Mamici de martie-aprilie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
dea0277 spune:
Multumesc fetelor de raspuns ...
nu am sa fac amnio pentru ca sansele sint mai mari sa pierd sarcina decit sa fac un copil cu trisomie 18, asa ca m0am decis ca totul o sa fie in regula si nu o sa fie nici o problema. Pe 2 dec cand ma duc sa vad doctorul am sa il rog sa ma mai trimita la un ultrasound.
Eu nu stiu de nici o clinica privata in London sau in Windsor, Ontario asa ca nu am sa alerg dupa chestii de genul asta plus ca am inteles ca amnio se face pana in sapt 22 si eu intru luni in sapt. 22 daca nu am intrat deja.
Tina, casa de piatra si multa sanatate si fericire.
Andreea
21 sapt. +
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Catrinel_17 spune:
Tina, casa de piatra si multa fericire!!! De fericiti stiu ca veti fi, e atita bucurie in ochii vostri, va lucesc ca niste stele!!!! Si sotzul tau te soarbe din ochi in fiecare poza, sunteti extraordinari!
Pune-te pe povestit dupa ce iti mai revii din oboseala!
Tcelen, cum te mai simti?
Serj, nu stiu ce face Cat, sper ca e bine…Nu a scris de tare multa vreme.
Andreea Giorgiana, cu arsurile am inceput si eu, usurel de tot, dar promit, vorba ta. Prin cartile mele
scrie ca trebe sa mincam ultima masa cu cel putin 2 ore mai devreme decit pina acuma (si sa nu pot sa adorm de foame??!!). Chestia e ca am bagat niste portocale inainte sa ma culc si cred ca nu prea e bine, ca si ele-s cam acide, ma gindesc. Ah, da, si mai scrie acolo, ca in perioada asta tot ce mincam ni se pare mai dulce decit e normal si de-aia e aproape lege ca toate gravidele au chef de muraturi. Si eu mooor dupa ele. Da dupa alea facute de mama, ca in Oltenia
in apa cu sare…
Cristina30 – mai zi despre masarea burticii! E vreun tipic special? Ca mi-as masa-o [D:]
Aseara a simtit-o si sotzul meu pe micutza cum misca!! Ce fericiiiiire!! Lucea tot de bucurie, de parca era un bec.
Wooow, maine fac 20 de saptamaaani!
Catrinel si bebelina 19+
Catrinel & bb mik
ANDREEA GEORGIANA spune:
Burticute dragi,noi plecam la munte asa ca pana luni dimineata,nu ne mai auzim.Sa fiti cuminti si sa va odihniti cat mai mult!Nanel,baite(nu fierbinti,Laura Ioana!),papa bun,alintaciuni de la tati si veselie.De astea toate sa aveti parte weekendul asta(si nu numai).Si sanatate maxima!Pupiiiiiiiiiiiici!
Catrinel,felicitari pentru miscacioasa cea frumoasa!
ANDREEA GEORGIANA +19 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Tina_Welsh spune:
Asa...am revenit..In primul rand vreau sa va multumesc inca odata la toate pentru felicitari si urari.Va
si sunteti niste dulci!
Acum sa va povestesc...dar nici macar nu stiu de unde sa incep...dar sa o luam cu inceputul!
Toata ziua de marti am fugit dupa diverse lucruri in stanga si in dreapta.(Sampanie,appoiment la coafor,buchetul de flori...etc etc).Am ajuns acasa..(Mark era la munca
) Si m-am apucat sa umflu 100 de baloane personalizate!Le-am lipit cu scotch de jur imprejurul tocului la usa..de fapt la toate usile din casa!Seara cand a venit Mark ne-am uitat la un film impreuna, si ne uitam unul la altu si nu ne venea sa credem ca ne vom casatori a doua zi.
Anyway seara si dimineata..am fost cuminti..stiti voi la ce ma refer..
Miercuri dimineata..am facut dus amandoi,dupa care el s-a dus sa il ia pe micutul nepotel si sa il aduca la noi, au venit acasa martorii si inca 2 invitati..Unul dintre martori m-a luat pe mine la coafor si dupa aceea ne-am plimbat prin oras cam jumatate de ora (in masina bineinteles) Asta..ca mark sa nu ma vada in mireasa pana la Primarie, si nici eu pe el!M ajuns la primarie..si Mark a ramas socat cand m-a vazut si eu ce e drept am ramas cu gura cascata...pana atunci ma dadeam mare si tare ca n-am emotii si in momentul ala ramasesem fara cuvinte...
Am intrat in Primarie, ne-a luat un tip si ne-a dus intr-un separeu, acolo e facuta de altfel prima pozna!(aici te duce intr-un separeu, te lasa sa te aranjezi..sa vorbiti intre voi daca aveti ceva de vorbit in ultimul moment,dupa care vine si ti se spune cum va decurge toata ceremonia.dupa care, notarul sau notarita se duce in camera alaturata...iar cuplu asteatpta in spatele usii pana se deschide si intri in camera unde va avea loc ceremonia...e ca si cum ai fi in spatele unei cortine...e impresionant)
Ne-am asezat frumusel pe scaun..si a inceput notaritza sa vb...sa zica ce inseamna casatoria..etc etc..ca si un preot numai ca ea spunea in termenii legali..eu nici numai stiam de capul meu...iar bebelul misca de mama focului...cred ca imi simtea emotiile ca imi tragea la picioare...lui mark ii chioraiau matzele de emotii dar si de foame ca n-am apucat nici unul sa luam micul dejun inainte!Cand am zis ca Eu Valentina....tralala voi face si voi drege si iti dau acest inel...ca nici macar numai stiu ce-am zis...aproape ramasesem fara grai!!!Anyway..totul a fost minunat...si chiar am avut si o zi cu soareee!Extraordinar..iar ieri a plouat de a rupt si alaltaieri la fel!Am fost norocosi!
Dupa toata asta..am venit acasa noi, martorii si invitatii si am stat frumusel in casuta..si am servit un paharutz de sampanie ..cu niste apertive..dupa care fiecare a plecat la casa lui...noi am ramas cu un martor si cu nepotelul..si en gandeam sa mergem undeva sa facem niste poze misto..insa am constatat ca se facuse noapte...asa ca ne-am dus nepotelul acasa cu masinutza martorului..dupa care am venit acasa...am mai stat la o tacla...iar dupa ce martorul a plecat...am fugit amandoi in dormitor..si am facut..
ca sot si sotie...de n-am avut timp nici sa imi dau rochia de mireasa jos si nici el kiltul!heheheheh..ieri am fost in plimbari pana seara..ca am primit dar de nunta niste vouchere la un mare magazin...si am fost la shopping ca proaspat casatoriti si am luat ce ne trebuie..printre care si un patut si hainute pentru bebe!Si cam asta a fost..Nunta mare va fi la anu cand va fi cea religioasa..si atunci va fi si nunta de miere!Pana atunci punem banuti de-o parte pentru tanarul membru care va sosi in familia Welsh!
Suntem fericiti, suntem tineri, ne iubim si cu asta cred ca avem tot ce ne dorim!
Banii vin si se duc, dragostea conteaza cel mai mult!
Eu va urez numai bine, am sa incerc sa citesc din urma cat pot!Si de luni o sa ne "re-auzim" zilnic..pana atunci mai profit de zilele libere pe care le mai are Mark!
Din pacate vantul..nu a batut asa de tare incat sa ii zboare kiltul...so poze deochate n-am!
Va
pe toate!Si inca odata va multumesc din suflet pentru urari si felicitari!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
mamaariadna spune:
Cristina, multumesc pentru raspuns!
Vad ca doctorul tau ti-a zis cam ce stiam si eu de la al meu. Pentru durere numai paracetamol ca altceva nu se da in sarcina (de unguent nu stiam). Eu imi aduc aminte ca ajunsesem de nu ma mai puteam misca de durere si medicul de familie mi-a recomandat o anumita pozitie in pat, cu un scaunel pe care sa pun picioarele...chiar o stiam de la soacra-mea.
Pernuta aia cu samburi de cirese e foarte buna (si-nca sa vezi ce-o s-o mai folosesti la bebe!!!...era singura care ajuta la colici...). Vezi ca se poate incalzi repede la microunde.
Nici eu nu iau vitamine, tot la recomandarea medicului (numai magneziu). Ma astept in viitorul apropiat din nou la o usoara carenta de fier si atunci o sa iau din nou ceva...la sarcina trecuta am luat o perioada "Kräuterblut"...este un concentrat de sucuri de fructe foarte bogat in fier, doar ca la un moment dat nu i-am mai suportat gustul.
Cat despre masarea burticii, si eu o fac, de doua ori pe zi, tot cu ulei...binenteles si partile laterale inclusiv sanii si poponelul.
Ariadna,
23+
tcelen spune:
buna fetelor!ma simt destul de bine,desi sunt putin demoralizata ca mi-au oesit cam prost analizele,trebuie sa ma duc cu ele la doctor,sa-mi explice ce si cum!
CATRINEL 17,cred ca ti-am raspuns la intrebare mai sus,multumesc mult de intrebare,te pupacesc dulce!
ANDREEA GIORGIANA,multumesc de grija tare mult,si ca sa-ti raspund ,acum cat e sotul meu plecat sta bunica mea cu mine,si asa cred ca o sa fie pana cand o sa-mi vina sorocul,sper ca la timpul potrivit nu mai devreme desii ma idoiesc!
TINA,am vazut pozele,foarte frumosi amandoi!felicitari!
DANIELANEDA,pai creste burtica tu ce vrei,sa ramana asa mititica?!?asa se intampla brusc te trezesti cu burtica mare!asa am patit eu si la prima sarcina si acum!bebelul creste,ia in greutate!
SERJ,multumesc mult,sper sa fie asa cum spui tu!
DANANITA,hai curaj!!!nu-ti fie frica ,ptr puiul tau,frica nu face bine,mai ales atunci cand o sa nasti,gandeste-te ca trece repede si apoi o sa tii puiul mic in brate!si cel mai bine e sa nasti natural si ptr mama si ptr bebel,el este mai rezistent dupa nastere naturala,tu iti revii mai repede,decat dupa cezariana,si poti sa-ti tii puiul in brate imediat si sa-l alaptezi!
eu am nascut natural prima data, si nu vreau sa zic ca afost usor,m-am chinuit 14 ore,si durerile erau mari si cu oxigen in nas si cu perfizie pe masa der nastere si as fii nascut la fel si acum nu imi e frica,dar din pacate tre sa fac cezariana!
fetelor care ati mai facut cezariana,vreau sa stiu si eu cum e,cum te simti dupa?
va pup pe toate, cris
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Polixeni spune:
Tina FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!Sa fiti fericiti si sa va iubiti o vesnicie iar fericirea sa va fie completa odata cu venirea bebe-ului!!
Pozele sunt foarte frumoase iar tu ca o printzesica!!!
Chiar..in ce luna esti (scuze dar fiind nou-venita...)?
Pupicei
Poli
Polixeni spune:
Fetelor,
Am si eu niste intrebari..dar sa nu radeti de mine!! ![]()
1.Pana in ce luna e permis sa faci dragoste? Am citit ca in ultimele 2 luni e interzis.Nu stiu despre voi, dar mie mi-a cam disparut dispozitia...![]()
2. Este nociv sa stai in fata pc-ului gravidutza fiind?Eu stau cam in fiecare zi vreo 2-3 ore....
Voi ce parere aveti?
22+ sapt.
Serj spune:
tcelen eu am facut cezariana la primul si acum tot asta ma asteapta ![]()
nu pot sa spun ca este urat de tot, eu am fost luata prin surprindere si mi-a fost greu. nu puteam sa ma misc de la jumatete in jos(am avut anestezie partiala) si cu o punga mare si grea pe burta (cred gheata artificiala), iar cand mi-l puneau la san imi era greu nu stateam comod, dar am suportat pt. bb. eu l-am alaptat la o ora dupa nastere, pt. ca intre timp el adormise pana m-au adus si pe mine inapoi in salon.
este greu in primele 24 ore pt. ca nu ai voie nici apa macar, si tocmai atunci iti vine de toate.
ce sa-ti spun, nu-i usor dar se trece. mie dunga mi-a trecut dupa 3 ani, nu se mai cunoaste nimic.
va fi greu la spalat, pana scoate capsele (sau firele acolo) si dupa te vei spala cu jumatatile si ai nevoie de ajutor.
e bine ca macar esti pregatita dinainte si nu ramai cu soc, dar eu voi cere si de data asta anestezie partiala, macar o voi vedea imediat si poate mi-o da putin (atunci nu stiam pe ce lume sunt si nici ce vreau)
iti doresc sa treci cu bine si peste asta,si sa ajungi cu bine la termen (sau macar aproape)
pupici si stai mult mult la pat
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
polixeni am vazut acum si intrebarile tale, eu pot sa-ti spun din experienta de primul copil ca am facut
pana in ultimul moment (am citit ca este chiar bine sa faci) dar depinde si de chef... pe atunci aveam pofte mari, acum greu tare imi vine, poate si pt. ca de data asta sunt mai mereu obosita si chef de nimic am.
iar la computer nu cred ca este vreo problema (doar pt. ochii tai), stiu ca celularul nu trebuie sa-l tii aproape de burtica nici cand este in geanta sa nu o tii aproape. sotul meu ma cearta mereu pt. asta ca nu sunt atenta.
pupici si tie si week-end placut la toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta