Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MOana pentru viitoarea inseminare. Luna asta-si face si sotiorul tau lectiile cum trebuie... Eu sunt aici si ma lupt cu .De ieri ii ajut din nou cu Trecid si .

simonette Eu zic sa nu te grabesti cu testul si fa-l mai bine direct pe ala din sange.

Lachione Are dreptate barbatelul tau. Dar si tu fa in asa fel incat sa iasa . Schimbi tactica? Dar nu mi-ai scris ce parere ai de propunerea mea (sau mi-ai scris?): din doua in doua zile toata perioada, fertila sau nu. Eu cred ca va fi super incantat si nu va mai avea timp sa tina socoteli.

danutza Iti tin pumnii strans-strans.

Mishu Ce bine o sa fie cand o sa discutam de scutece!

As mai avea eu multe de spus dar timpul ma preseaza ingrozitor asa ca pe absolut toata lumea. si . Motive de sarbatoare vom gasi cu siguranta in fiecare zi! Ce ziceti de frunzele maturate de vant sub talpile voastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cami de ce spui ca foliculul de 16 cm in ziua 8 nu e bun? Daca ovulezi luna asta in ziua 12 si el ajunge la 24 cm e ca in povesti....
Mie valorile pentru ziua 8 (folicul+endometru), in cazul tau, mi se par excelente. Mai ales ca e vorba de ovulatia ta natrala, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Simonette, stiam din iulie ca am trompa infudata ca am facut histeroscopie (pe 28 iunie) si laparoscopie( pe 4 aprilie) si mi-au zis doctorii ca nu am sanse decat daca se intampla o minune, si eu ca proasta am tot sperat ca daca fac bai de namol o sa rezolv problema.
Din cauza asta mie foarte frica acum , pentru ca am avut si pata aia maronie si eu acum 5 ani cand am avut cealalta extrauterina asa a inceput totul cu pete maronii si dupa aia cu sangerare putin mai mare, durere de picior si de ovar.Acum am aceleasi simptome ca atunci.
Rezultatul il iau dupa ora 15-16.
Andicu nu am baut luna asta ceaiuri si nici altceva nu am facut , imi luasem sacul de plante ca sa incep baile de sezut dar dupa ce-mi treceau rushii.Semne parca ar fi pe la sanii si sunt cam sensibila la mirosuri, dar eu nu prea ma iau dupa astea.
Cand am deschis ieri capitolul nici nu ma gandeam ca as fi insarcinata.

Va multumesc tuturor pentru suportul moral pe care mi-l acordati.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

DanaP tocmai vorbeam ieri despre cat de grele sunt orele pana la 15-16, cand ti s-a spus ca trebuie sa iei rezultatul.....
Baftaaaaa, ca altele cuvinte nu prea mai am, caci m-au intepenit pe mine emotiile, numai gandindu-ma.......!
Alexia m-am programat la Moisica pentru data de 15 noiembrie 2005, la ora 15.45, adica exact inaintea ta. Asa ca pot sa vin sa te iau si chiar sa te aduc inapoi, ba chiar putem sa intercalam si o cafeluta/shoping in acest program........
Am ingurcitat deja prima doza de vitamina E+acid folic+bio zinc...., deci o noua sansa la orizont.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bafta,Dana,iti tin pumnii sa nu fie nimic! asteptam vesti de la tine dupa ora 16.00.

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Pur si simplu mi-e frica sa ma duc sa-mi iau rezultatul dupa amiaza.
Dupa aia in functie de rezultat trebuie sa ma apuc sa dau telefoane la doctorii din Bucuresti.Voi a-ti vazut stirea aia de saptamana trecuta , cum ca la Spit. Universitar la angiografie s-ar putea putea face o interventie de bombardeaza embrionul pe trompa si astfel se scapa de extrauterina mai usor??Daca e sa fie extrauterina o sa-l sun pe dr. Rares Nechifor care lucreaza acolo sau pe Bogdan Dorobat sa vad ce-mi zic si ei.O sa-l sun si pe Tutunaru sa merg la el sa vad ce-mi zice cum e sarcina. Acum am asa un plan de bataie si de alergatura prin Bucuresti de o sa-l innebunesc iar pe sotul meu.

M-am tampit de tot.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

La multi ani Diciu si Andicu! sa va dea D-zeu cate un bebel frumos la amandoua, cat mai repede!

DanaP, tin pumnii sa nu fie nimic rau, doar o mica sperietura care trece... uneori ne pot insela simptomele, eu sunt sigura ca este totul in regula, dar cu toate astea sunt cu sufletul la gura, astept sa ne zici dupa amiaza ce ai facut.

MOana, faptul ca esti din nou pe pozitii imi arata ca tu ai invins inca inainte de a se termina lupta. Sunt sigura ca urmatoarea inseminare va fi "ca la carte", iar rezultatul pe masura! Bravo tie!

Alexia, si noua ne-a zis la fel M., ca incepand cu ziua 8 (intrucat eu ovulez ziua 13-a) sa prestam numai "la comanda", adica ziua 12, sansele fiind mai mari.

Simonette, ce bine te-ai gandit, si eu vreau sa fac tot posibilul sa ajung acolo...poate vine si la noi minunea mult asteptata!

Liana, ce vesti ai, fata vesela?

Bubulina, tu cum mai stai cu plantutzele?

Marrinuche, multa bafta luna asta si cu si cu !

Mishulina, un gand bun si un pentru fata mea draga si sufletista!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Amely, eu sunt foarte multumita de tratamentul cu plantute! Luna asta am luat branca ursului pana prin ziua 18 cu pauza mica chiar cand am avut ovulatia si daca nu e cu ochisori, o sa reiau dupa CM. Pe de alta parte, am luat mastodynon si napraznic si am vazut o imbunatatire f. mare la capitolul progesteron. Eu imi iau TB in fiecare dimineata si pana acum aveam cel putin o zi cu TB sub linie (am cont pe fertility), acum a stat sus peste 37.1 de 10 zile, asa ca iti dai seama ca si eu sunt in asteptare si sper din tot sufletul sa fie luna asta cu noroc . Tu ai observat vreo imbunatatire de cand iei Mastodynon? Ce mai iei pe langa el?
Pupici,
Karina

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bubu, eu mastodynon nu iau decat de o saptamana, si din cate am inteles efectul apare dupa o perioada mai lunga... oricum o sa va zic vineri dupa eco, daca e vreo imbunatatire vizibila.
Pe langa el mai iau tinctura CS, muguri de zmeur + pastile de naprasnic, kamayani si gheara matei + vit. E
Bafta maxima luna asta, iti tin pumnii!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetelor am luat rezultatul si este pozitiv cu valoarea de 55,93.
Acum eu nu stiu cum sa-mi calculez saptamanile pentru ca pe rezultat scrie sapt 3 = 5,8-71,2; sapt 4 = 9,5-750; sapt 5 = 217-7138. Eu in a cata saptamana sunt daca am avut ultima menstruatie pe 9 octombrie?Nu sunt in a 5a si val mea nu-i prea mica?Mie mi-e frica ca este extrauterina. Am vorbit si cu doctorul si mi-a spus sa fac tratamentul pe care mi l-a dat el in caz ca raman insarcinata si sa ma duc duminica la el la control.
Eu nu pot sa ma bucur pana cand nu-mi spune doctorul ca e bine pus bebele la locul lui.
Acum cum o vrea bunul Dumnezeu.Azi am fost la biserica si m-am rugat sa fie bine si poate Doamne Doamne m-o ajuta si pe mine.

Va rog frumos daca stiti sa-mi raspundeti si mie la intrebare.

Va pupacesc pe toate

Dana

Mergi la inceput