Mamici de martie-aprilie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Dna Valentina Welsh, hai ca de abia te asteptam, sa ne povestesti cum a fost evenimentul si sa vedem poze. Felicitari si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, mangaiati de iubirea copilasilor vostri.
Pispirica, deci gata cu maselutele? Mai ai probleme? Mie aseara mi s-a spart o masea si noroc ca este cu pivot, nu mai am nerv la ea. Dar astia nu-mi fac nimic fara radiografie, si nu vreau sa ma expun la raze acum.
Faza cu degetele tale prinse in usa e de tot rasul-plansu. Parole. Dar, brrrrr, nu as vrea sa fiu in postura ta. Bietul bunic ce rau i-o fi parut cand a realizat ce s-a intamplat!
Biuta, zau daca stiu pe cineva care sa renunte la pisica pe motiv de sarcina. Stai linistita. Bafta maine la eco.
Laura Ioana, eu zic sa te linistesti si de abia apoi sa iti abordezi sotul. Noi, femeile, cam nu reusim sa ne controlam cand suntem nervoase, si atunci iese mai rau. Nu te amagi cu niste suvite, iesi si fa-ti cercul tau de prietene, sa nu te vada ca-l astepti si suferi.
Rezolva cu multa diplomatie. iti doresc rabdare multa si sot ascultator.
MP, cum a fost la eco?
Kim, mie la sarcina trecuta mi-a crescut marimea la pantofi de ajunsesem la 38.50-39, eu care purtam 36.50-37. Acum am revenit la marimea initiala. Asa ca don't worry.
Rocsana, in primele 2-3 saptamani de sarcina am vopsit camera lui fiu-meu, mi-am refinisat niste noptiere, am folosit niste solutii chimice, am mai inspirat si mirosul lor si ala imi era baiul. Doctora a zis ca totul va fi in regula, dar pana nu merg la eco, n-am liniste.
Hihihi, n-o sa ma linistesc ce vreau pana nu aflu ce am. Si atunci gata, nu ma mai auzi vorbind ba ca vreau fata, ba ca vreau baiat. Dar pe cuvant ca si baieteii sunt tare dragastosi.
Catrinel, mama, ce palat au mormonii astia. Trai neneaca pe dumnealor.
Daca ai stii ce rau imi pare ca nu ne-am vazut! Era grozav sa te fi luat din Denver si stateai la mine pentru o zi. Iti aratam cat e de frumos orasul nostru, renumit, de altfel, pentru aerul curat de il are, ca de peisaj nu mai zic.
Fetelor, tot ati vorbit despre sani si laptic. Nu conteaza cum ii ai. Conteaza sa fii odihnita, cat mai relaxata si fara griji si atunci veti avea laptic.
Eu m-am chinuit vreo trei luni sa-l alaptez pe fiu-meu, am avut probleme de sanatate cu el, fara ajutor pe aici, si pana la urma am ajuns la concluzia ca ma amageam ca-l alaptez. Erau numai cativa stropi.
Ama-Kaly, felicitari pentru baietel. La faza cu luatul vitaminii sau nu, sa stii ca si eu ma gandesc de doua ori. Am luat de dimineata pastila sau nu??? Incerc sa schimb pozitia la borcanul cu vitamine si degeaba. Uit de schimbarea lui.
Citeam ca uleiul de peste in unele situatii mareste creierul. Aviz amatorilor.
Liliana, te felicit pentru articolul din ziar. Avem aici o vedeta printre noi. Pastreaza ziarul ca va fi o mandrie pentru tine cat si pentru copilas.
Sa stii ca si eu am doar cateva hainute pe care le tot schimb. Nu-mi vine sa dau multi bani pe haine cand stiu ca le voi purta putin.
Polixeni, si mie imi cade parul tare rau. Incearca si vopseste-l cu Henna. E o vopsea regeneranta pe baza numai de plante.
Adar, ce ai facut la medic?
Alia, bine ai venit. Sarcina usoara si bb miscacios.
Tcelen, cum iti mai este? Stai in pat cumintica si iti tinem pumnii sa fie totul bine.
Noe, felicitari pentru fetita. Asteptam poze de la nunta.
Aileana, felicitari pentru baietel.
Fetelor, unde este Cat? Mai stiti ceva de ea? Sau am eu orbul gainilor si nu i-am vazut postarile?
Nu ma mai lasa fiu-meu sa scriu.
Doresc sanatate la fetele care u probleme si felicitari celor ce au aflat ce au in burtica.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doamna Valentina Welsh sa fie intr-un ceas bun si-asteptam cu nerabdare pozele. Felicitari si CASA DE PIATRA! Cred ca s-a lasat c-o noapte a nuntii de vis de nu dai un semn de viata. Sa fiti iubiti, fericiti si sa va bucurati de copii frumosi si sanatosi.
Laura Ioana imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Sper sa fi reusit sa-l inveti o lectie prin ce metode vrei tu . Cum a fost la coafor? Merita sa bagi si-o ora, doua la cosmeticiana pentru ce ti-a facut.
Nshiro esti o dulcica care are cate o vorba buna pentru fiecare. Felicitari!
Fetelor m-am amuzat teribil cand am citi despre marimea sanilor dar si eu sunt tot pe-acolo. Cat despre haine ce sa mai zic. Bebel mi-a dat un semn chiar de ziua Sfintilor Mihail si Graviil. Si cred ca din cauza pantalonilor care-mi erau un pic mai strimti mai ales dupa ce-am mancat la pranz. Probabil ca l-a deranjat si pe el betelia, nu numai pe mine.
Inca mi se face rau daca nu mananc la timp dar am inceput sa-mi revin mai repede dupa ce pap cate ceva. Mai rau e daca sunt la munca intr-un meeting cum s-a intamplat azi si n-am putut sa bag nimic in gura pana nu s-a terminat. Deja ma luase durerea de cap de rau si chiar daca am mancat tot nu mi-am revenit 100%. Ei dar asta nu se intampla in fiecare zi si am constatat ca ma apuca foamea cam din 2,5 in 2,5 ore.
In rest dupa toate semnele babesti se pare ca-o sa avem un baietel dar abia pe 21 Noiembrie am urmatrul echo in care speram sa vedem si noi exact ce este.
Fetelor sanatate multa tuturor si aveti grija de voi si bebeii vostri.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Zuzilici, asta semn bun, mai, sa miste bebita tocmai de sarbatoarea asta. Felicitari si sa fie de bine totul.
Si mie mi se face rau daca nu papicesc. ma ia cu niste ameteli si stari de nervozitate de i-as lua pe toti la palme daca nu-mi dau de mancare.
Uite, acum scriu, si simt bb fal-fal-fal. Scumpul mamii.
Micutul tau e programat sa vina pe 16, al meu pe 20 aprilie. Si amandoua vom avea ecograful in aceeasi zi. Misto, nu?
Pupicei grasunei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Salutare burtici

Am trecut si eu in fuga pe aici sa va salut si fug mai departe la lucru (degeaba mi-a plecat sefa ca a ramas munca). Dar nu puteam sa nu ma opresc sa ii spun TINEI casa de piatra si viata lunga si plina de tot ce e bun si frumos.

tuturor

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Salut burticutelor!Am si eu o intrebare pt voi , poate ca stiti ca sunteti mai "mari"Mi-a masurat pliul nucal la 14 saptamani si a iesit de 2,6 .NU R CAM MULT?In rest am fost foarte fericita , mi-am vazut bb care facea tumbe si sugea degetelul .Sexul nu s-a vazut deloc.A fost o senzatie super ARE 75 grame!(eu , paranoica fiind m-am si gandit daca nu e prea mult, dar doctorita a scos un grafic di aparat si mi-a arata ce e perfect)
Tcelen ce mai zici tu?da-ne o veste.
Alia13s+3zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Neata fetele! O zi cat se poate de buna va doresc, fara evenimente neplacute.
Ciuf inca n-am terminat cu dentistul. Pana a omorat nervii din masele, pana a facut obturatia de canal pe amandoaua a durat. Si abia aseara a reusit la una din ele sa imi puna plomba definitiva. Si stiti ce a fost amuzant? Ca imi tot venea pe gat in timp ce stateam cu gura deschisa pe scaunel la dentist si normal ca nu pteam sa-i ragai femeii in nas si ma chinuiam sa inghit, asa incat a inceput saracu bamboocel sa sughita de mama focului (probabil din cauza gazelor pe care eu le inghiteam). Ca m-a bufnea rasul si nu intelegea tanti doctor ce am. Da ce a sughitat bebe, nu se mai oprea.
Si impreuna cu dna doctor am ajuns la concluzia ca probabil o sa-l fac stomatolog, ca de acum e invatat cu zgomotele frezelor, cu mirosurile, asa ca i-am gasit copilului si meserie, de viitor cica

Zuzilici baga in buzunar si niste bombonele, ca sa mai mananci macar cate o bombonica in timpul sedintelor. Ia exemplul aidei o

Catrinel da cat templu nenica, ala e cat un oras. Wow...

Tina ai grija ca patul e inca nou Zi... cum a fost...

Adar n-ai mai dat de veste. ce-ai facut la doctor?

Cat pe unde esti? N-ai mai scris de mult? Sunteti bine cele trei printesuci?

Pupam fetele

Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Buna dimineata burticiloooooooor!!!!!!!Va pupam pe toate si sa stiti ca suntem si noi p-aci!!!!zmuahhhhhhhh!!!

Io17+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey fetelor multzumesc pentru sustzinere si ptc imi asiguratzi "spatele" Inca nu am ajuns la coafor (azi la 2 am programarea), dar abia astept sa ma relaxez. Cat despre al meu sotz, a primit papara de la mine aseara si, pentru ca inca mai avea gura mare, l-am trimis si a dormit in camera lui bebe A incercat el sa-si ceara scuze intr-un tarziu, dar stiu ca erau de gura mea, asa ca i-am dat timp si loc unde sa se gandeasca bine. Nu scapa el asa de ushor si repede! Mai am de chinuit la el

Andreea Georagiana mie nu imi place sa ies singura, cu fetele. In schimb sunt topita sa ies cu el (sotzul), sa bem cafeaua impreuna, sa ne plimbam, sa stam de vorba, sa punem tzara la cale. De asta sufar, cand vad ca el nu vede familia cum o vad eu. In wee iesim mereu cu prietenii, deci nu poate spune ca l-as izola sau ceva. Parerea mea e ca viatza ti-o faci cu omul de langa tine, prietenii vin si pleaca.

Laura cu 21+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Laura Ioana bine i-ai facut...desi eu mai ma gandeam daca sa-l cazez in camera lu` bebu_mic...mai bine pe pres la usa...si nu pe al nostru...ca i-l luam si p-ala ...cu putin noroc poate era liber al vecinei!!!....eh...mai glumim si noi...ca stii cum este...rau cu rau dar mai rau fara rau!!!!!
la tine!!!!

Io17+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lady Hawk chiar la asta nu m-am gandit. De aia e vorba: dormi cum iti ashterni

Laura cu 21+
Puiutul meu

Mergi la inceput