Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Dana P felicitari scumpa. Ai sa vezi ca totul este bine si embrionasul tau este exact acolo unde trebuie.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DANA P uite ce valori mi-au dat mie fetele saptamana trecuta. Poate te ajuta la ceva, ca la mine nu a fost cazul
Expected Values During Pregnancy:
0.2-1 Week: 5-50 mIU/ml

1-2 Weeks: 50-500 mIU/ml

2-3 Weeks: 100-5,000 mIU/ml

3-4 Weeks: 500-10,000 mIU/ml

4-5 Weeks: 1,000-50,000 mIU/ml

5-6 Weeks: 10,000-100,000 mIU/ml

6-8 Weeks: 15,000-200,000 mIU/ml

2-3 Months: 10,000-100,000 mIU/ ml
Cred ca dupa valorile astea este in saptamana 5. Iti tin pumnii sa fie sarcina noamala si totul sa fie ok. Intre timp nu te stresa pt ca stoo f bine ca tot ceea ce faci tu de acum in colo in influenteaza pe bebe. Ok? Vorbeste cu noi despre ce vrei tu, dar nu plange si nu te agita. pt o fata curajoasa.
M OANA pt invazia ta. Nu stiu cum faci sa iti pastrezi calmul si sa vrei sa mergi mai departe. Pe mine una m-ar fi apucat depresiile, nu ca acum mi-ar fi trecut de tot, dar sunt pe drumul cel bun.
AMELY, daca ai timp te-as ruga sa imi trimiti si mie pe PM tratamentul naturist pe care il faci tu. Multumesc.
Fete frumoase, eu ma retrag acasa. Sa aveti grija de voi si o seara linistita va doresc.
la toata lumea.

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Danezo, cum zice Lachione, asa m-am bucurat la inceputul frazei tale, caci un test de sange pozitiv pentru mine e cel mai frumos vis, dar asa am intepenit la sfarsitul frazei, cand am inteles in ce situatie esti....
Eu cu spiritul empatic stau destul de bine si numai cand ma pun in situatia ta si simt niste fiori...
Urmeaza niste zile atat de grele, psihic vorbind, mai ales ca in trecut s-a mai intamplat.....
Cam ce spunea Andicu aseara, apropo de testele de sange...
Si ce coincidenta sa deschizi tocmai tu acest capitol...., spunand ca aduci noroc de bebici....
Sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste aceasta incercare cu bine....

Alexia pentru mine ziua 8 este de proba, adica dupa masuratoarea din ziua 8, imi voi da seama daca e vorba despre o luna cu ovulatia in ziua 12 (asa cum s-a intamplat vreo 4 luni anul acesta) sau in ziua 15, ca sa stiu cum sa prestez.... Cu chistuletul tau ce se mai aude?
Carmecito cum a fost azi la monitorizare????
Danezo eu cred, ca si Alexia, ca esti in saptamana 3, dar asta in functie de logica, caci in practica, n-am ajuns niciodata pana la aceasta etapa cu numaratul saptamanilor.
Tutunaru sigur te va ajuta. Eu una nu am vazut emisiunea despre angiografie si e prima oara cand aud de aceasta procedura. Se practica numai in situatia trompelor infundate sau si noi, astea care nu banuim vreo infundare a lor, putem incerca procedura pentru a trece mai usor spre destinatie (mai ales cand e cam astenic)....
Despre doctorii Rares Nechifor si Bogdan Dorobat nu am auzit inca nimic, dar i-am notat si sunt convinsa ca o sa mai aud de ei.
Poate ne mai spui cate ceva......... pentru a uita de gandurile care te macina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

dana p, felicitari pentru bebic! pentru tine sa fie bebe la locul lui in burtica! De abia pe la 6 saptamani parca se vede la eco, mai trebuie sa stai minim o saptamana si apoi vei stii sigur.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Asa hai sa revin si eu cu salutarile impartzite cam asa:

Andicu La multi ani!! sa ne luam de mana ca si eu am lasat aseara 1 mil si ma mai duc si joi, viata mea se imparte intre doctori acum.
simo- eu zis ca orice shut in fund e un pas inainte. Optimism sa fie si speranta care trebuie sa moara ultima

bubulina - ai grija la termometre ca mai stim noi pe cineva care l-a spart si cauta in disperare mercurul prin pat

diciu- la multi ani si un sf de an cu vesti bune

Oana - Eu nu sunt credincioasa si nu ma duc la biserica ( va rog nu dati cu rosii), nu cred in soarta. Dar cred in puterea omului de a-si crea o linie a vietii pe care s-o controleze invingand durerile si necazurile care ne chinuie existenta. Asa ca trezeste-te in fiecare zi pregatita de lupta fara sa-ti treaca vreodata prin gand sa abandonezi. Si chiar daca vrei pierde, macar experienta luptei sa-ti fie un castig. Dar ce spun eu aici!! Castig inseamna daca deja ai langa tine un om care te iubeste si pe care sa-l iubesti!!

MAdana - nu cred ca sexul face rau.. asa ca KEEP

Amely nah si tzie un

Si acum sa va mai intreb ceva.. Doctorul cu care fac monitorizarea luna asta s-a simtit dator sa-si spuna parerea si mi-a dat cica sa iau prednison 6 luni de zile ca, cica previne formarea aderentelor. Voi ati mai auzit de asa ceva? Ca eu de prednison nu prea am auzit pe aici cu toate bolile noastre. Problema e ca uitandu-ma pe prospect am vazut ca are mai multe contraindicatii decat indicatii si mai multe reactii adverse decat am vazut vreodata la un alt medicament. Deci hotarat nu-l iau.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc mult de incurajari!!
Cand am ajuns acasa mi-am luat injectia si am plecat sa mi-o fac si cand m-am intors mi-am dat seama ca s-ar putea sa fie rau din cauza ca scurgerea este maro inchis si la extrauterina trecuta tot asa am avut.
Acum asa cum am zis cum o vrea Dumnezeu ca el le stie si le aranjeaza pe toate. Daca asa mi-o fi soarta n-am ce sa fac, pot eu sa ma pun si-n fund si-n cap ca tot acolo ajung mai devreme sau mai tarziu.Daca mi-o iesi cum o fi mai rau atunci clar ca ma v-oi indrepta spre adoptie.

Va pupacesc pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Oana , referitor la stirea de la televizor pe care v-am spus-o nu stiu daca procedeul ala ajuta cu ceva sa ajunga mai bine la destinatie.
Maine eu am sa incerc sa vorbesc cu unul din doctori pe care i-am mentionat si sa-i intreb in ce consta exact procedura asta.
Eu am ajuns anul trecut la ei pentru embolizare , ca-mi spusese o nebuna de doctorita din Constanta ca as avea 3 fibroame de 18,20,21 de mm pe uter si eu m-am dus infipta sa fac embolizare, norocul meu a fost ca n-au avut incredere in ce scrisese idoata aia si m-au trimis sa fac o echografie ca lumea si s-a dovedit ca nu aveam nici un fibrom.Au fost super de treaba amandoi.

O sa incerc sa nu ma mai gandesc la cei mai rau, sa stau cat mai linistita pana duminica.

O seara linistita va doresc.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Oana, chistuletul meu era chistuloi ca avea 3,3 cm, dar din fericire s-a spart si acum asteptam foliculul de luna asta. Chestia e ca se pare ca am deficit de LH, de nu s-a spart prostul si Moisica mi-a zis ca ori cu ori fara pregnyl, tot exista riscul sa nu se sparga. Vedem noi cum mi-o fi norocul. Abia astept sa te vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

DANA P iti urez din tot sufletul ca bebeul sa fie acolo unde trebuie...incearca sa stai linistita si sa gindesti pozitiv..
BUBULINA am vazut ca si tu esti in asteptare...tin pumnii sa fii..

Fetelor va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare...ce includ analizele hormonale?...Lh,prolactina,progesteron si mai ce?...
Ginecologul meu n-a vrut sa-mi dea trimitere sa le fac pt ca inca nu am facut HSG-ul...a zis ca asa e procedura,mai intii HSG si dupa aceea analizele hormonale...insa eu as vrea sa le fac,n-as vrea sa mai astept,mai ales ca am facut vreo 4 luni teste de ovulatie si au iesit toate negative si imi iau si TB, care se incapataneaza sa nu treaca de 36,5...eu cred ca nu ovulez...asa ca spuneti-mi si mie,va rog,ce trebuie sa fac...
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Dana P am auzit la siri sapt trecuta ca la spitalul universitar Buc se pot trata extrauterinele fara sa-ti elimine trompa. Bombardeaza fatul cu niste particule care nu-i mai dau voie sa se dezvolte si apoi se resoarbe. Cica e o metoda noua intereseazate si nu te mai stresa. As fi vrut si eu sa existe asemenea metode pe vremea cand am facut eu extrauterinele, dar....
Scuze ca m-am bagat in vorba , dar sper sa fi fost de folos.
cristinici

Mergi la inceput