Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73
Raspunsuri - Pagina 6
bety spune:
Poate e fara de numarat...asa ca asteapta cumintica!
Mai stiu eu pe cineva care trebuia sa-mi dea o prajitura si acum e cu burtici si cu Biencuta - de Utocatalina e vorba!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
cami30 spune:
Oana 
doar atat pot sa spun
Simo si eu tzin pumnii...

la toata lumea
Am fost aseara la monitorizare. SURPRIZAAAAA ovar hiperstimulat cu un folicul de 16 pe el, si endometru de 6,5 in ziua 8. Nici nu stiu ce sa mai cred.
Mah deja pe mine au inceput sa ma apuce fricile rau de tot, oricat de mult mi-as dori bebele asta. Cred ca o sa dau o fuga pe la terapie, mai sus ca am intrat deja in tahicardie cu foliculul asta mare mai ales ca sotzul m-a amenintat ca-l rupe si cu dintzii daca e nevoie![]()
cami
Cristinna spune:
Neata fetele
,
OanaM intru si eu in galeria "sa nu depunem armele"...eu sper ca totusi sa nu vina invazia
. Eu de maine pana vineri voi fi plecata la un team building in Predeal si astept ca atunci cand ma intorc sa citesc doar vesti bune despre voi toate

.
Noutati despre mine nu am, doar ceea ce v-am scris alaltaieri, deci sunt in asteptare, ziua 20.
Va pup
pe TOATE.
Cristinna
bety spune:
Nici o felicitare, asa la prima ora?!
Pentru Gabriele si Mihaele - "La multi ani!", sanatate si
mult dorit sa apara odata si-odata! (e valabil si pentru sex masculin ca poate aveti soti, iubiti tati, etc)
pe toate-toate
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Neata fete frumoase! Se pare ca inca nu v-ati trezit toate, somnoroaselor... sau sunteti pe baricade?![]()
MOana, ceva noutati? Am inteles eu bine, ZIUA 32??? pai eu stiu ca tu aveai CM ceas fata draga, 28 - max.30. Asta e cam de bine, zau ca astept vesti calde, hai ca nu mai am rabdareeee....
Cami
, felicitari pt. dimensiunile betooon, vezi ca si-a luat revansa fata de luna trecuta? Nu stiu de ce am eu senzatia ca luna asta e luna ta, mai ales ca a doua luna dupa laparo sunt sanse la greu!
Catty
, de ce nu incerci iubita sa tii curba menotermica? (eu vb. ca n-am deloc rabdare cu termometrul
) Dar macar asa ai o idee despre cum si cand ovulezi... Cu sotii, de-ar fi sa-i legam si tot ii facem noi sa stea pana la urma, ce e dupa ei?
![]()
Andicut, iti tin si eu pumnisorii azi la eco!
Raportez, desi nu am noutati prea mari: am scapat de rusi, aseara am prestat
ca sa "pregatim terenul"
. Vineri (ziua 10) am programare la T. pt. eco, iau in continuare tincturici, pastilute de plante si vit. E... Si visez...la ziua cand vom fi toate mamici si ne vom intalni la subiectele despre bebei frumosi si mancaciosi...
Ma alatur lui Bettyca si urez LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta nume de Mihai/Mihaela sau Gabriel/Gabriela si petrecere frumoasa!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
catty spune:
Buna dimineata si La Multi Ani tututor sarbatoritilor zilei de astazi. Sa va dea Dumnezeu, sanatate, liniste sufleteasca, indeplinirea tuturor dorintelor si sa vina bebelul curand !!!!!!!!
La mine este ziua 5, si daca calculele mele sunt exacte intre 11.11-16.11 o sa fie perioada fertila. Poate luna asta iese ceva.
INGERAS26A poate ca ai dreptate si stresul sta la baza faptului ca nu ramanem insarcinate. Asta avand in vedere viata tumultoasa din toate punctele de vedere pe care o avea, este si asta o explicatie.
M OANA pana la invazie mai sunt sanse. Eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori in ciuda testului facut ieri.
Va pup si intru mai tarziu.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
simonette spune:
LA MULTI ANI celor sarbatoriti astazi! Sanatate, fericire, intelepciune si multa multa dragoste! Sa vi se implineasca cele mai fierbinti dorinte!

In acelasi timp, doresc o zi perfecta, la toate fetele mele!
Va pupicesc pe toate![]()
![]()
![]()
CamiRo,Iti multumesc din suflet ca pe langa pb. pe care le ai, te mai gandesti si la mine!
MOana! Sper din suflet, ca scarbele nu te-au gasit pana acum!
Fetelor!

dana p. spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, multa sanatate si indeplinirea dorintelor!!
Eu s-ar putea ca azi sa am vesti proaste, am facut de dimineata un beta hcg ca de ieri mi-a curs putin maroniu si s-a oprit, dar inauntru tot maro este. Cred ca am facut-o de oaie si am facut iar extrauterina.
Mishulina 
In rest va pupacesc pe toate.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Cristinna spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor

. Va doresc tot ce imi doresc si mie, sanatate, fericire si BB-i mult asteptati!
Cristinna
simonette spune:
DanaP, de unde pana unde ti-a venit ideea asta cu extrauterina?
Te rog sa te linistesti, si eu am o extrauterina la activ, iar de cateva luni bune, menstruatia apare asa cum o descrii tu! Nu te mai gandi la prostii, asteapta rezultatul analizei! Eu sunt alaturi de tine sufleteste caci, inteleg perfect prin ce treci! Poate ai racit acum ca a venit anotimpul rece! Curaj si, nu mai lasa gandurile negre sa te influenteze