Laura Ioana sa stii ca asa o sa fac ca si eu imi simt uterul tare la pipait..deci sa iau 2 no spa pe zi una dim si alta seara,da?si nu e bine sa stau sama doara..uf si am am stat pana acum sper sa fie bine bebelul.si tie ti-au trecut durerile?tcelen nu t mai gandi de acum la operatie si cum va fi ca il ingrijorezi si pe bebe..lasa ca sa vezi tu cum trec toate durerile cand iti vezi puiul in brate!!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
16(fix) si
Seby ![]()
Ama Kaly nu ma doare burta tot timpul si uterul se intareste din cand in cand, dar ti-am zis cum fac. 2 no-spa pe zi iau oricum, in fiecare zi! Aaa si mai voiam sa-ti scriu ceva, dar sa nu fii dezamagita: 4 luni se implinesc la 18 saptamani, ptc o luna are 4 sapt si 1/2. Eu, de exemplu, nu am implinit inca 5 luni, mai am cam 2 sapt pana atunci. Te pupic dulce
Ai grija de burtica
Laura
cu
21+
Puiutul meu
AM DESCHIS UN NOU SUBIEC.VA MULTUMESC PENTRU URARI!vA PUP NE "AUZIM" LUNI!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
Buna ziua, burticutzelor! Imi pare bine ca v-am gasit, ce-i drept, cam tarziu, dar sper sa gasiti loc si pentru noi. Astept o bebelusha dpn 22.02.06 si ma confunt cu acceasi problema ca si unele dintre voi: no-spa, scobutil, utrogestan,etc.Sincer vorbind, ma mira faptul ca foarte multe dintre noi se afla in respectiva situatie.Mie mi-a recomandat medicul "statul pe acasa" , existand riscul de nastere prematura( col scurtat). Acum, ca v-am descoperit, sper sa pot trece mult mai usor peste problemele aparute 
Anna