Mamici de martie-aprilie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
Aaaa, dar mi-am facut programare la coafor pe maine la ora 2. Sa-ndrazneasca sa spuna ca nu avem bani
Laura
cu
21+
Puiutul meu
MP spune:
Laura,te consumi si nu e bine nici pentru psihicul tau,nici pentru bebelus...Ia fa tu bine si iesi si tu cu fetele si vino asa mai pe inserat.Mergi la coafor,simte-te bine...
Ce urasc chestiile astea! Nu se mai satura de copilarit.
Deci relax si iesi si tu!
Sau discutati
si zi-i ce te deranjeaza...poate se prinde ceva de el.
M-am umplut de nervi inca de aseara de cand am citit cat de suparata erai ca nu raspundea la telefon.Dar azi i-a pus capac.Cum sa vina la ora 3??Io sunt rea,fac urat...
Te pup si ai grija de tine!
21
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
Lady_Hawk spune:
Lauriciule hai nu te mai fi supiiiii....ca toate trec si mai si stresezi bebelu`...
Io vorbesc de stresat...ca-s asa stresata ca io nu l-am simtit nici acum pe bebu_mic 

...Lauriciuleeee...pe fititza ta cand o simtisi prima oara???
Io
17+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Laura Ioana spune:
MP si Lady Hawk nu vreau sa va intristatzi, va multzumesc pentru ajutor. Chiar nu stiu cui as fi putut sa spun chestia asta
Ma mai descarc si eu!
Lady Hawk pe bebelina am simtzit-o la 17 saptamani si 3 zile prima data si apoi peste vreo alte 4 zile (a la 18 sapt si 1 zi) si de atunci o simt mai mereu. Las ca acush tre' sa-l simtzi si tu pe bebe. Eu m-am mirat ca am simtzit asa de repede, ca la prima sarcina cica simtzi pe la 20 de sapt. Asa ca ai rabdarica.
Gata, m-am imbracat si ma duc pe la ai mei si pe la magazine un pic. Dar dupa amiaza tre' sa fiu acasa ca vin astia sa ne monteze interfon. Ufff!!!
Laura
cu
21+
Puiutul meu
Lady_Hawk spune:
eMPeule poi cre ca toate suntem "kriminale" cand vine uomu` la 3 dimineata de la
....huh...da-i incolo...ca-i mistok la coafor!![]()
Io
17+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
aileana spune:
Laura Ioana, te rog frumos nu te supara, iti faci mai mult rau si tie si fetitzei si e mare pacat. Sotzul mai simte nevoia sa evadeze, stiu ca e greu de inteles, dar e absolut normal.
Sa va spun ca noi suntem casatoriti de aproape o luna (impreuna de aproape 2 ani) si dupa 2 saptamani, in ziua cand ne-au scos nasii la biserica, el a plecat la pescuit cu nashu' si cu tata? Macar au "avut rabdare" sa stam la masa, erau si parintii lui, si mama nasilor, iar ei fierbeau sa plece mai repede. Crede-ma pe cuvant, nu merita sa te superi ca nu schimbi nimic. Iti va spune ca tu nu-l intelegi, ca el n-are voie sa faca nimic, samd.
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
MP spune:
Lady Hawk,ai dreptate...
aileana
,super pozele de la eco...Vazandu-le pe ale tale am putut si eu sa imi imaginez cam cum arata Mateiusul nostru...ca sarcinile sunt apropiate ca varsta vad.Sa va traiasca si sa va bucurati de el!E uimitor,aproape i se vad trasaturile fetei.Doamne ca dulci mai sunt!
Azi mergem si noi,dar la o eco morfo normala,adik 2d...speram sa ne zica de bine.
21
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
aileana spune:
Haha, uitasem sa pun si smilies de rigoare la ce-am povestit mai sus: ![]()
![]()

.
Aseara am intepenit fetelor la serviciu, exact la toaleta, de nu stiam ce sa mai fac. Abia mergeam si practic imi taram piciorul stang, ca a inceput sa ma doara si osul pubian, exact intre picioare si burta in partea de jos in stanga. Si abia m-a lasat acasa putin. Asa ca azi dimineata am ajuns la doctor, care mi-a zis ca e din cauza coloanei, ca mi s-a deplasat centrul de greutate si s-a accentuat curbura coloanei in partea lombara. Bebe n-avea in schimb nimic, se juca de mama focului de parca facea mishto de mine. Si mi-a zis ca nu prea am ce sa fac, decat sa port incaltari cat mai comode si sa dorm pe o saltea cat mai tare.
In alta ordine de idei, CASA DE PIATRA TINAAAAAA!!!! 

SI COPII ASEMENEA 

SI 

... IN CE ORDINE VRETI VOI
Va pup si mai vorbim, sa aveti o zi excelenta.
Ileana
21+ si baietzelul nostru 

Most wanted baby
Pozele noastre
aileana spune:
Multumesc mult MP, ai vazut ca e si carn? Manca-l-ar mama pe el de maimutzel, o sa scanez din nou pozele la rezolutie mai mica, se va vedea mult mai bine.
Toti bebeii sunt frumosi, iar felul in care sunt crescuti ii face si mai frumosi, asa ca sunt sigura ca toti copiii nostri sunt de expozitie.

Ileana
21+ si baietzelul nostru 

Most wanted baby
Pozele noastre