Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

La multi ani pentru Gabriele si Mihaele! La multi ani diciu si andicu!
MOana, imi pare rau ca nu ai reusit luna asta, dar asa cum scriam si ieri, eu sper ca pana de sarbatori sa ne dai vestea cea buna. Eu cred ca Dumnezeu are pentru fiecare dintre noi un plan bine stabilit si chiar daca noi ne suparam ca nu vine bb cand vrem noi, eu cred ca o sa vina la o data bine stabilita acolo sus!
simonette, bravo tie ca ai atata rabdare sa nu faci testul! Dar cred ca peste o zi sau 2 tot trebuie sa-ti faci curaj sa vezi daca e alba sau neagra! Eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori!
dana p, te asteptam cu rezultatul de la bhcg! De unde ideea ca e SE? Pai daca s-a desfundat trompa, e foarte posibil ca outul sa se fi fixat acolo unde trebuie. Cand ai rezultatul?
catty, si eu imi iau temperatura bazala, chiar daca multa lume spune ca este o metoda invechita. Pe mine ma ajuta foarte mult, ca nu pot face monitoarizare in fiecare luna. Si eu sunt in asteptare, sunt in ziua 10DPO si temperatura este inca sus. Daca scade, stiu sigur ca urmeaza sa-mi vina uratii, daca nu...
Pupici la toate fetele

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Diciu si Andicu!!! LA MULTI ANI

MOnutza, nu fi suparata scumpa mea! EU sunt pregatita pt un eventual esec, dar imi dau seama ca voi fi un picut trista! Vestea uratzilor tai, ma intristeaza si mai mult! Nu-i nimic! Data viitoare cand vei fi asa de bine pregatita, nu mai au incotro si se vor da batuti! Uite un de la mine, ca sa stii ca sunt trup si suflet, alaturi de tine!

Bubulina,stiu si eu?! Ma sustineti voi in caz de esec??? Glumeam, stiu sigur ca veti fi alaturi de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata endometroaselor mele !!!

LA MULTI ANI !!! Mihaelelor si Gabrielelor si tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui !!! La multi ani , Diciule!!! multa sanatate si sa va impliniti cat mai curand cea mai mare dorinta !!!

Va multumesc de urari, desi nimeni nu ma striga Mihaela, azi astia de la birou fac misto de mine si-mi fac legaturile telefonice strigandu-ma Mihaela; eu, bineinteles ca reactionez tarziu spre amuzamentul lor, asa ca, fetelor,azi sunt si pe post de clovn la servici!!!si drept cadou, imi fac un telefon la cabinetul dr sa aflu cat vreo 2 mil. ma costa consultatia si analizele de azi !

Danutap.,nu te ingrijora inca, poate nu e cazul; cate zile ai avut intarziere? ai ceva simptome de gravideala? poate nici nu e cazul sa fie vreo sarcina !! nu te speria degeaba,poate e de la ceaiurile si plantele alea pe care le bei!! iti tin pumnii sa fie totul ok!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Bubulina..Simonette...merci mult fetelor
Andicu...LA MULTI ANI!! si multa multa sanatate!

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Oana, un sut in un pas inainte. Tot marti am si eu programare la M la cabinet, la ora 16. Eu o sa fiu ziua 13-14. Auzi, mie mi-a bagat embargo pe de duminica, cam cu 6-7 zile inainte de presupusa ovulatie. Tie ti-a zis ceva in sensul asta?
pentru curajul manifestat in fata invadatorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oana, imi pare tare rau pentru ziua 1 a CM !
tot speram ca poate-poate...dar nu-i nimic, fata draga, continuam cu incercarile, ca suntem obisnuite toate cu asta, nu !!!uite aici de la mine si un ca sa nu fii necajita !

Simonette, in tine mi-e speranta !! uite aici, galerie pentru tine ! sa dea Domnul sa fie cu ockishori II !! si daca nu e, aceeasi galerie e valabila pentru urmatoarele incercari !! eu te sustin si asa si asa !

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

M OANA ...dar ma bucur sa constat ca esti la fel de optimista si gata sa treci la un nou atac ...

DICIU SI ANDICU LA MULTI ANI si sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Atentie fetelor!In caz ca nu stiati, maine este ziua Sfantului Nectarie,protectorul femeilor care isi doresc bebei, tamaduitor si facator de minuni! Asta seara se scoate racla cu sfintele moaste, deci cui ii face placere si are timp, poate merge sa se inchine si sa atinga racla la manastirea Radu Voda,din str. Radu Voda! Eu sper sa nu intervina ceva, caci am de gand sa merg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

MOana...imi pare rau pentru vestea cu rushii navalitzi tocmai azi ...dar ma bucur ca est gata pentru un nou atac!...asa te vreau....pana la urma vei reusi...sunt sigura!!!
Piccaflor...multumesc de urari

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Andicule, Diciule si toate Mihaitele si Gabrielele, ma scuzati pentru lipsa urarilor, dar spovedania a dorit sa iasa prima la apel...
Deci, tuturor celor care poarta numele minunate a celor 2 sfinti arhangheli de astazi, va urez ca cei 2 protectori sa va apere de rele si sa va aduca surprize superbe in viata........
Alexia ti-am zis ca trec la profesionalism, deci nu voi lasa sa-mi mai scape nimic si voi incerca sa colaborez cat mai mult cu Moisa, adica daca ceva voi simti ca nu e OK voi semnaliza....
Dupa inseminarea cu nr. 1 mi-a spus si mie ca din ziua 9 sa stopez orice contact, dar de aceea ma duc din ziua 8 sa vad despre ce e vorba in propozitie pe luna asta. Dupa cum se prezinta in ziua 8 situatia, voi face planul de bataie astfel incat pauza sa fie cam de 3 zile..........

Mergi la inceput