Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
pepenash spune:
Noi, complet indepartati de biserica, ne amuzam copios la nuntile la care mergem, motiv pentru care stam undeva mai in spate. Dar la nunta noastra o sa fie greu sa si mustacim... Nasoala problema!
ralu_trancu spune:
Dar de pupat mana popii?
La nunta nasilor m-am spart de ras. Eram mai in spate si un coleg de lui Stef facea misto, stiind ce personalitate am, la pasajul cu : sa asculti si te supui barbatului tau....
http://community.webshots.com/user/trenurelu
pepenash spune:
quote:
Originally posted by krelia
Eu insa am problema cu pupatul icoanelor si facutu' crucii...si iubi la fel ...da' poate balbajim noi acolo ceva , nu?
Ah, tre' doar sa te prefaci ca pupi icoana, altfel cine-stie-ce herpes sau alte minunatii mai capati. Cat despre inchinat, eu m-oi mai descurca, da' Bogdan a zis ca-si leaga mainile la spate numai sa nu-l puna sa faca asa ceva... Suntem dusi cu pluta! Dar ne iubim!
krelia spune:
pepenash, pe noi sigur ne va bufni rasu'......pe mine cel putin cand l-oi vedea cu pirostria pe cap!
La penultima nunt ala care am fost, in biserica...popa a si intrerupt putin slujba ca sa zica..."va rog, liniste in spate}....adica...tradus " voi, aia care chicotiti, gura!"
Razishor, pisilici scump, sa te faci bine, ca nu vreau iubitzica bolnavioara, da?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
emilyjeuly spune:
mey fetelor, dar voi chiar stati sa ascultati ce zice tata popa! eu cel putin ma voi preface, altfel la cat de misogina este slujba cre'ca ma apuca pandaliile. tre' sa fim atente numai acolo can' zice sa pupam chestii, sa ne punem coroana aia sau ce-o fi pe cap, in rest ma voi gandi ce fac dupa adica distractie nene!!!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
olguttza spune:
quote:
Originally posted by jesia
puiu zice ...ca daca o zgarie cineva sau se intampla ceva cu ea cine stie cat ne pun aiai sa platim
Doamne, e mai prapastios ca al meu! Fata mea, explica-i ca shoferu ala nu se misca de langa masina, asa ca nu va ramane nici un moment nesupravegheata! De zgariat inauntru...poate tapitzeria, ca-n rest nu prea e ce. In plus de asta, nu v-ar pune sa platiti decat daca, doamne fereste, i-ati da foc
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
krelia spune:
e clar, suntem duse cu pluta toate!!!!!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
pepenash spune:
"Va rog, liniste in spate" mai e cum mai e... da' "va rog, liniste in fata" va fi de-a dreptul mortal!
Divine girl spune:
Maaaiii fetelor, dar ce-ati mai scris cat am dormit ..... aaaa.....pardon.....am muncit eu . A propos de asta, sunt foarte curioasa cam cum ar iesi o intalnire intre atatea "guralive" pe "live". Eu una, daca ne vom intalni vreodata cu toatili, imi rezerv vro juma di zi, ca io vorbesc nene, nu ma'ncurc! Si, ca tot vorbeati de mail-uri, iete aici : "Japanese scientists have created a camera with such a fast shutter speed they now can photograph a woman with her mouth shut" . Hehehe, s-o creada ei ca m-ar prinde pe mine .
Kreliutza, la Covasna, in teambuilding, plec .... Maaamaaaa, ce de bautura s-a luat!
Astia au avut grija sa ne anunte ca bautura nu se asigura, decat si ...aaa.... adica o perna sub cap. De bautura sa ne ocupam noi daca vrem. MARE GRESEALA!!!! MAAAREEE!!! Si ... io plec cu puiu' ca noi mai suntem si colegi
Pupi la fete si
dyadya spune:
La faza cu pasajele misogine din slujba cred ca trebuie sa ne gandim ca de fapt asistam la un moment frumos, o ceremonie care isi are radacinile in inceputul crestinismmului, un moment unic de spiritualitate care ne face pe noi, umili muritori de rand, sa simtim gratia divina care se coboara asupra noastra intr-o zi speciala binecuvantand uniunea spirituala in fata Domnului.Bun, si acum, va rog frumos invatati pe de rost aceasta fraza intortocheata la care mi-am scremut neuronul blond pret de un minut, si in timpul slujbei incercati s-o recitati in gand de multe ori. In felul acesta va fi practic imposibil sa mai auziti/intelegeti ceva din slujba. La nevoie, a se da spre invatare si patenerului la fel de nedus la biserica!
Revenind la lucruri mai serioase: Raza, draga, dar de schimbarea locului de munca nu ai auzit?! Chiar daca ai credit la banca, pe aia nu-i intereseaza de unde primestitu banii, important este sa ai o sursa de venit constanta. Asa incat daca pe caretea de munca ai continuitate(azi pleci de aici si de maine lucrezi in alta parte) nu ai de ce sa iti faci probleme.