Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Mi-am luat geanta!!!]
Am plecat sa rezolv ceva la Primaria 1 si n-am rezolvat. Dar m-am intors cu gweanta noua

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by dyadya

La faza cu pasajele misogine din slujba cred ca trebuie sa ne gandim ca de fapt asistam la un moment frumos, o ceremonie care isi are radacinile in inceputul crestinismmului, un moment unic de spiritualitate care ne face pe noi, umili muritori de rand, sa simtim gratia divina care se coboara asupra noastra intr-o zi speciala binecuvantand uniunea spirituala in fata Domnului.Bun, si acum, va rog frumos invatati pe de rost aceasta fraza intortocheata la care mi-am scremut neuronul blond pret de un minut, si in timpul slujbei incercati s-o recitati in gand de multe ori. In felul acesta va fi practic imposibil sa mai auziti/intelegeti ceva din slujba. La nevoie, a se da spre invatare si patenerului la fel de nedus la biserica!

dya, esti super tare!!!!! o sa imi notez fraza asta. este sigur de retinut!!!!!! sper sa si pot!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dya esti totalaaaaa.....io m-am maritat, dar cand o sa fiu nasa sigur invat <poezia>
Ralu sa o stapanesti sanatoasa. Si ma rog....sa ai multi, multi bani sa o umpli!
Ma bucur ca ati iesit din faza aia trista de mai devreme!
Hai pupici la gajici....zambalici!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Fetelor, eu am fugit de la serviciu ca si-asa nu aveam nimic de facut. Si .... ce credeti ca fac acum acasa???!!! .... SPAL!!! Pt ca mintea mea creatza a uitat aseara sa spele esentialu'. Am nishte draci!!!

Mergi la inceput

Aaaaaaaaa! Uitam sa-mi iau le revedere ca pana luni nu mai "vorbim" . Asa ca pupa fata pe toate si ma duc sa ... ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dya...super faza!!!
A avut inspiratie neuronu' tau blond ..daca veneam si io cu cate-o suvitza-doua..si restul fetelor blondine (dac-or mai fi, ca nu'sh)..un pik din satenu' lu' ralu...iesea un calup de toata frumusetea

Divi, halal timbilding ce-o sa ai...auzi..cu beutura si papik....bravos natiune!

Si noi tre sa facem lista pentru vikendu' la munte ..hihih, abia astept..mai putin sambata dimineatza

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Divine girl

Aaaaaaaaa! Uitam sa-mi iau le revedere ca pana luni nu mai "vorbim" . Asa ca pupa fata pe toate si ma duc sa ... ....

Esti nebunaaaaa!!!!!
Hai pa si dixtractie placuta la Covasna!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]Tatal meu a implinit azi 62 de ani...[right][size=1]Krelia...viitoare printzesita

Ce tampita sunt !!! De nu stiu cate ore ma tin sa-ti urez La Multi Ani!!! pt taticul tau Kreliutzo!!! Sa-ti fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii, iar tie ..... o revedere cat mai curand cu tati . Pupi la fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Si eu am de spalat! Da eu sunt la munca.... Si n-am cum.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Divi, saru'mana si mersic!!Scumpicica...ti-ai adus aminte!
Pupi, pa!

Fetele, am plecat...ma scoate iubi in oras la pizza si tre' sa ma pavoazez..ca vorba aia.....tre sa bag la jgheab intolita frumos, nu?
Pusi la fete pana maine!!

26 august 2006

Mergi la inceput