Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna dimineata fetelor! sa aveti o zi frumoasa!
io sunt suparice ca am fost aseara cu al meu la restaurant sa sarbatorim si lui, i-au dat porcii aia carne alterata sa manance si prostul a mancat-o fara sa-mi spuna nimic (eu mi-as fi dat seama imediat-dupa miros). Cand am ajuns acasa i-am dat lui lachione-cutu' meu oasele de la carnea lui si miroseau ingrozitor! Fetelor asta intr-un restaurant cu pretentii printre cele mai "bune" din Bucuresti si culmea...unde mai suntem si clienti fideli...si unde mai cunoastem si patronul. Doamne ce ciuda imi e ca nu mi-a spus aseara la masa nimic, ca ma duceam cu portia de vitel stricat si i-o bagam pe gat bucatarului! Si bineinteles ca cu toate pastilele pe care i le-am dat, acum ii e rau de moare!

Danap, sper totusi sa nu ai si tu asa ghinion! (sa faci a 2-a extrauterina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Piccaflor, analizele hormonale uzuale sunt:
-ziua 2-4 FSH, estradiol, LH
-ziua 14 estradiol, LH
-ziua 21 progesteron
si prolactina in orice zi (dar iti recomand sa o faci inainte de ovulatie). Bafta! Unde faci HSG?

Fetelor , am si eu o intrebare, a facut cineva HSG la medsana? Se face anestezie? E dureros?

Mergi la inceput

Dana, sa dea Dumnezeu sa fie bine sarcina ta! Ca tare mult ai mai asteptat-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna dimineata, fetelor! As vrea sa ma alatur si eu voua, pt ca am inceput monitorizarile in vederea unei sarcini.
Am o intrebare. Imi iau zilnic temperatura bazala asa cum am invatat de la voi si am o nelamurire. In primele 3-4 zile a oscilat temperatura asa: 37,2; 37; 36,9; 37,2....si acum, in zilele 9 si 10 am avut 36,9.

Nu e ciudat? Nu prea ma pricep cum ar trebui sa fie. Astept sa vad ce urmeaza. Eu am ciclul regulat la 24 de zile.

Va pup.

Ioana

Ioana

Mergi la inceput

Numeioana, daca ti-ai luat corect temperatura (in fiecare dimineata la aceeasi ora, dupa minim 3 ore de somn continuu, in acelasi mod-adica ori vaginal, ori rectal, ori oral), din temperaturile enumerate nu reiese ca ai fi avut ovulatie pana in prezent. Ideea este ca garficul arata asa: in ziua ovulatiei scade putin temperatura (uneori se inregistreaza cea mai scazuta temperatura) ca apoi sa creasca cu minim o,2 grade fata de cea mai inalta temperatura de dinainte de oculatie. Nu stiu daca ai inteles, dar daca ai face graficul pe un caiet de matematica, ai vedea ca daca tragi o linie orizontala la cea mai inalta temperatura de dinainte de ovulatie, celelalte de dupa vor fi deasupra acestei linii. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

danap Eu ma rog in continuare pentru tine ca tu si sa fiti sanatosi!

Avalon HSG nu e o interventie care sa necesite anestezie. Nu am facut-o la Medsana ci in Brasov dar nu am simtit decat o piscatura mica si o...gramada de jena de la pozitie si multimea din jurul meu. Se pare ca simti ceva dureri daca trompele sunt infundate. In rest e OK. Nu e cazul sa-ti faci griji.

cami30 Prednisonul are o multime de beneficii dar si de efecte secundare. Daca te hotarasti sa-l iei trebuie sa tii neaparat regim fara sare pentru ca se acumuleaza apa in organism de la el. A, si ca sa nu uit, obligatoriu trebuie sa incepi sa cresti doza treptat si sa o scazi la sfarsitul tratamentului tot treptat (adica, de ex. 1tb, apoi 3/4 tb, 1/2tb, 1/4tb, pentru cateva zile fiecare doza, la sfarsitul perioadei) pentru ca altfel risti niste dureri de oase dupa aceea si creste riscul de osteoporoza de la tratament indelungat. Eu zic sa mai cauti multe date inainte sa te hotarasti si sa pui in balanta si beneficiile si riscurile.

piccaflor De acord cu tine ca e cazul sa faci acum si hormonalele, nu sa mai pierzi o luna dupa HSG si cu astea. TB ti-ai luat-o corect (adica nu axilar)? Ca nici a mea nu trece de 36,5 dar inainte de ovulatie e 36,2 iar dupa 36,5. Doua nivele de temperatura e nevoie sa fie pe grafic, nu anumite valori. Iar daca mi-as lua-o pe cea axilara nu as avea nici macar 36,0. Si daca tu crezi ca nu ai ovulatie cu atat mai mult trebuie sa faci hormonalele.

cristinici Pentru mine si numai faptul ca ai scris de aceasta metoda noua de tratament inseamna foarte mult. Asa ca baga-te in vorba cand vrei tu.

lachione Sanatate sotiorului!
pentru tine!

numeioana Probabil ca inca nu a avut loc ovulatia. Asa ca ia-ti TB in continuare (asa cum zice Avalon). Daca CM tau e de doar 24 de zile si ovulatia nu are loc in ziua 10 incepe sa fie cam micuta faza luteala. Tu masoara-ti TB inca cateva luni si te vei lamuri cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
Lachi imi rau de sotul tau si sper sa se faca bine cat mai repede.Sper sa n-am ghinionul asta cu a 2 extrauterina dar cand ma gandesc la Andicu si la Relya ma apuca o frica, prin cate au trecut si ele.
Cristinici despre asta era vorba la stiri, o sa incerc azi sa vorbesc la telefon cu unul din doctori sa-i intreb ce si cum se face.
Eu aseara am luat 4 pastile de magne b6 si parca eram, azi am luat doar 2 de dimineata si mai i-au 2 diseara si ma linistesc tare mult , ma relaxeaza.
Va multmesc ca sunteti alaturi de mine.

Va pupacesc pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata frumoase doamne,
LACHI imi pare rau sa aud despre boala sotului tau. Dar cu ingrijirea necesara si atentie multa din partea ta se face el bine.
NUMEIOANA bine ai venit printre noi. Iti doresc o sedere cat mai scurta si sa treci repede la gravidute.
DANA P nu te lua dupa experienta trecuta. Poate ca acum este de bine. De ce incerci tu sa iti faci rau cu manuta ta? Din cate stiu eu baile de namol fac fffffff bine in multe afectiuni, inclusiv la trompite infundate. Poate ca acum problema de la trompita ta este rezolvata. Si inca un mic detaliu, si sper sa nu te superi pe mine. Cum adica vrei sa abandonezi lupta si sa te gandesti la adoptie? Saptamana trecuta voi ma incurajati pe mine sa nu disper si sa merg mai departe, acum tu vrei sa dai inapoi? Gandeste-te ca sunt multe fete care au probleme mult mai grave decat tine sau decat mine si merg mai departe. Inca o data sa nu te superi pe mine ca ti-am spus asta, dar aici toata lumea sustine pe toata lumea si sfaturile si parerile personale sunt in "lumea lor."
Fetelor, eu sunt in emotii mari acum. Astept pana diseara sa vad daca doctorul acela arab de la noi de la Pitesti vrea sa ma primeasca si pe mine la un control si sa ma ajute sa obtin bebicul mult dorit. Diseara pe la ora 17.30 o sa o sun pe o doamna care mi-a promis ca face tot ce poate sa ma ajute. Si inca un amanunt f important. Medicul asta nici nu este ciubucar. Ii dai cat vrei, si daca nu iti permiti sa ii bagi ceva in buzunar nu te lasa de izbeliste. Asa ca mai intrevad o speranta pt luna asta. Asa ca Doamne Ajuta!
intru mai tarziu si sper sa aflu vesti bune.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Fetele mele scumpe, eu plec din Bucuresti pt. cateva zile, cu serviciul.

Danap, Danutza si Simonette o sa ma gandesc la voi .

Cred ca abia luni o sa mai pot intra pe DC.

Va pup pe toate

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineatza fetelor!..si se pare ca e chiar buna!

In primul rand un "La multi ani" intarziat celor ce si-au serbat ieri ziua numelui...

Dana sa dea Dumnezeu sa fie bine,m-as bucura enorm pentru tine ca o minune ca asta imi da si mie sperante....

Motanikule bine ai venit pe la noi si sedere cat mai scurta iti doresc,si tie si Ioanei(Numeioana)

Moana,nu fi necajita,o luam de la capat,ce sa facem...

In rest nu am ce sa "raportez", va pupic pe toate si mai vorbim!

Ina

Mergi la inceput