Mamici de martie-aprilie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
danielaneda spune:
Laura draga imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea experiente in aceste momente in care ai nevoie de multa afectiune.
Chiar trebuie sa ii dai o lectie...pana ajunge sa faca

.
Pai daca de acum a inceput sa faca asa, mai tarziu cand o sa vina bebe si tu vei fii foarte ocupa, el ce va face? va veni la 2 zile pe acasa?
Sunt indignata de atitudinea lui...![]()
Daca nu faci fatza...venim si noi!

Daniela
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev120pr_.png
dananita spune:
Salutare gogoshi infuriate!
Cu intarziere urez LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR!
TINA
CASA DE PIATRA! Cand vedem poze de jos in sus?![]()
Dianad iau gynipral numai pana maine. A fost o solutie de urgenta, n-am voie sa iau mai mult pt ca am probleme cu valva mitrala. Sa vedem maine cu ne ni-l inlocuieste. Da, creste pulsul, nu gluma, ca dupa efort prelungit si am niste palpitatii...aseara s-a speriat putin sotul meu si era sa cheme salvarea, bine ca l-am calmat la timp. Tot nu ma crede ca de la o pastiluta asa de mica poate sa-mi bata inima in asa hal.
N-am luat absolut nimic gratuit pana acum, dar am de gand sa ma duc la medica de fam si sa-i cer reteta gratuita si CM 7zile si daca nu mi le da pe amandoua ii cer negatia si o schimb! Ca asa nu se mai poate, parca da de la ea din buzunar.
Sanii mei au crscut putin putin, nu erau ei mici nici inainte. Dar marimea nu s-a modificat astfel incat sa schimb sutienele. Ce-i drept sunt mult mai grei si mult mai sensibili, dar cam atat.
Si eu am o pisicoasa pe care nu o dau desi multa lume ne "roaga"
sa o dam ca nu-i face bine copilului. Dar, atat timp cat o sa-si stie rolul de pisica pisicoasa in casa si nu navaleste(din dragoste) peste BB e bine...si e muuuult iubita si ea stie numai sa iubeasca![]()
Va pup cu drag!
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
Pispirica spune:
Laura Ioana aplica corectia corespunzatoare, ca noi iti tinem spatele.
aileana tare frumoase pozicile tale! sa fiti sanatosi si fericiti.
si desigur bebe e mortal. nu ca as fi vazut ca e carn, dar te cred pe tine pe cuvant ![]()
si eu am o durere de spate de abia mai stau in fund pe scaun de multe ori. De fapt ma doare rau noada
. Tare bine ar pica un masaj. Asa ca va intreb si pe voi, nu stiti o maseuza care sa vina acasa? Ca eu aveam o tinerica, numa ca intre timp a nascut si ea si s-a dus si fericirea mea. Si tare dor imi e de un masaj bun lung si cremos. ![]()
Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Catrinel_17 spune:
MP, bafta la echo, sa ne zici cum a fost!!!!
Delia, a fost o experienta. Din birou nu prea vrea lumea sa se duca in state, dar mie imi place. Imi place sa vad locuri noi, care-s altfel decit aici, oameni noi (care si ei sunt un pic altfel…) Si am vazut templul mormonilor… moamaaa, ce constructie, pe bune, am ramas cu gura cascata…. Gigantica. Nu mi-a placut… si era inconjurat de neshte ziduri, de ziceai ca se tem de fro invazie… Nu mi-ati zis cu micul dejun!!
Ufff, Laura Ioana, parca ai fi io - intzelegi ce vreau sa zic, ca si io tot asa fac, ma enerveaza ca vine tarziu si nu mai pot dormi. Are un coleg cu care mai iese din cind in cind, dar cel mai des sta la birou si il sun sa vina, zice “acuma plec” si dupa o ora cind il sun din nou zice “acuma chiar plec” si pe urma nu mai raspunde la telefon, si eu fac cu nervii!!!! Si daca am si gatit ceva misto, pot sa tot pling in cratitza, singurica. Ce naiba au barbatzii astia????
Lady-Hawk, al meu vine NUMAI dupa 9 seara acasa, asa ca…
Aileana, si eu am asa dureri de spate… Noroc ca am o prietena pe aici si ma mai pune la curent cu chestiile, ca altfel m-as panica rau! O
pt ea, ca mai intra pe la noi din cind in cind!! ![]()
Catrinel & bb mik
Pispirica spune:
Catrinel
nu ne pui niste pozici, sa vedem si noi templul ala mormonesc?![]()
Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
nshiro spune:
Salutare burtici! Eu iar scriu cu intarziere, mi-as dori sa am timp sa scriu in fiecare zi.![]()
Laura, Tina, Ama kaly , Biuta, Pispirica multumesc pentru felicitari! ![]()
Tina CASA DE PIATRA si o viata fericita, plina de impliniri alaturi de sotul si de copilasii ce vor veni. Sper ca ziua de azi sa fie cea mai frumoasa din ziua ta iar tu sa fii in al noulea cer de fericire. Ti-as da un buchet de flori da nu se gaseste pe aici... asa ca doar o
modesta si toate gandurile bune.
Liliprejbeanu ti-am vazut si eu pozele si arati o mamica tare fericita!
BitaB si Laura FELICITARI pentre fetitze! Laura, al tau sot sa se ia de mana cu al meu... ca si lui i-a cam cazut fatza cand a auzit ca-i fac fetita... Asta e! Anastasia e nume foarte frumos. Cat despre tati si berile cu baieti... hmmm eu zic sa nu te infurii asa de rau... mai lasa-l din cand in cand... dar nu prea des. Si pentru orice eventualitate cere si numerele de telefon ale baietilor cu care iese si sa-ti spuna neaparat unde se duce ca daca ai nevoie de el in clipa aia si nu stii de unde sa-l iei ce faci?! Incearca sa rezolvi cat mai amiabil si sa te incarci numai de ganduri pozitive si o sa fie mult mai bine. Ca prin nervi si scandal nu prea rezolvi nimic.
Polixeni si mie imi cade parul rau!!!! Am intrebat coafeza de un tratament ceva si mi-a zis ca din pacate nu are ce sa-mi faca, asa e in sarcina... din cauza hormonilor...
Corinag si Andan felicitari pentru bebe miscaciosi!
Pispirica bine ai revenit! Ma bucur ca nici un eveniment neplacut nu a constituit cauza absentei tale... faza cu bunicul, rasul plansul... ![]()
Adar ai fost la doctor? Ce ti-a zis? Si eu una ma indoiesc sa fi fost uterul, caci pana acolo ai avea de strabatut vaginul mai intai care e destul de lung...
Noe felicitari pentru pirintesica si CASA DE PIATRA. Sa fii fericita alaturi de familia ta! Asteptam pozele cu nerabdare.
Aileana felicitari pentru baietel! Ti-am vazut pozele de la nunta! Ai fost o mireasa tare frumoasa! Si bebe de asemenea e un dulce. Cred ca o sa-ti semene.
Dananita multa sanatate si sa vii cu vesti bune!
Danielaneda bine ai revenit si ma bucur sa aud ca totul e bine si ca nu ai probleme cu infectia.
Tcelen ma bucur sa aud ca s-a oprit sangerarea aia urata! Sper din tot sufletul sa nu se repete figura, dar sa nu ti-o iei in cap si sa te apuci de facut efort ca iei bataita...
Maria28 si pe mine ma doare buricul cateodata... nu stiu sincer cam care ar fi un remediu sa treaca... trece de la sine.
Tecla felicitari pentru baietel! Multa sanatate!
Catrinel bine ai revenit teafara si in forta speram!
Ciuf ce sa fie in neregula la triplu test? Cum sa fie in neregula? Ia nu-ti mai fa tu griji degeaba!!!! Mie imi sangereaza gingiile de la inceputul sarcinii. FELICITARI pentru bebe miscacios! Pai hotaraste-te ce vrei! Ca intr-un post din capitolul trecut ziceai ca te uitai dupa fetitze prin mall... Eu m-am facut suvite blonde la salon, ca singura ma fac matura... nu ma pricep si ori nu-mi iese , ori imi ard parul... care si asa pica in cantitati industriale...
MP mai usurel cu munca sa nu te obosesti prea tare...
Vreau si eu sani mari!!!!!!! Mie mi-au crescut si s-au intarit un pic la inceput, dar dupa aia gata... Parca s-au muiat la loc! Si mama natura nu a fost darnica cu mine.... Speram si eu ca macar in sarcina sa pun un decolteu ceva.... daca nu o sa am lapte pentru bebelina ce ma fac?
rocsana si bebe chan
Catrinel_17 spune:
Pispi, uite aici:
www.lds.org/temples/main/0,11204,1912-1-40-0,00.html" target="_blank"> aici si www.geocities.com/CollegePark/Gym/5686/pages/saltlake/saltlake.htm" target="_blank"> aici vedeti templul. E gigantic, imens, urias – si foarte rece. O cladire impresionanta, dar nu frumoasa…
www.visittemplesquare.com/home.asp" target="_blank"> Temple Square vedeti toata piata cu templul respectiv, “tabernacolul” (cladirea pt cor si alte intruniri – capacitate 21.000 de persoane!!! Mi-a stat mintea in loc!!) si zgirie norul ala este… cladirea lor de birouri, zici ca-i Deutsche Bank!!! IN-CRE-DI-BIL!
Catrinel & bb mik
danielaneda spune:
Nshiro ma uimesti!
Cum reusesti sa raspunzi tuturor burticilor? Iti faci lista cumva, sau ai memoria excelenta?
Multumesc pentru urare!
Daniela
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
aileana spune:
Nshiro multumesc foarte mult, adevarul este ca m-am simtit extraordinar de bine la nunta si probabil a contat foarte mult. Este o poza cu bebe cu caputzul intr-o parte si cu guritza deschisa, unde se vede clar nasucul, sau asa imi place mie sa cred

, de indragostita ce sunt de el. Chiar si acum cand scriu se joaca prin burtica
, de parca stie ca despre el scriu.
Pupici.
Ileana
21+ si baietzelul nostru 
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
ANDREEA GEORGIANA spune:
TINUTAAAAA,CASA DE PIATRA,PLINA DE DRAGOSTE,SINCERITATE,VESELIE SI SANATATE SI,DUPA BEBITA,NEAPARAT UNUL SAU DOI FRATIORI!!!

Catrinuta,nu-ti face probleme ca nu vei avea lapte(intrucat ai sanii mari).Prietena mea a avut sanii mari,si mai mari in timpul sarcinii si dupa si a alaptat ambii copii mult.Si bine.
Laura Ioana sa stii ca eu il las pe sotul meu sa iasa cu prietenii,pentru ca si eu ma vad cu fetele.Dar in general ne cam intalnim cu totii,in familie completa.Important este sa aveti incredere unul in celalalt si sa nu ajungeti la un moment dat sa va simtiti captivi in propria casnicie,vreunul din voi.
Aileana,frumoase poze,frumoasa mireasa.De bebel ce sa mai spun???Nu-mi vine sa cred ca sambata viitoare o voi vedea si eu pe Thea,aproape de realitate.
Ati facut cununia religioasa tot la Domnita Balasa,ca si noi.Am recunoscut preotul si coronitele.
Pispi eu trebuia sa incep masajul la domiciliu saptamana asta,dar l-am amanat pentru saptamana viitoare(martea si joia).Am o maseuza,dar inca nu stiu daca se pricepe foarte bine.Martea viitoare,dupa prima sedinta,iti spun ce stie sa faca si iti dau coordonatele ei.OK?Ar fi bine sa faci si gimnastica.
ANDREEA GEORGIANA +19 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana