Bebelusi de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele,
Ce ma oftic e asa frumos afara, si eu incerc sa ma incalt cu ceva ca sa pot merge.Dupa interventia la picior, mai exact mi s-a scos unghia incarnata si am ramas doar cu jumate de unghie,pana se vindeca ..off..o sa incerc poate reusesc ca e pacat.
Revin mai incolo.
Dede

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Initial postat de Yasmari la cap. precedent

"Buna ziua comunitatii intregi de mamici iulie-august 2005.
Ma bag si eu ca o intrusa, am tot ezitat tocmai pentru ca voi sinteti asa prietene iar eu nu-s prea bagareata din fire. Va tot citesc insa, despre voi si aventurile beblusilor vostri.
V-as cere si eu parerea si sfatul in legatura cu o chestie care ma preocupa tare mult. Bebelusha mea Yasmin implineste azi 14 sapt, de cateva zile s-a obraznicit tare, tipa, bodoganeste suparata, se agita si vrea mereu nu stiu ce, in brate, calare, pe jos etc. dar nu asta ii baiul ci urmatorul: incepind cu alaptatul de noapte, inainte de a o pune in pat pt culcare si continuind cu cele din cursul noptii,2-3 la numar, nu stiu cum sa procedez cu ragaiala necesara dar inexistenta; e adormita tun, o bat pe spate degeaba, nu ragaie; chiar cand ii schimb scutecul tot adormita e si nu ragaie.
Voi cum faceti?poate n-am eu rabdare sa stau mult timp, cat ar trebui sa insist?Convingerea mea e ca odata ce doarme degeaba ma stradui, nu cred ca va ragai nicicum, dar nici s-o zgaltai sa se trezeasca nu vreau, ca incepe chiraiala si mi-e mila de sot....si de mine. Insa in felul asta se tot acumuleaza gaze in stomac, si dupa ora 3.3o somnul ei e f agitat, stiu ca o deranjeaza si nu e bine pt sanatatea copilului.Uneori se trezeste asa, fara sa vrea mancare, doar sa fie luata in brate si iar adoarme in 2 min. Alta parere a mea e ca aceste gaze acumulate se elimina ca partzuri, agitatia din timpul noptii e mereu insotita de partzuri (lol)....deci asta e supapa de evacuare.
Multumesc ca m-ati ascultat si va rog sfatuiti-ma.
Va pup si numai bine bebelushilor vostri si voua."

Avand in vedere ca esti noua iti sunt moderate mesajele, asa ca ti-am adus mesajul aici ca sa il citeasca mai multe fete si sa te ajute cu sfaturi.

Eu de cand am nascut nu o bat niciodata pe spate noaptea pentru ca, asa cum spui si tu si Emma adoarme dupa ce mananca noaptea si o pun la loc in patut...

Felicitari si te mai asteptam la noi!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Multumim frumos pentru urari!

Eu nu am greturi, in schimb ieri m-a durut capul si am fost super obosita... asa ca mai mult in pat am stat.. azi ma simt ceva mai bine...

Merg sa mananc cat doarme fata...

Pupici,

Mergi la inceput

Ella, maine e Sf. Mihail si Gavril... nu astazi

Gata, am plecat ca acusica face ochi si sunt numai a ei

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Buna fetele, avem si noi date noi, la 3 luni 6100 g si 59 de cm.
Fain cursorul cu bebe, mi-am pus si eu.
Ne pregatim sa mergem afara pe malul marii, sint 19 grade

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Bine ai venit Yasminei!

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

katink, sa-ti traiasca ingerasul!

mie imi cade parul groaznic, cat am fost insarcinata si am alaptat n-am avut nimic. insa de cateva saptamani, chelesc :-((( azi m-am tuns, mi-am luat tot felul de lotiuni, sampoane naturiste, iau si vitamine, sunt disperata!!!

UM la mine a fost 18 octombrie si nu pot sa nu-mi aduc aminte ce emotii am trait. noi ne pregateam pentru al doilea FIV, primul a avut un final neasteptat, dar si dramatic. desi cumparasem toate injectiile si ne inscrisesem deja intr-o noua "cursa" am zis sa incecam totusi si pe cale naturala, dupa principiul ca daca vrem bb, trebuie sa ne facem datoria. imi amintesc ca am zambit amar, dar am mers mai departe. dupa cateva zile au inceput sa apara primele semne, intai a fost o ecografie de control unde endometrul era mai mare decat ar fi trebuit pentru perioada aceea a ciclului menstrual. apoi au aparut niste pete pe chilot, moment pe care il traisem si dupa FIV, iar in final fibrinogeul (facut la Fundeni) iesise maaare, cu valori de sarcina, doar ca nici un dr. nu m-a intrebat... nu cumva? asteptam sa vina menstruatia sa incepem diphereline-ul (fetele care au facut FIV stiu ce inseamna), este startul in protocolul FIV.. dar in ziua 29 n-am mai rezistat si am facut un test de sarcina. sotul meu s-a opus, a zis ca am luat-o razna. n-am sa uit niciodata ce emotie am trait cand am vazut 2 liniute pe testul de sarcina. nu-mi venea sa cred, parca visam, era real si era al meu. acum avem un baitel minunat de 3 luni si jumatate, mi se mai intampla si acum sa-l privesc si sa am sentimentul ca visez!

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, Emaimee folosesc o chestie professional system de la wella treatment for hair loss- o sticla cu un dop cu pipeta. se foloseste o data pe sapt pt intretinere si zilnic in cazuri acute si disperate. il luasem anul trecut si nu l-am folosit cind eram fiindca nu aveam nevoie, dar acum e jaleeeeeeeeee... sa vedem daca e bun de ceva.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Yasmari, bine ai venit printre noi . Sara mai ragaie cateodata si adormita, pe sot il distreaza cum se aude in linistea noptii. In ultima vreme sunt prea obosita sa o mai bat pe spate noaptea. Pur si simplu cand o ridic s-o pun in patutul ei ragaie. Daca nu, asa doarme in continuare.Zic eu ca da destul aerul afara in timpul zilei. Si pentru noi a fost cumplita luna asta a 4-a. Chit ca am terminat cu colicii, e de multe ori maraita fara motiv, vrea in brate, mananca haotic, azi nu a vrut sa stea in carucior.
Dar pe de alta parte e o scumpa.
Gangureste foarte frumos, e o mare vorbareata, spre deosebire de mama-sa. Desi nu am surprins vreun moment in care sa-si observe mainile, apuca jucarelele, si baga totul in gurita. Ma inebuneste cu obiceiul asta, dar nu prea am ce-i face. Si mainile si le-ar baga pana la cot, daca ar putea. Am inceput sa o frec de cateva ori pe zi cu periuta de dinti degetar si nu va spun cat ii place.
In continuare nu-i place sa stea pe burtica, am sa-i iau paturica muzicala de la Chicco, poate o va stimula, pentru ca trebuie sa-i mai intaresc muschii spatelui, ea se ridica in fundulet de cate ori ii intinde mama degetul.
Are tare multa energie, spre deosebire de mine care ma plang tot mai mult. Abia am reusit sa-i mut ora de baie la 20, dupa ce s-a schimbat ora.
Cam atat imi vine in minte acum despre fata mea, merg sa pregatesc baita.
Va pupam.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ce cald e la voi cipcipcip!
Fata a papat pana la 13.05 si a adormit,am mancat si eu, am imbracat-o si am scos-o afara.Am stat pana la 3.30.Noi am avut noroc azi,am iesit la plimbare si cand ne-am intors s-a stricat vremea si acum ploua rau.Pe noi nu ne-a plouat tare doar cateva picaturi.Am schimbat-o si a papat iarasi ne-am jucat putin si acum doarme de o ora.Imi place ca adorme singurica sa nu o deochiO pun in patut si gata.
Am vazut ca vorbeati de cum tinem bebelusii imbracati in casa:ii pun body chilotel cu manecuta scurta,sosetute,body lung si atat.Iar in casa sunt 21-22 de grade.Cand doarme o invelesc cu 2 paturici.
Miercuri avem control la dr:facem raze pt ca sa vada sigur daca are displazie de sold.Dr ortoped a spus ca nu are la control,dar pt ca am antecedente in fam,am cerut si raze.Iar luni megem sa ne citeasca rezultatul.Sper din tot sufletul sa fie doar control de rutina!
Yasmin-bine ai venit!Sa ai mare grija cu luatul in bratica pt ca ei sunt niste mici santajisti.Mai las-o sa planga nu o lua imediat in bratica ca altfel o sa aveti un micut monstulet alintatEu nu o ragai pe Oana noaptea.As trezi-o si nu o mai schimb de mult noaptea tot din acelasi motiv.
Tia-nu am stiut cat v-ati chinuit sa aveti acest bb.Felicitari ca ai ramas si nu a mai fost nevoie sa te chinui iar cu FIV-ul.
Cred ca imi iau si eu tratamnet din ala de la Wella.A inceput sa imi cada parul dupa ce am intrerupt vit(luate si pe perioada) pe care le-am luat pana cand a facut Oana 3 luni.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput