Mamici de martie-aprilie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by kim
mi-am redescoperit marea dragoste: sorbet de fructe (zmeura, lamaie, mere), e pe baza de apa (si nu lapte) si e delicios!

si eu, si eu! azi m-am delectat cu serbet pe batz (de la Del Monte), unele-s cu fructe de padure si altele-s cu piersici. au si bucatele de fructe prin ele si-s putin acrisoare, mmmmmm. le-am cumparat de la Costco, o cutie are vreo 48 de bucati

16+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Fetele va rog io frumos nu mai povestiti de mancare, mai ales de asa delicatese, ca murim pe-aici si va punem sa ne trimiteti si noua.

In Rom nu se gaseste serbet pe batz, ce sa facem? Io mai mananc putina dulceata daca n-am fucte prin preajma.

Va pup si pofta mare.

TINAAAAA, casa de piatra. Burtica arata de milioane. Mai vrem pozne.

Ileana 21+ si baietzelul nostr

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Buna dimineata mamici cu bebici in burtici!!!!!!!
Duamna Uelsh fuarte mistoace pozele de la nunta...ai noroc ...ca daca faci fata si seama cu duomnu` Uelsh o sa aiba picioare frumuoase!!!!...hihihihi...

CASA DE PIATRA inca o data...ca vad ca lacat pentru usa de la intrare aveti!!!!

Pupoaie la toate fetilii frumoasilii si insarcinatilii!!!!

Io18 fix cu bebu_mic_si_puturos

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

TINA, CASA DE PIATRA inca o data! Sa fiti fericiti impreuna! Am vazut pozele, sunteti amandoi tare frumusei si se vede ca si fericiti! Iar machiajul mie mi-a placut.

Catrinel, da, crema e din Germania, medicul de acolo mi-o recomandase, ca ma terminasera durerile.

Cristina30, ai ajuns la doctor? Ti-a confirmat banuiala cu sciaticul (ischia)? Spune-mi si mie te rog ce idei de ameliorare a durerii ti-a dat!

La toate gravidutele un pupic si un weekend minunat,
Ariadna, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna la toate burticoasele, CARE ESTE!
a inceput sa imi creasca burtica foarte repede, iar la sfarsitul zilei simt ca imi crapa...nici macar nu mai pot manca pentru ca ma simt super PLINA... Vi se intampla si voua la fel? Pana acum ma plangeam ca nu se vede burtica, dar acum... . intr-un fel sunt mandra de lucrul asta, dar este prima sarcina si nu stiu cum ar trebuii sa fie...
Tina sunteti niste frumosi, iar burtica este la mare pretz. CASA DE PIATRA si cat mai multi copii frumosi ca voi!

Pupici la burtici!

Daniela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev093pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata la toate fetele!!!!!
TINA CASA DE PIATRA SI MUUUULTA FERICIRE!!!!! sa rameneti asa frumosi si fericiti pana la adanci batraneti!!!! ca am vazut si io cum te soarbe din ochi!
ati fost amandoi frumosi!
catrinel bine ai revenit cu noi, ti-am simtit lipsa.
dar de cat nu mai stie nimeni nimic????? este cam multicel ca nu mai vine pe la noi!
tcelen ma bucur ca esti mai bine, tine-o tot asa ca nu mai este mult si o sa tii puiuta in brate
laura ioana nu-ti mai dau sfaturi si eu, ca ai primit destule de la fete si chiar bune... dar cred ca atunci cand va fi si fitizta, se va mai schimba si el, important este sa implici si pe el sa te ajute mai mult.
si Anastasia este un nume frumos, felicitari. pe lista mea de preferinte este si Anastasia cap de lista, baietelul meu a ales acest nume, dar tatal..... inca se mai gandeste.

fetelor, as vrea sa raspund la toate in parte, dar ma lasa memoria si ar trebui sa ma intorc mereu sa mai citesc ce scrieti, dar oboseala imi face curte din nou, asa ca va pup pe toate in parte si va doresc numai bine si bb sanatosi.
pupici multi, multi

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

TINA sunteti frumosi! Sa va iubiti mereu!
Machiajul tau a fost reusit, dar cam putine poze ai pusm-au cuprins si pe mine emotiile.

Sa fiti sanatoase fetelor si iubite!

Ah, era sa uit. Am fost la si totul e bine, continuam cu gynipral si duminica facem o ecocardiograma sa vedem cum mai stam cu valva mitrala. Probabil ca in urma acestei investigatii o sa hotaram daca pot sau nu sa nasc natural. Sincera sa fiu dupa durerile ce le-am avut si daca la nastere e tot asa eu nu nasc! Sa mi-l scoata cine-o vrea cum o vrea, nu nasc! M-a cuprins o spaima de nedescris referitoare la acest moment. Voi va ganditi? Va e teama? Hmm, eu care ma dadeam viteaza la tot neamu' ca nasc natural...etc

Va pup cu grag pe toate toate si pe toti

Dana & Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ce dimineata mohorata...a la Toparceanu sau Bacovia...

Tinuta ai fost o miresuca draguta foc(si mamica pe deasupra) asa ca nu este cazul sa te smiorcai.

Tcelen tare mi-ar placea sa stiu ca atunci cand este sotul tau la Constanta,cineva vine sa te ajute la treaba si la ingrijit flacaul(a se citi supravegheat).

Laura Ioana sa stii ca de vreo 3 saptamani fac baita in cadita(ni fierbinte,asa cum as vrea)si este tare bine.Cu sare,cu spuma...ma simt si eu om.

Tecla, ia Oscilococinum,mult ceai cu miere si lamaie si,pt. tuse,taie capacelul unei ridichi negre,scobeste-o,pune miere in scobitura si las-o asa,cu capacul deasupra pana lasa un sirop pe care il vei bea.Repeta operatiunea si vei scapa de tuse.Pe noi asa ne-au tratat bunicii(si bunicul meu era medic...) de tuse.A...si ceai de frunze de gutui,indulcit cu sirop de catina(ambele de la plafar).Sanatate!!!

Zuzilici,saru'mana pt. laude si aprecieri.Esti o dulce.

Catrinel sa stii ca si eu am constatat aparitia unui hemoroid ieri,in timp ce ma epilam cu ceara.E inca foarte mic dar...promite!Am inteles ca trebuie sa ne ungem in acest caz cu Carpicon(tot de la plafar) zilnic.

Kim oare de ce n-am avut noi pofte in primul trimestru si le avem acum?Eu poftesc de o vreme la gutui(v-am spus asta deja),la muraturi(constanta pofta) si la compoturi.Foarte rar mi-e pofta de prajituri si imi trece cu o gurita(de prajitura).

A mai inceput cineva sa aiba arsuri?Eu da,in special seara.

Pupam dulce,dulce de tot.

ANDREEA GEORGIANA +19 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

TINA FELICITARI! Ai fost o miresica foarte frumoasa si mirele a fost pe masura. Se vede ca te iubeste! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, ca-n povesti!

Serj si mie imi place de ma inebunesc numele Anastasia, dar ma mai gandesc, ptc nu se prea potriveste cu numele de familie, care e tot lung. Imi mai place si Alexia, dar parca am auzit de multe ori numele asta!

Dananita si mie imi e cam frica de momentul nasterii si inca nu stiu cum voi naste. Dar incerc sa nu ma gandesc la momentul ala, inca

Andreea Georgiana, Zuzilici deci pot sa fac si eu baitza in apa mai calaie (mie imi placea sa ma ciupeasca de piele apa); abia astept sa ma bag deseara intr-o cada care miroase a ciocolata

Laura cu 21+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo Ariadna,
eu am ajuns la doctor, la medicuul meu de familie.Despre faza cu ischia
nu poate sa-mi dea prea multe ca nu am voie sa iau medicamente: pot sa
iau paracetamol si un anumit unguent, dar nu mi l-a prescris; mi-a zis
ca poate sa-mi dea prescriptie de fizioterapie, dar nu am timp de asa
ceva, pentru ca sunt 12ore / 5 zile pe saptamana tot plecata, la servici; o prietena mi-a recomandat, ceea ce deja am, o pernuta mica cu
samburi de cirese, se incalzeste la cuptor si se face masaj pe partea
dorsala (a fundului?!?) cu ea, cel mai bine e cand o face sotul...
Bine ca la doctor am ajuns ca eram f. obosita si nu ma mai tineam pe
picioare si mi-am facut analizele pt fier si de glanda... voi vedea luni cum au iesit; eu nu am luat pana acum decat acid folic si magneziu; ambii medici ( de familie si ginecolog) ca nu am nevoie de
vitamine, pentru ca mananc variat si analizele mele au fost perfecte.
Azi am fost la masaj, o ora, la o cunostinta, foarte fain, cine isi
poate permite le recomand; aici e destul de scump, circa 30 EUR, dar
se merita si am aflat inca odata ce important e masarea burticii si nu
numai... si din partile laterale ale burticii si sinii cu unei de mai multe ori pe zi.

toate cele bune.

cristina

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput