Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Danap draga mea sper sa fie bine si sa fie bebelul la locul lui, ca sa putem sarbatori. Sunt cu sufletul si cu gandul la tine.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Danezo, esti gravida!!! Nu pot sa cred!!! Doamne ce ma bucur... roaga-te sa fie unde trebuie si nu-ti mai fie frica ca-i extrauterina, ca mie mi-a fost frica si ai vazut ce am patit, nu? Mi-a venit ciclul! Sa fii sanatoasa si ma rog ca totul sa decurga bine si sa iti tii bebelusul in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Iubita mea danuta stiu ce e in sufletul tau ! Sper totusi sa fie sarcina intrauterina.
Eu am facut testul de sange de 2 ori ( la interval de o saptamana ) si a fost corespunzator varstei de sarcina ( a crescut ca la carte in acest interval ) si pana la urma sarcina s-a dovedit a fi extrauterina. Asa ca nu e neaparat... Poate ai ramas gravi mai tarziu .

Ai grija de tine !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

MOana imi pare asa rau. In loc sa te incurajez eu pe tine tu esti cea care imi dai o lectie de viata prin curajul si hotararea ta.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Relya stiu ca tu stii ce-i in sufletul meu si stii cat imi este de frica .Sper sa fie unde trebuie pus.
Lachi multumesc , dar la fel stii si tu prin ce am trecut si crede-ma ca nu ma pot bucura deloc.Chiar imi vine sa plang de frica.
Madana multumesc de incurajari.

Pana duminica cred ca o sa-mi iasa perii albi.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor!
Desi m-am mai interesat in stanga si in dreapta, va intreb si pe voi...Ce analize trebuie sa fac, ce sa spun doctorului? Ca aici trebuie sa cer eu sa ma trimita la o anumita analiza caci ei nu se omoara deloc cu grijile...
Am decis sa ma alatur aspirantelor, mai am 5 pastile si gata...ne pregatim pt un bebe.
Sa nu radeti ca habar nu am ce trebuie facut..cum stiu cand am ovulatie si cand nu, de exemplu?

Va multumesc si sper sa aveti rabdare si cu mine..ca am multe sa va intreb.

Pupici.

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte in ce zile am facutsi au fost in ziua a 11,14 si 15 ca dupa aia nu mai stiu dar oricum trecusem de perioada fertila. Hai ca v-am ajutat putin ca sa ma ajutati si voi pe mine si sa-mi spuneti in ce saptamna sunt????Mie mi-ar reiesi din calcul asa babeste, de numarat zilele ca sunt intre a 17a si a 21a.
E clar ca sunt dusaaaaaa

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

danapEu cred ca valoarea este buna. Ma rog sa fie la locul lui in uter si sa fiti amandoi sanatosi si fericiti. Pana duminica gandeste pozitiv. O sa ai timp dupa aceea sa te gandesti la ce vrei tu.

motanik Cred ca pentru inceput nu merita sa te stresezi cu nici un fel de monitorizari. Poate mai bine ai face o dezintoxicare a organismului care-i posibil sa fie suparat de la pastilutele (AC?) pe care le-ai luat. Si analize care sa reflecte starea ta generala de sanatate. Iti doresc succes si sa devii cat de repede iti doresti .

Mergi la inceput

Acum plec spre casa si mai intru mai incolo putin.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Oana Abia astept, poate chiar o sa avem si ceva endometre si foliculi de sarbatorit; eu cel putin, ca o sa fiu ziua 14. Daca nu, bem de suparare
Dana p, s-ar putea ca la testele de sange sa se numere sapatamanile de la conceptie, ca masoara HCG-ul care totusi, apare numai dupa implantare. Nu sunt sigura, totusi, dar daca te uiti la valorile maxime o sa vezi ca e imposibil ca in saptamana 3 (numarata de la ultimul CM) sa fie valoarea de 71, adica embrionasul abia incearca sa se implanteze atunci, de unde sa scoata saracul valorile alea astronomice? Hai, curaj, ca e bine!

Mergi la inceput