Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73
Raspunsuri - Pagina 13
bubulina1 spune:
Neata fetele! Eu ziua 11DPO, temperatura nu a scazut inca, mi-e si teama sa sper, am emotii f.mari!!!
piccaflor, merci de urari, si eu am sperante mari, mai ales ca in perioada ovulatiei eram cu barbatelu la munte si am prestat corespunzator. Acum depinde de cea vrea Dumnezeu, eu doar ma rog sa fie bine. Doctorul tau are dreptate, exact in aceeasi ordine mi le-a dat si mie un mare doctor de la noi: intai HSG (se investigheaza o posibila obstructie tubara), apoi hormonalele pe care ti le-a scris Avalon (eu am facut si FSH in ziua 14, mie nu mi le-a dat pe alea din ziua 3), apoi monitorizari echo (se vede clar daca ovulezi). Eu cand imi iau TB am temperatura inainte de ovulatie in jur de 36,8 si apoi dupa ovulatie creste peste 37,1. Cu toate astea, luna asta am ovulat in ziua 15, dar in ziua 13 eu aveam un test negativ de ovulatie. Dupa asta nici nu am mai facut, sa nu ma enervez.
cami30, stai linistita, promit sa nu sparg termometrul, e prea pretios pentru mine! Daca nici luna asta nu se intampla nimic, o sa ma duc si io la monitorizare.
catty, ma bucur ca ai gasit un doctor care te poate ajuta, dar eu cred ca trebuie sa rezolvi si problemele cu sotul. Bine ar fi sa nu mai banuiasca cand esti in perioada fertila, daca el nu are probleme cu gigeii, puteti presta din 2 in 2 zile si asa nu o sa mai aiba cum sa fuga la momentul cel mai nepotrivit. Bafta!
numeioana, ti-ai facut cont pe www.fertilityfriend.com? Ei iti fac un grafic pe baza temperaturilor introduse de tine si daca detecteaza o crestere de minim 2 grade, iti posteaza ziua cu ovulatia pe grafic.
simonette, ce vesti mai ai? Inca mai ai rabdare sa astepti sau vii cu 2 liniute? Hai, nu ne mai fierbe! Eu sper ca esti 
Bafta multa tuturor fetelor care sunt in asteptare si nu numai.
Va pup 
"Speranta moare ultima"
catty spune:
MADANA sa ai calatorie usoara si sa iasa bine. Vorbim luni.
BUBULINA1 subscriu si eu la treaba cu termometrul. Ma cam irita sa iau mereu temperatura si sa nu uit cumva dimineata. Uite, azi de exemplu, m-am trezit mai tarziu ca de obicei si am uitat sa folosesc termometrul. Sa dea Dumnezeu sa iasa bine luna asta.
SIMONETTE, cand ne aduci si noua vesti bune, ca tare mai avem nevoie de ele?
De DANUTZA_C mai stie cineva ceva? Este bine?
MOTANICKULE, scuze ca am uitat sa iti urez bun venit printre noi si sa ai o sedere cat mai scurta, dar ma revansez eu cumva.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
tutidana spune:
Buna dimineata la toate fetele.
Sunt o membra noua a acestui forum,si sper daca mai aveti locuri sa ma primiti si pe mine,
Cristescu
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele
Eu imediat plec pt 3 zile la Predeal cu serviciul pt un team building si am intrat doar sa va salut si sa va pup

.
Dana P tin pumnii sa iasa bine cu sarcina
Simonette sper ca pe cand ma voi intoarce o sa aflu ca testul este cu 2 liniute
.
Tutidana bine ai venit si sedere cat mai scurta la noi si repejor sa ajungi la mamici
.
Pe restul fetelor va pupic ![]()
![]()
![]()
dulce, Mishulina, Iepurila, Oana M, Danangie, Marrina,Lachiond, Catty, Avalon, bubulina,madana, cami30,motulica,picafflor,cristinici,numeioana..ufff sper sa nu uit pe nimeni...si daca totusi da, acele fete primesc 2 pupici
din partea mea![]()
Eu nu prea am ce raporta, ziua 21 a CM (6 DPO)..astept.
Va pup
Cristinna
simonette spune:
Ziua buna, gagicutelor!
Eu, deocamdata nu vin cu nici un fel de veste, nici buna nici rea...Sunt in ziua 32 a CM, ziua 17 dupa inseminare. luna trecuta am avut faza luteala de 18 zile, asa ca azi/maine, posibil sa-mi vina scarbele!
Dar, pot sa va spun, ca am fost la Manastire aseara, si ca v-am luat pe toate cu mine!!! Da, am dus listoiul cu aspirantele optimiste si infocate, si l-am lasat in urna cu acatiste! Sper sa ne fie de ajutor!
Dana p. scumpa, felicitari pt. rezultatul pozitiv, deci pt bbul din burtica! Eu, desi inteleg prin ce treci, sunt aproape sigura, ca temerile tale sunt nefondate, dar cum tu esti cea in cauza, imi dau seama cat e de greu sa ti le reprimi! Ai grija de tine! Sa ne tii la curent!
Multumesc, pt. gandurile bune! 

O zi buna!
dana p. spune:
Tutidana, bine ai venit si sedere cat mai scurta aici, ca noi mai avem ceva locuri libere dar mai multe sunt la
!!
Cristinna drum bun si poate vii cu vesti bune.
Simonette de ce nu vrei sa mergi cu mine la
? Poate e si la tine ca la mine, ca eu nici nu ma gandeam ca sunt insarcinata.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
M Oana spune:

Cristinici, NumeIoana si Tutidana avem locuri, desi nu ne mandrim cu asta, caci tareeeee mult ne dorim toate sa stam cat mai putin aici, in asteptarea salonului cel mare, cu burtici
.....
Mishule sunt doar si mai inversunata sa reusesc, deja sunt in ziua 2 de vitamina E+acid folic si zinc.....

Cat despre temperatura bazala, am stat, cu intermitente, cativa ani cu termometrul in mana (2000-20004), dar am renuntat, caci temperatura mea era ca in cartile cu gravidute (crestea la fix si ramanea 37 cu 2 pana in secunda in care imi venea CM-ul), asa ca nu ma intrebati nimic in domeniu, ca mi-s patita raaaau...
As mai scrie, dar actualmente nu mai pociiii..............
Aaaaa, Simonnica, Dana P, Megbeng 

, aveti din partea mea niste raze de soare pentru aceasta zi minunata, plina de sperante si vise frumoase, caci altfel nici nu merita traita viata asta extrem de scurta si fragila...

megbeng spune:
am intrat si eu sa va salut, pe toate, fete dragi ce-mi sunteti! am tot citit aventurile voastre, dar nu m-am simtit in stare sa scriu...eu sunt bine, analize bune, cu voia lui Dumnezeu din februarie reluam prestatul pentru bebe...povestea asta cu sarcina pierduta m-a schimbat profund...chiar imi traiesc fiecare zi de viatza intens, fara sa mai imi fac mii de planuri si probleme pentru viitor,asa cum faceam pana acum..tot la vorba bunicii am ajuns "e mult pana maine!"
mi-am revenit si psihic, nu ma mai ia plansul cand vad gravidutze sau hainutze de bebe, nu ma mai gandesc in ce sapt as fi fost acum..ma rog doar sa mearga totul bine la sarcina viitoare si sa fiu totusi mamica de 2006, asa cum imi doresc....
dana p. , hai ca sunt aici cu pumnii stransi..de ce pui tu raul inainte? o pata maronie nu e neaparat indiciu de extrauterina, in sapt 5 pot sa apara astfel de scurgei de la "cuibarirea" embrionului, care papa din testutul lui mami
mishulina,
CAND NE VEDEM??? poti in we asta?
catty
lachione, nu am inteles daca doar sotul are probleme sau si catelul! oricum, multa sanatate ambilor!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
M Oana spune:
Simonette mai nou vreau sa descopar de ce avem faze luteale atat de lungi, caci deocamdata am adunat multe teorii, care se cam bat cap in cap..... Mai culeg niste informatii si apoi le dau pe post....
La tine sper si iti doresc din tot sufletul, sa fie o faza luteala de opt luni si jumatate..........
Avalon spune:
Ma inteseaza si pe mine care e chestia cu faza luteala luuuuunga, pt ca si la mine e la fel, cea mai scurta 15 zile si cea mai lunga 18 zile, cel mai frecvent 16 zile... mie dr.mi-a zis ca este de la utrogestan, dar au fost luni in care n-am 'consumat' si tot lunga a fost. Mie progesteronul in ziua 21 mi-a iesit spre limita maxima, asta sa fie cauza?
Ca sincer, acum as vrea si eu cicluri mai scurte ca sa am mai multe incercari... stau si astept sa-mi vina ciclul de ma plictisesc...