Mamici de martie-aprilie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Pispirica spune:
AndreeaGeorgiana
abia astept sa dai verdictul. Ideea este ca macar imi mai intinde si mie un pic oasele si bruma de carne de pe mine. Ideea este ca as vrea eu sa fac mai multe, dar programul meu este foarte incarcat. Plec dimineata la 8 si ajung seara la 8. cel putin pentru o perioada de timp cam asa va fi. Asa ca ma gandeam ca un pic de masaj, daca ar putea sambata sau duminica ar fi excelent.
Astept vesti. Si m-am uitat la burtica ta. Ce frumoasa e! Se vede destul de bine. Pupicei la tine
Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
catrinutza spune:
Laurita draga mea...du-te si tu la o
cu fetele... da cand i-o fi lui mai draga lumea...eventual cand vine mamica lui in vizita...ai uitat din cauza sarcinii, ce sa ii faci???!!!![]()
![]()
![]()
La noi situatie e cam invers....![]()
eu ma mai duc cu fetele la o bauta.... da de cand am BB sunt ceva mai cuminte....doar suc... de bere![]()
.
Si daca nu merge... subscriu la ce a scris pispirica: 
andreeageorgiana merci de incurajare...sper sa nu port gabaritul depasit si sa nu am ce ii da lui BB...
Vad ca voi scrieti si de faptul ca ati inceput sa dati semne de lactatie.... deja?????
aileana cum ai scapat de durerile alea de spate????? ca pe mine uneori ma seaca la suflet...ce aveam eu probleme de dinainte, dar acum parca ma rup in doua.
Puiutilor si mamicilor de puiuti le urez o seara de milioane...
Ah vum era sa uit:
TINA CASA DE PIATRA!!!!!!!!! RESTUL IL STII DEJA....
V-am pupat fetelor.
22+
[,url,=,",http://bd.lilypie.com/j4CJp2/.png,",]pui de moldovean[,url,]
catrinutza gravidutza
ama_kaly spune:
Buna fetelor..
Mie nu mi-a mers netul ieri deloc si nici azi pana acum si am disperat
Da am avut ce citi nu gluma ![]()
Multumim celor ce ne-au felicitat pentru baietzel!!Tina CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!
SI
!!!!!!!!!!!Sa vii repede cu poze si sa ne povestesti!!catrinutza asa am patit si eu cu caseta video..ai sunat si le-ai spus ca nu se vede nimic pe ea si te-au chemat sa-ti faca alta din partea casei??pai asa mai merge..ia sa-i sun si eu pe aia de la medlife poate ma mai cheama si pe mine ca tare m-am enervat cu caseta acasa cand am vazut ca nu e nimic pe ea!!Eu nu stiu inca daca s-o rog pe tina sa-mi puna
cu toate ca de cand am ramas insarcinata visez la asta(mi-am dorit un baietel tare mult) dar mi-e sa nu descopere mai incolo ca e fetita ca am auzit atatea cazuri..deci si eu sunt toma necredeinciosul ca si tine 
Mai dorm pe burta acum cat mai pot ca stiu ca bebe nu ma va mai lasa mai incolo..ee,asta e,o sa ma dezvat eu!Cat despre faptul ca inca nu mi se cunoaste burta mai am rabdare!
kim si mamaariadna multumesc pt felicitari!!ma simt atat de bine cand ma felicita lumea pt baietel!!!sper doar sa nu ii cada putza si sa se transforme in fata
Laura Ioana am fost la o dr care dupa cate am inteles de la ANDREEA GEORGIANA e cam chioara..deci eu cred ca se vedea f bine putza de baiat a lu' bebe si putea sa ne spuna si noua sigur nu probabil..Pai sotul vrea fetita mai mult si ma sicaneaza spunandu-mi ca el n-a vazut nici o putza de baiat,dar dupa ce l-am terorizat cu intrebarile mi-a zis :"cred ca o sa avem un baiat" ceea ce ma face sa cred ca n-a vazut el f clar,dar ceva ceva tot a vazut ca i-a aratat dr ceea ce ea numea "penis"..Si acum vad ca deja vb numai la masculin de el si ii zice "Seby" (asa ne-am hotarat ca o sa-l cheme dinainte sa stim daca e fata sau baiat,varianta pt fata era Ana Maria).Multumesc si tie pt felicitari!!!SI daca ai nevoie de ajutor,venim si noi sa
cu al tau sot!Bate-l bine bine de tot,iar apoi linisteste-te pentru fetitza ta!!Ei hai ca poate a sarbatorit si el vestea..dar pentru ca nu ti-a raspuns la tel tot merita batut macar asa de un
!
Lady Hawk ce ai hotarat?te duci la medlife?mie mi-a facut 2d pt k se vedea exact ca si la 2d!!!ma indoiesc ca ala era 3d!mai bine dai mai mult da vezi intr-adevar 3d!Pispirica nici eu nu am burta deloc si ma intreaba lumea unde-l tin pe bebe de nu se vede
Si e f enervant,dar lasa ca o sa ne creasca si noua burtik si o sa ne mandrim cu ea!!Aileana mercic ca mi-ai zis unde ai facut eco!ai niste poze f f reusite si merita toti banii!data viitoare tot acolo merg si eu! poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15+ si
Seby ![]()
aileana spune:
Catrinutza, sincera sa fiu n-am luat nici o pastila, desi doctorul imi spusese aseara la tel sa iau no-spa sau scobutil. Azi dimineata ma durea mai putin, iar acum mai deloc. Incerc sa-mi controlez pozitia cand merg si cand stau asezata (sa nu mai merg ca si cum as cara ceva in brate, respectiv sa-mi tin spatele drept si nu arcuit). Doctorul mi-a spus ca nu prea avem ce face, e de la sarcina. Si sa port incaltari comode, fara toc, cu talpa nu chiar ortopedica dar joasa si sa dorm pe saltea cat suport de tare...de-aia chiar ca nu-mi cumpar
.
Asa ca incerc sa ma plimb nitzel la birou (adica cel mai tarziu dinora in ora sa merg la baie sau pe la colegi in biroul alaturat), iar noaptea sa fiu invelita sa nu stau in curent.
Sanatate multa burticilor si multumesc din nou (si o sa va tot multumesc
). Suntem mandri foc de baiatul nostru...eram mandri oricum, dar asa suntem si mai si
.
Va pup dulcel, ia uite ce de am mai scris azi. Ma rostogolesc spre casa incet-incet.
Ileana
21+ si baietzelul nostru

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
Maria28 spune:
pupicei la burticutze
Mei fetelor dar mult mai scrieti ,ma simt prost ca nu pot sa citesc tot ..sper sa ma iertati .Azi toata ziua nu am facut altceva decat sa pazesc muncitorii din casa ,ca suntem in santier ,zugravit ,indreptat pereti etc ...tare mult m-au obosit oamenii astia ,ca am fost singura cu ei ,la un moment dat am adormit si a venit unul dintre ei sa ma intrebe ceva
,off abia astept sa scap de ei sa mai am timp si pentru mine 
.
Sper ca sunteti toate bine sanatoase si mai energice decat mine ca eu parca as fi in stand by
,nu am chef de nimic nu stiu ce e cu mine ,mai e cineva la fel ?
va pup si va doresc o seara cat mai placuta ,noi mergem la nani acum ![]()
24+
liliprejbeanu spune:
Buna seara...
Mi-ati facut sa rād cu pofta citind mesajele despre dimensiunea sānilor si talia sutienelor ![]()
!
Eu ca sa nu mai am bataie la cap cu hainele si sa nu mai oftez dimineata cānd ma īmbrac... mi-am triat garderoba. Ce-i drept acum cam bate vāntul prin dulap. Tare putine lucruri ma mai cuprind de
ce sunt!
Am impresia ca sunt ca o balenuta... si dimineata chiar am oftat din plin cānd am vazut ca ating 80kg! Si sincer nu manānc mult si nici pofte nu am dar se pune bata-i vina de hormoni! Dar trecem peste fizic cānd stim ce minunatie fabricam! Nu?! Auzi suntem fabricuta de bebita suntem ca stridiile care fabrica perlute
!
Tina noroc in casnicie ... si tinerete fara de batrānete cuplului vostru
!
Laura vrem si noi suvite ca ale tale !
Pupicei
Liliana
18 fix in seara asta pe la 23h30!
File din povestea noastra
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ama Kaly...era sa uit!
Pt. eco 3D suna la Centrul Medical Unirea(sediul din Clucerului 55,sect 1) la nr. 222.92.26 sau 222.92.28.Doar acolo au 3D si dr. Iosub este numai sambata.Grabeste-te sa te programezi.Bafta!
ANDREEA GEORGIANA +19 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
cristina30 spune:
TINA iti doresc toate cele mai bune urari si casa de piatra!
Pentru celelalte fete: am niste dureri in piciorul stang de jos pana
la partea dorsala... prietenii mei de aici spun ca ar fi ischia??!
ati mai auzit de asa ceva... oricum miine vreau sa ma duc la medicul
de familie sa vedem..
cristina
www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby
mamaariadna spune:
Cristina, este foarte posibil sa fie ischia (sau nervul sciatic)...eu am acelasi lucru la piciorul drept. Am avut si sarcina trecuta, atunci chiar incepand de prin sapt. 10 de sarcina. Acum m-a apucat abia de vreo saptamana.
Ariadna,
23+
ama_kaly spune:
ANDREEA GEORGIANA asa am sa fac..am inteles ca e foarte ocupat..cred ca cel mai repede ma va programa peste o luna nu?mercic pt nr de tel de la CMU! 
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15+ si
Seby ![]()