Mamici de martie-aprilie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Buna la toate gravidutzele..eu iar am avut pb cu netul si nu mi-a mers acum va citesc si eu..
Pe mine ma doare burta mai tot timpul jos unde e uterul e normal??k sunt cam ingrijorata..si acum ma doare..tinuta frumos tb sa fi fost la nunta vostra..vazui si eu pozicile,foarte frumoase!ce frumos e sa vezi o mireasa cu burtica!tcelen ma bucur ca esti mai bine ai grija cu analizele..sper sa nu fie nimic grav si stai linistita acolo in patutz!Catrinel tb sa fi fost super sa o simtiti amandoi pe bebelina..de cand tot asteapta si sotul meu sa simta si el..insa acum de abia simt eu ANDREEA GEORGIANA distractie placuta la munte!!sa vii cu pozici!Laura Ioana si eu fac baie numai in cada o data pe saptamana ca altfel nu ma simt bine insa nu mai fac la fel de fiarta ca inainte si nici nu mai stau asa mult!asa ca nu e nici o pb poti safaci .mie dr nu mi-a interzis da m-a atentionat cu apa sa nu fie prea klda!Maine facem 4luni!!! Chiar daca suntem aproape cei mai mici de aici noua ni se pare ca suntem deja mari de acum
pupic pt toate !!!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+(maine16) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tina,mumoasa mireasa mai!

Ama kaly,mie mi si rusinica sa spun,dar....pe mine ma cam dor partile private,adica chiar locul cu pricina;bine,nu tot timpu,dar mai tot timpu,bine dureri suportabile....poate ca or fi normale?!V-am pupicit si weekend placut la toate va doresc!

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Tina, sunteti niste frumosi si se vede pe fetele voastre ca va iubiti mult. Asa sa fiti tot timpul.
Eu azi alergai cu Luca la doctor ca e cam bolnavior. Azi-noapte nu a dormit vreo patru ore pe motiv de tuse magareasca si mititelu' cand respira ziceai ca sforaie. In capul meu erau tot felul de scenarii, crize de astm, de te doare mintea ce poate sa mai treaca si prin mintea mea.
Azi micutul a facut doi anisori. Peste o ora jumate se fac doi ani de cand l-am nascut. Sa-mi fie sanatos!
Taica-sau ii lua o masina mare si asteptam sa se trezeasca ca sa-i vedem reactia.
Noi diseara ne ducem la concert cu Depeche Mode, iar maine si poimanine avem motzafiri.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Tinutzo, ca sa vezi ce bine ti-o iesit machiajul, si ce fericita si frumoasa ai aratat ca mireasa, uita-te la primele poze in rochia de mireasa :) Casa de piatra frumoasa sa aveti!!! Si noi am facut cununia religioasa dupa un an :)
Ciufdraga, sa iti traiasca baietelul, mare si norocos, ca frumos e cat incape :)..sper sa se simta mai bine, mami ne facea un ceai de ceapa pt tusa magareasca, da..eu tot catre miere cu lamaie tind :)
LA MULTI ANI !!!!asa i se canta in :)
Azi era sa ard varza cat de atenta eram la citit mesajele..pupici la toate..si un weekend placut
Bia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Uuuai ce bine ca e vineri! Ca tot mai obosita ma simt si parca nici noaptea nu ma odihnesc grozav.
Tina, frumoasa povestea nuntii...
Ciuf, la multi ani mami de 2 anisori si in curand de 2 ori mamica...
AndreeaGeorgiana, eu pofte am avut si in trimestrul 1, acum insa incepe sa se vada cu adevarat pe fizicul meu, si tare cred ca as suspina dupa taliuta mea dinainte daca nu as fi atat de fericita pt bebelusa...
Aida,cred ca fetele n-au inteles despre ce vb noi, doar se gaseste si in ro dar acolo nici eu nu stiam cum ii zice...

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

AMA_KALY,multumesc,l-am sunat pe doctor si a spus ca sa nu-mi fac griji,la o femeie gravida toate analizele se modifica si ca o sa le citim inpreuna,dar abia miercuri,pana atunci sa stau in pat!

SERJ,mai bagat in sperieti cu cezariana,ca si la mine se poate intampla pe neasteptate,pot sa am inca o hemoragie mai puternica si sa ma bage in operatie!nu am zis eu ca cel mai bine e sa nasti normal!!
dar te doare capul dupa,operatia?si cat timp?
multumesc ptentru raspuns

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo tuturor,

despre masaj mai multe ananunte: voi incerca sa explic, sa vad daca reusesc cum trebuie, ca de, in moment stiu toti termenii doar in germana si cu tradusul e cam dificil pentru mie, sper sa nu sune tare ciudat....
Deci, in primul rind pentru durerile de ischia mi-a spus maseuza ca ar fi bine sa ma intind pe jos, cu picioarele ambele picioare ridicate si puse pe o naveta de apa minerala, deci ridiate, timp de 15 minute. Eu mai am si o minge medicinala, cu un diametru de circa 1 m si e bine sa
sa stau pe ea cand sunt la calculator, ca e buna pentru muschii pelvieni si ajuta la elasticizarea lor ( bun pentru nasterere si inainte, ca eu cand mai am un stranut ma cam scap putin in kilot..??! nu radeti... dar acest balon se recomanda cu multa caldura si femeilor
mai in varsta ). Deci pe balonul asta am dat acu 2-3 ani 3 EUR, nu costa mult dar foarte foarte bun, si pentru coloana.

Cat despre masarea burticii, pentur ca eu sunt foarte sensibila in moment mi-a aratat numai cum pot sa fac singura: e ca si cum te-ia pisca putin, trebuie sa tii putin intre degete pielea dar numai daca te-ai dat inainte bine cu ulei, ca altfel risti sa te doara; aceasta e pentru vascularizarea tesutului de pe burtica; si m,i-a spus ca cel mai bine pentru masaj se foloseste ulei, cel mai bine de jojoba, dar poti sa iei si altceva, si ulei pur de maslina, sau exista si pentru copii...

acum va las, in caz ca mai aveti intrebari, o sa scriu mai tarziu,

cristina

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly cand te doare burtica ia repede no-spa sau pune un supozitor scopantil sau scobutil. Nu sta sa te doara, ca nu e bine! Mie dr mi-a zis sa iau de 2 ori/zi no-spa (1 dim. si 1 seara) cel putin, ptc aveam uterul tare. Si iau cum mi-a zis, dar daca ma doare si in timpul zilei burta, mai iau. Cica ar fi voie pana la 6/zi.

Delia eu am vazut ca si fetele de la ianuarie-februarie se plang de dureri intre picioare. Cred ca e normal, dar mai bine le intrebi si pe ele ce au facut ca sa le mai lase si sa ne spui si noua

Ciuf felicitari pentru copilasul tau sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii

Cristina cum e cu masajul asta? Prinzi pielea intre varfurile degetelo? Da' mie imi incape cate un pic Asa piscaturi mici, mici? Si la ce e bun masajul asta?

Laura cu 21+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Ciuf, pentru puiul tau! Sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el! Am vazut si eu pozele cu voi, e un dulce!!

Ariadna, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

hallo,

din nou despre masaj cu ciupituri: asta e bun ca sa nu se faca dungi din alea urate de intindere a pielii; prin aceste ciupituri se intinde putin pielea si are efectul ca se vascularizeaza sau se cum sa spun pielea capata mai mult sange ceea ce o ajuta sa devina elastica si sa nu se rupa...e cam greu de explicat din germana in romana, dar cam asta e.

cristina

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput