Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
pepenash spune:
Fetele, noi avem o problema cu slujba de cununie... Detestam partea aia cu "femeia se supune barbatului". Culmea, si Bogdan este la fel de inversunat ca mine Oare reusim sa-l convingem pe preot sa renunte la pasajul ala? A mai facut cineva asta?
jesia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Noi daduram 225 E pe decaputabila ceea roshie! Da cine mai e ca mine, a??
puiu zice ...ca daca o zgarie cineva sau se intampla ceva cu ea cine stie cat ne pun aiai sa platim
Raza de soare spune:
Mult timp am crezut ca am doar o prietena... cea mai buna si pe deasupra si d-ra de onoare... m-am inselat !... Multumesc, voua, prietene dragi !
Rallu, n-am apucat sa citesc tot... oricum, multa sanatate tatalui tau !
Pisu-miau... referitor la huse... renunt la orice, numai la ele nu !... si mai astept idei... multumesc ! deh, asa e cand faci nunta din salarii si imprumut la banca...
Hai sa va zic alta faza: aproba sefu' concedu'... duc foaia la conta... apare sefa, urland... maine vii la serviciu... asta-i nesimitire, cand toata lumea nu-si vede capu' de treaba, se face TVA, tu vrei concediu... daca vrei, nu mai veni, tata, la Agro si gata, ca eu m-am saturat !... scuze pt lipsa semnelor de punctuatie, dar ma grabesc... sa nu ziceti ca-s analfabeta... si m-am dus la sefu c-o fata de copil plangacios si i-am zis, pe scurt, ce patesc de cand am cerut prima oara conced... si el a zis sa stau linistita... si-a intrat matracuca la el in birou si i-a explicat calm ce si cum... ea a comentat... dar pan' la urma... sefu-i sef !... si fie ce-o fi, eu de maine-s in conced !
Dar acum am alta problema... daca la intoarcere ma asteapta vreo... restructurare brusca sau ceva de ma face sa plec ? Ooana... help ! si multumesc !
A... si a mai zis diavolita ca imi iau 19 zile de conced... auzi la ea !... pai ce, cumva lucrez si sambata si duminica ??? eu am calculat 14 zile lucratoare incepand de pe 11 pana pe 30, inclusiv... si ma gandesc, pe 1 nu se lucreaza... e joi... anul trecut, era liber oficial, dar pe mine m-a chemat la munca de la 8 la 11... si acum ma gandesc s-o sun s-o intreb dc vin sau stau acasa... si sigur ca va zice sa vin... dc nu, mai vin doar pe 2...
M-am saturat, fetelor ! si as pleca oricand, dc nu ar fi creditul asta si nunta... ca dintr-un salariu nu ne descurcam... adica, mai nou, banii puiului ii punem pt nunta si din ai mei traim... si fac misto de el, ca asa... sa mai contribuie si el la nunta, nu doar banca... e o gluma, normal, doar ratele le platim impreuna, desi pe acte eu-s titular...
poate reusesc maine sa intru sa va tin la curent... oricum, maine dimineata sunt la doctor...
Va pupacesc dulce pe toate !!! si inca o data, multumesc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ooana spune:
Da....am vazut si eu globurile si beteala...imi place atat de mult atmosfera Craciunului...cred ca e perioada mea preferata din an...lume multa prin magazine...cumparaturi multe...cadouri...super!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
olguttza spune:
Partea aia e un "extras" din evanghelie...si cre'ca nici un preot n-ar accepta sa sara vreun pasaj d-acolo. In schimb, voi va puteti face ca n-auziti sau ca nu intelegeti despre ce e vorba! Plus ca cine se ia dupa ce zice popa???
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
pepenash spune:
quote:
Originally posted by krelia
Daaaaaa....si are neshte pretzuri beteala astaaa...50 de mii - 2 metri...si asta asa, una comuna, ca daca vreau cu stelutze sau alte briz-brizuri...ajunge si pe la 120 de mii.....oare in Ioropa s-or gasi? Or fi de calitate...au ba??
Hm...greu cu preturile astea....
Anul trecut am avut bradul auriu cu albastru; anul asta, pentru ca am mai schimbat ceva mobila prin casa, va fi auriu cu rosu si tre' sa cumparam doar globuri si beteala rosie. In Europa nu stiu daca au sau nu, dar noi stam in Dr. Taberei, iar benzina pana la Europa costa la fel de mult, poate chiar mai mult daca mergem cu masina lui , ca diferenta de pret intre complexul mai sus amintit si Cora, sa zicem. Oricum, la preturi nu m-am uitat ca daca ma apropiam de raft, nu ma mai dezlipeam de acolo...
ralu_trancu spune:
Mie imi e sa nu ma bufneasca rasu...roaba lui Dumnezeu Raluca..
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Fetele, noi avem o problema cu slujba de cununie... Detestam partea aia cu "femeia se supune barbatului". Culmea, si Bogdan este la fel de inversunat ca mine Oare reusim sa-l convingem pe preot sa renunte la pasajul ala? A mai facut cineva asta?
Beeyyyy, regizoareo, un' te crezi? ...sa tai ce vrei si ce nu vrei din "filmul" nuntii?
Nu prea cred ca ai cum...e ca si cum ar sari peste partea cu logodna, daca tu nu o ai facuta...sau ca si cum nu te-ar mai invarti in jurul mesei (ca ti-e rau si ametesti )...sau ca si cum ti-ar da direct o gur' din vin shi nitzik pishkot si gata slujba ....
quote:
Originally posted by ralu_trancu
da aia cu roaba...?
I-auz-o si pe vecinica...
Eu insa am problema cu pupatul icoanelor si facutu' crucii...si iubi la fel ...da' poate balbajim noi acolo ceva , nu?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Mult timp am crezut ca am doar o prietena... cea mai buna si pe deasupra si d-ra de onoare... m-am inselat !... Multumesc, voua, prietene dragi !
Rallu, n-am apucat sa citesc tot... oricum, multa sanatate tatalui tau !
Pisu-miau... referitor la huse... renunt la orice, numai la ele nu !... si mai astept idei... multumesc ! deh, asa e cand faci nunta din salarii si imprumut la banca...
Hai sa va zic alta faza: aproba sefu' concedu'... duc foaia la conta... apare sefa, urland... maine vii la serviciu... asta-i nesimitire, cand toata lumea nu-si vede capu' de treaba, se face TVA, tu vrei concediu... daca vrei, nu mai veni, tata, la Agro si gata, ca eu m-am saturat !... scuze pt lipsa semnelor de punctuatie, dar ma grabesc... sa nu ziceti ca-s analfabeta... si m-am dus la sefu c-o fata de copil plangacios si i-am zis, pe scurt, ce patesc de cand am cerut prima oara conced... si el a zis sa stau linistita... si-a intrat matracuca la el in birou si i-a explicat calm ce si cum... ea a comentat... dar pan' la urma... sefu-i sef !... si fie ce-o fi, eu de maine-s in conced !
Dar acum am alta problema... daca la intoarcere ma asteapta vreo... restructurare brusca sau ceva de ma face sa plec ? Ooana... help ! si multumesc !
A... si a mai zis diavolita ca imi iau 19 zile de conced... auzi la ea !... pai ce, cumva lucrez si sambata si duminica ??? eu am calculat 14 zile lucratoare incepand de pe 11 pana pe 30, inclusiv... si ma gandesc, pe 1 nu se lucreaza... e joi... anul trecut, era liber oficial, dar pe mine m-a chemat la munca de la 8 la 11... si acum ma gandesc s-o sun s-o intreb dc vin sau stau acasa... si sigur ca va zice sa vin... dc nu, mai vin doar pe 2...
M-am saturat, fetelor ! si as pleca oricand, dc nu ar fi creditul asta si nunta... ca dintr-un salariu nu ne descurcam... adica, mai nou, banii puiului ii punem pt nunta si din ai mei traim... si fac misto de el, ca asa... sa mai contribuie si el la nunta, nu doar banca... e o gluma, normal, doar ratele le platim impreuna, desi pe acte eu-s titular...
poate reusesc maine sa intru sa va tin la curent... oricum, maine dimineata sunt la doctor...
Va pupacesc dulce pe toate !!! si inca o data, multumesc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
...ai rabdare, du-te in concediu si o sa vezi ce se va intampla cand o sa te intorci...n-are rost sa te stresezi de pe acum! Concediu placut...multa sanatate si te pup, sa vi sanatoasa inapoi!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day