac analize stau cu inima cat un purice, desi de fapt nu am motive . Maine am prima ecografie... sunt in saptamana a 7-a. Ma voi duce si la medicul de familie (ceea ce nu am facut in prima sarcina) pentru ca totusi mi se par foarte scumpe analizele (am dat 3,5 mil pe astea...) si daca ma poate trimite la vreo clinica particulara sa le fac gratuit, de ce nu?... si asa dau banii pe ecografii, ca acolo nu fac compromisuri.

Ma simt in continuare bine, fara greturi. Sunt o norocoasa . Ii povestesc lui fi-mea in fiecare zi de fratior/surioara dar nu pare interesata. Compar cu ce povesteste Lya si ma gandesc ca fi-mea e o insensibila .

Aseara am avut un "show" educativ. Vroia sa se joace cu gradina zoologica lego dar nu isi stransese bucataria. I-am spus ca nu are voie, i-am explicat, i-am luat zoo... urla cat o tineau puterile, lacrimi de crocodil etc etc. A durat vreo 30 de minute dar nu am cedat. Ma simteam cam barbara sa o las sa urle iar eu sa ma uit la TV, dar cred ca totusi am facut bine ca nu am cedat.

S-a plictisit de toate jucariile pe care le are, si de carti. In afara de zoo nu ii mai place nimic. Nu stiu ce sa fac, iar sa cumpar altele?... Cred ca trebuie sa dau o raita prin librarii dupa materiale didactice mai educative, plastilina, carti de lipit si altele asemenea.

Apropo, am inteles ca s-a deschis Gaudeamus.

Ioana, tu nu mai zici nimic? Ce mai faceti? S-a facut Cata bine de tot?

Amik, ce face printesa?

Pufulet, Romana_74, mai povestiti-ne cum e cu doi copii. Voi nu ati avut probleme cu gelozia?

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

am mai pus odata listutza, poate mai completatzi, 1 dec e de maine intr-o saptamana...
1. andra
2. magdone
3. dana
4. madic
5. bobi
6. hai romana, nu vii si tu? vii cu baietzii, o lasi pe mariuca acasa cu tati si buni, macar o ora, sau ii lasi pe baieti cu noi si te intorci dupa ce alptezi, ce zici?
7. aditzu (daca se intoarce)

pupici

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

offfff bobi

As veni eu ca m-am saturat de stat in casa, dar nu pot decit daca ma dedulbez. Nici la control la medicul cu care am nascut nu reusesc sa merg si deja Maria are doua luni. Sint zile cind nu resesc sa fac dus ori sa ma spal pe dinti decit noaptea tirziu cind sint frinta.

Dar am niste copiii frumosi si asta ma face sa cred ca merita tot efortul.

Poate ramine pe alta data.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Bobi - noi sintem raciti acum, dar sper ca pina pe 1 ne trece si venim, deocamdata "stam" pe lista.

Dana - eu propusesem unor prieteni mai demult, dar n-am facut-o, asa ca-ti propun si tie acum: hai sa facem schimb de jucarii! Eventual la urmatoarea intilnire aducem cite ceva din jucariile personale si facem schimb ca sa mai schimbe copiii jucariile, dar sa nu mai dam bani pe unele noi, pe care apoi sa ne gindim unde sa le mai bagam.
In alta ordine de idei: educatie facem sau macar incercam sa facem si noi cu Luca, dar uneori e asa capos si rau de nu-mi vine a crede... Ieri seara s-a apucat sa scoata o cutiuta din ceramica decorativa de la locul ei din biblioteca, i-am spus s-o puna la loc, s-a ambitionat cu zimbetul pe buze sa n-o faca, ba ne mai si zicea "pune-o tu!", asa ca l-a luat taica-su de perciuni si l-a dus linga ea s-o ia s-o puna pe raftul de unde o luase, si urla ca din gura de sarpe si nu vroia. Asa ca l-am trimis la el in camera, unde dupa ce a urlat vreun minut, a inceput sa ma strige pe mine. I-am zis sa vina sa puna cutia la loc, ca noi sintem fr. suparati pe el, a venit si s-a executat dupa care ne cersea iertarea mindru nevoie-mare. Greu, dar tine, doar sa fii perseverent.

Nu in ultimul rind: Luca are purici Cum week-end-ul trecut a stat pe la ai mei bot-in-bot cu ciinii, a luat purici de la ei, avea vreo 10 piscaturi pe spate si git, iar azi i-a gasit Tantica un purice pe el... Ce ziceti: sa-i pun zgarda sau doar il dau cu Frontline?

pup u,
Andra

P.S. Azi la bunica-sa se urcase la geam, care era deschis. Bunica ii zice: "pleaca de la geam ca e aer rece si tu esti racit si nu-ti face bine", la care el meditativ isi spune: "pai ce sa fac eu daca nu e aer cald afara?!"

Mergi la inceput