Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MIHAELELOR, GABRIELELOR MUUUUUUUUULTA BUCURIE SI SANATATE.

Danapsper sa nu fie extrauterina .

MOana nu au venit uratzii, nu?

Simo ma gandesc la tine si tin pumnii stransi.

Catty

Danutza abia astept sa ne dai cea mai buna veste

Cami felicitari pentru foliculul baban. Presimt ca luna asta e cu noroc.

Raportez si eu. Z 16 dar cred ca luna asta am exagerat cu zelul nostru la capitolul . Si totusi nu ma plang.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetelor!
Vreau sa urez La Multi Ani tuturor sarbatoritelor sau sotzilor vostrii care se sarbatoresc azi!!!

Danap, te rog io din suflet nu ma speria!

Sunt cam chiauna azi, am tensiune destul de mare si nu stiu de ce.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI pentru cei/cele care poarta numele sfintilor MIHAIL SI GAVRIL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DANA P nu dispera scumpo. Asteapta sa vezi intai ce spun analizele si apoi vei lua cea mai buna decizie. Pana atunci stai linistita.
CAMI felicitari pt foliculul pe care il posezi la activ. Sa dea DUMNEZEU SA IASA BINE LUNA ASTA.
MADANA esti o scumpa.
AMELY, e cam greu cu temperatura bazala. Am incercat 2 luni si din acele temperaturi imi iesea ca nu am ovulat, asa ca am lasat-o moarta cu termometrul.
DANUTZA_C ma gandesc la tine. Sper sa iasa cu ochisori.
Va pe fara nici o exceptie.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Laurici io nu vreau sa te speri pe tine, dar mie imi tremura picioarele.
Simonette, nu stiu ce sa zic, am simit la 2 zile dupa ovulatie o durere in partea stanga de numai puteam sa merg si acum persista durerea si parca sunt si mai umflata pe partea aia.
Eu stiam ca am trompa infundata dar am sperat ca s-a desfundat in urma tratamentului cu namol de asta vara sau s-a desfundat atat cat sa se prinda sarcina acolo.
Madana si eu sper sa nu fie.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dana P, daca te linisteste cu ceva, afla ca si eu am avut la doua zile de la ovulatie-inseminare, dureri groaznice, de nu puteam sa merg! Si eu ma temeam atunci de SE, dar fetele mi-au spus ca ar fi fost prea devreme sa se manifeste o eventuala extra... Acum in ce zi esti? Si daca stiai ca ai trompa infundata, de ce n-ai vb. cu dr.? Hai, te rog eu, asteapta rezultatul ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care-si sarbatoresc ziua onomastica astazi...
DANA P iubita nu-ti face ganduri negre inainte sa vezi rezultatul analizelor...tin pumnii sa fie totul bine
M OANA ai noutati?...sper ca rushii sa te ocoleasca vreme indelungata...

pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor! Tocmai am vb. cu dr-ita mea, care mi-a zis ca la 14 zile de la inseminare sa fac testul. Eu sunt ziua 16 si totusi cred ca n-am sa ma grabesc sa-l fac! Am oroare de ele! Deci... mai astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Daca la biserica nu apuc sa ma duc sa ma spovedesc, ma spovedesc in fata voastra, caci Dumnezeu aude, indiferent unde e facuta destainuirea....
Deci daca luna trecuta a trebuit sa infrunt invazia exact in ziua in care am facut 11 ani de casnicie, luna asta m-am trezit cu invazia de Sfintii arhangheli Mihail si Gaavril.....
Daca nu eram o persoana profund credincioasa mai intelegeam, dar asa, mi se cere cam muuuultisor, dar daca mi se cere, inseamna ca pot duce, deci continui lupta, caci cu fiecare cazatura, parca mi se inzecesc puterile si pana nu ma vad nu ma las....
N-am timp sa-mi ling ranile, caci acum trebuie sa sun la cabinetul Moisicii pentru ca martea urmatoarea, ziua 8, sa ma duc la prima monitorizare.
Apoi trebuie sa ma duc sa achizitionez acid folic si vitamina E, caci luna trecuta am sarit peste aceste 2 etape.
Daca luna trecuta am avut o zi jumatate de abstinenta inainte de inseminare, luna asta nu voi mai repeta greseala, caci la inseminarea trecuta au cam fost multe pe dos (cele numai 2 ore dormite de al meu inainte de recoltare, bauturicile consumate, fara sa stie cand se va petrece momentu'...).....
De data asta trec la inseminari profesioniste, am depasit etapa amatorism.....
Daca stiam ca patesc ca anul trecut, cand ceas am avut o luna cu CM la 28 de zile, urmatoarea la 31 de zile, nu ma mai speriam de foliculii mici din zilele 10-13, dar din toate am cate ceva de invatat si de corectat........
Am incheiat spovedania, sper ca ati inteles ca azi sunt in ziua 1 si ca sunt gata de un nou atac.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR MIHAIL SI GAVRIL!!!
pupici tuturor si astept vesti bune...

si eu mi-s Gabriela ....asa ca va multumesc tuturor pentru urari!

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput