Copilasi de iunie-iulie 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Sunt cam ingrijorata de greutatea Marei: 17 kg la 1 m inaltime.Copilasii vostri cum stau cu greutatea si inaltimea, mai beau lapte cu biberonul?Marei nu-i place lapticul decat din biberon.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Dana-noi nu am avut nici un moment probleme de gelozie,eventual Mara vrea sa faca acelasi lucru pe care il face Sofia, sa fie si ea tinuta in bate ,sa suga, sa stea exact in aceeasi pozitie in pat, sa se joace cu aceleasi jucarii cu care se joaca Sofia,ii mai gusta suzeta, dar o iubeste mult si nu I-a facut rau niciodata cu intentie.Sofia plange cam mult si ma mir ca Mara o mai suporta, ba chiar fuge si ii da suzeta.Odata cand Sofia plangea tare, Mara i-a intors peste ochi coltul paturicii pe care statea, atunci Sofia s-a oprit din plansiar iar Mara I-a replicat”Asa-i mai bine?”Acum Mara e destul de imuna la plansul Sofiei.Luna viitoare pleaca soacra mea de la noi(naste cumnata-mea) si acum caut o femeie care sa ma mai ajute in privinta fetelor.Tu vei avea pe cineva sa te ajute?Nu stiu dar nu-mi inchipui cum m-as descurca singura cu 2 copii.
Mi-e groaza de momentul cand Sofia va vrea sa se joace cu jucariile Marei fiindca Mara e tare egoista in privinta jucariilor ei.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Aoleu, Ama, daca tu iti faci probleme eu ce sa mai zic? Stefania are cam 12 kg la 95 cm, si zau ca nu arata pirpirie, ba chiar arata bine. Despre ajutor... eu am bona de acum a lui Stefi pe care o voi pastra si cand intru in concediu, si chiar daca Stefi va merge la gradi. Este o persoana mult prea serioasa si nu imi permit sa o pierd.
La biberon am renuntat de mult, acum ii place sa bea cu paharul sau cu cana normala.

Fetele, eu nu ma bag la intalnire ca avem liber pe 2 si sigur plecam din Bucuresti.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

wow! mor de invidie!!!! 1m si 17 kg??
pai stef cred ca e cel mai mic...11,5 kg si 86 cm!
stef pe 1 e la gradi...asa ca noi nu putem...dar la un mos craciun, cred ca ne "bagam"!
pupici si sanatate tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ama, uite aici http://www.parinti. com/modules.php?name=Grafice (scoate spatiul dinainte de com.)

Romana !

Dana, succes la eco! Ce emotie sa ii vezi inimioara!

Pentru ca noi sunetm dati exemplu la "asa nu!" , credc a nu trebuie sa insisti f. mult vorbindu-i Stefaniei despre bb. Nici o grija, sigur a prins deja ideea .

Crisa, din pacate nu sunt copii in zona. Din motivul asta, insistam eu cu gradinita anul asta.

Pupici tuturor! Copiii bolnaviori, sa va faceti bine repede!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

A< dar cresc bina copii in Ardeal . Parca si Matei al Romanei74 era f. inalt.

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Simt nevoia sa va scriu ceva, dar parca nu imi gasesc cuvintele.

As face orice ca Maria sa nu mai sufere. Sunt asa de depasita de situatie. Ea este un copil asa de cuminte. Nu a "cerut" niciodata prea mult de la mine. Probabil ca am gresit pt. ca nu trebuia sa o las sa ceara. A fost bebelusul perfect: a mancat, a dormit, nu a "vrut" in brate, statea oriunde si cu oricine. Am crezut ca e asa usor sa fii mama. A fost intotdeauna precauta si poate din cauza asta nu am simtit cand a inceput sa fie dominata de frica, nu de prudenta.

Acum e mai mereu palida si ochisorii ei frumosi sunt cateodata asa de tristi. E dulce si desteapta, dar are momente in care nu e ea. In ultimul timp incearca sa isi invinga teama, vrea sa fie curajoasa. Poate asta e bine, poate si-a recapatat increderea in mine. Sunt asa de speriata si simt ca imbatranesc ani in fiecare zi.

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by Andra_

Nu in ultimul rind: Luca are purici Cum week-end-ul trecut a stat pe la ai mei bot-in-bot cu ciinii, a luat purici de la ei, avea vreo 10 piscaturi pe spate si git, iar azi i-a gasit Tantica un purice pe el... Ce ziceti: sa-i pun zgarda sau doar il dau cu Frontline?

pup u,
Andra

cum mai, ii pui lui Luca zgarda??? sau catzelului ?!...

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Cornelia: imi pare asa de rau ca suferiti atat de mult.....Nici nu stiu ce as putea sa-ti mai spun, dar sunt sigura ca timpul le va rezolva pe toate. Trece printr-o perioada foarte grea pentru ea si nici nu poate sa-si deschida sufletul ca, poate, nu-si gaseste cuvintele.
Amandoua o sa reusiti, sunt sigura.

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetele!

noi l-am tinut pe tudor acasa saptamana asta, din cauza frigului. s-a facut si el tare smecheros si rasfatat, aseara am avut de alergat prin oras sa cautam bocancei pt bogdan si n-am mai ajuns si la el.
vaaaai ce greu am reusit sa gasim ceva, vroiam de piele si cu blanitza... cand auzeau aia de la magazin faceau okii mari: 'de piele??? nu avem... ca sunt prea scumpi!!! de parca ce-i doare pe ei cat de scumpi sunt, ca doar eu plateam pretul, nu?! pana la urma am luat unii chinezesti care cica ar fi din piele, au blanitza, da io una ma cam indoiesc de calitatea lor, ca au fost doar 350 de mii... in fine, sa revin la tudor, cand am ajuns seara acasa l-am sunat sa-i zicem ca nu mai venim la ei, si el cand m-a auzit la telefon a fost asa suparat, a pus botic si nu mai vroia sa vb cu mine... cu chiu, cu vai, l-am convins sa vorbeasca, si mi-a zis cu o voce trista si plangacioasa: mami, vino pa la mine!!! de ma apucase si pe mine jalea si plansul, si am concluzionat cu tati ca de acuma am incurcat-o, nu mai accepta nici el sa stea la bunici...

in rest, sunt foarte 'ocupata' cu costumul lui bogdan pt serbare, fac o sceneta religioasa si el este soldat roman, vreau sa-i gasesc ceva vinilin din ala de tapitzat canapele din care sa-i fac costumul, ca o vesta cu epoleti si 'fustitza' din fasii (ma inspir din Gladiatorul') - in fine, eu sunt doar extaziata cu planurile si cu cautarea materialului, ca la treaba o pun pe socrella!

ama - tudor mai bea inca laptele (si sucul) din bibe, mi-e mie mai usor asa ca sa nu pateze prin casa, sa verse etc. ca nu am timp sa stau mereu langa el cand bea... dar el bea foarte bine si usor din orice, cana, pahar, ba chiar si cu paiul. despre dimensiuni... habar nu stiu de ce esti tu ingrijorata, tudor cred ca are poate 15 kg, nicicum 17, si nici 1 m inaltime nu are! da noi ziceam ca-i grasunel si bine facut... acuma depide de standarde...

romana - mult succes cu copilasi... nici nu indraznesc sa-mi inchipui cat de ocupata si obosita esti...
eu nu prea am stat cu amandoi copiii cand erau mici, cat a fost vacanta ma ajuta soacra cu bogdan si apoi el era la gradi, dar totusi mi s-a parut greu! si nu erau decat 2... iti tin pumnii si o sa vezi ca trece vremea si te vei trezi ca are si maria 2 ani, vei merge la scarbici si vei avea 3 ingerasi minunati! merita efortul

cornelia - nici nu mai stiu ce sa zic ca sa te incurajez... doar ca nu cred ca iti e de folos nici tie si nici mariutzei sa fii atat de trista si de ingrijorata, nici sa incepi sa te simti vinovata de reactiile ei! e adevarat ca poate ati fi putut sa procedati altfel, mai bine... dar sa stii ca toti facem greseli, e omenesc, si eu una nu cred ca sunteti voi de vina! a fost asa, o conjunctura nefavorabila... adica de ex tudor priveste la tv, la noi merge tot timpul aproape, pe desene animate (pe care nu sunt intotdeauna pe faza sa le cenzurez ) sau pe stiri, filme... doar ca baietzii mei nu sunt atat de impresionabili, si kiar daca vad ceva ce e nelalocul lui poate nici nu observa, sau plang putin si apoi uita complet scena. de certat sau discutii mai aprine in casa aud destul de des, ca noi suntem temperamente vulcanice amandoi...
in fine, ce vroiam sa-ti spun este sa incerci sa te tii tare, nu te lasa doborata si tine-te pe linia de plutire, cu zambetul pe buze si cu glasul calm, pt ingerasul tau de fetitza!!! o sa vezi, cu timpul veti trece peste aceste momente si va ramane doar o amintire trista...
si mai povesteste aici, cu noi, poate te ajuta sa te descarci, sa te relaxezi...

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput