Bebelusi de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Simonaci, daca de asta se incordeaza e perfect normal. Inseamna ca se bucura ca te vede si vrea in brate.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis, cred ca plange ca e epuizata si nu poate adormi. Asa plange si Medeea uneori si eu cred ca ii e foame si vreau sa o pun la san si ea se enerveaza si mai tare si plange pana reuseste sa adoarma cu greu.
Uneori reactioneaza asa cand vine cineva in vizita. Pur si simplu sunt persoane care o bine dispun si altele o streseaza.
Dar important e ca le trec starile astea in cateva ore, inseamna ca nu e nimic grav.
Si te rog sa treci pe listuta datele noastre de la 3 luni 5500 g si 62 cm

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza dragele mele!
Anis aaa pai atunci e clar, ma gandeam eu ca de la ceva carente se poate intampla si asta cu greturile...de parca asta ne mai lipsea pe langa parul cazut la tine macar e de unde la mine nu prea..Da oricum buna treaba ce sa zic...
Mamini hop si tu cu greturile heheeee nu-i a abuna cu noi si cu greturi si fara par eu una si fara dinti acusica ce sa mai eu ma si vad ca o ruina...si cine zicea ce sa mai facem si al doilea bebe??? pai sa ajung sa ma tarasc pe jos glumesc dar zau asa e groasa rau! Si la oboseala m-am gandit ca e, eu stau si mult la PC si mai lucrez si e posibil deci. Ce tratament de par faci? Offf si tu ce program ai dupa cate vad e clar...va pupam si speram sa va mearga mai bine cu nani noaptea!
Speram la zile mai bune...deh! Vad ca azi e soare deci afar cu noi! Astept sa iau si eu banutii luna asta si ma arunc direct la tuns, la epilat macar sa ma simt si eu OM!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

"Bibi are dermatita seboreica si urmam si acum tratamentul cu Avene-apa termala imbutelita in container steril si creme Advantan si Pimafucort.La spalat avem voie numai cu sapun lichid antibacterian intai,apoi Sampon Selegel/2 ori sapt.Iar in rest cu sapun si gel de dus din gama Eucerin,iar crema-cea cu 3% uree din aceeasi gama.Va trebui sa il urmam o perioada indelungata pt ca dupa primele 20 de zile de tratament a aparut la loc.
Trebuie sa am mare grija la diversificare se nu ii dau conserve de bb ,ci toate naturale cam pana la 5-6 ani.Oricum nu intentionam sa ii dau conserve de bb.Iar patuta din cap nu este nicidecum psoriazis,care apare pe fond nervos, ci nev sebaceu.Adica o pata pe viata unde nu va mai creste par,se va mari proportional cu capusorul.Este 99% benigna.Asta e!Am plans atunci,dar m-am obisnuit cu ideea."pt Delia si Monai.
Pimafucort contine hidrocortizon,natamicina si neomicina.
Advantan milk contine aceponat de metilprednisolona,e o emulsie cutanata din grupa farmacoterapeutica 3-corticosteroizi puternici.Asa ca trebuie sa o dau cu apa termala si cu cremele astea 2 de 4 ori/sapt:2zile Advantan si 2 Pimafucort.Si ea a avut dupa ureche chestia aia,ii supurau urechiutele si eu la fel credeam la inceput ca nu e clatita bine de sampon pt ca Selegelul contine sulf si are aceeasi culoar cu ce avee ea dupa urechiuta.
mitub-o sa pun poze cu capusorul ei si ai sa vezi si tu pata aia(e portocalie,bejulie acum si a fost mai rosiatica inainte de tratament-a aparut la o sapt de la nastere) care se cheama nev sebaceu.Am intrebat dermatologul de ea si a spus ca e mostenire genetica,poate la un moment dat al vietii sa devina rugoasa,nu trebuie agresata cu pieptanul pt a nu se maligniza.Nu e angion tuberos(ce e aia?)si nu sunt sanse sa dispara.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Neata!
Ce bine ca e soare.
Delia si eu am avut show cu sotul in we, adica eu fac scandal si el se amuza (mi se pare ca in we am mai multa treaba decat in timpul saptamanii pentru ca are cine sta cu copilul si ma apuc sa gatesc, sa spal baia, sa spal rufe)...si ma enerveaza cand il vad ca nu face nimic! Si chiar daca face, am sentimentul ca tot eu fac mai bine decat el.
Anis, ma bucur ca reusesti s-o pacalesti.
Veste mare: dimineata am facut gimnastica! URA! Sper sa ma tina, am facut 20 de min, si sper sa-mi pastrez elanul si pentru maine, oricum s-a ridicat moralul.
Vorbim mai tarziu ca mergem afara acum.

Zina si bb Matei 11 aug '05

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Buna fetelor!

intai sa o parasa pe Paupau: cand ii cant " Nani, nani..." ma ingana si la " puisorul mami" rade zgomotos ca-mi vine sa o pap... mi se lasa ceata pe ochi cand o vad fericita...

apoi:
Emaaimee, asa e cum spui... avea nasul infundat ( urechiusele ... vad maine la control) ca doar Iulia racita se " tavalea " cu Paula nu alta!

Delia_Crozav, intai imi permiti o intrebare? - pe care am mai pus-o - " pot folosi ovule cu betadina daca alaptez ??? "iar cu descarcatul pe sot... el e mai " mare " sa zic asa nu ca ar pricepe mai mult dar ti-e mila de un ghemotoc sa-l zburlesti toata ziua! Iti doresc ceea ce am eu nevoie " PUTERE, INTELEGERE SI MUUULTA RABDARE!

Mamini, idem ... la 8 seara incepe circul si se termina... dupa luuungi plimbari povesti si muuulta atentie din partea intregii familii pe la ora 11 seara dar, nu am solutie pentru asta , cred doar ca vor sa fie si ei in centrul atentiei si au singurul mod de exprimare ...plansul!

Ella2000 si printesele ei: Paula si Iulia

Mergi la inceput

Mi-am schimbat cursorul de la mouse intr-un bb cu pampers si suzeta
Fata s-a culcat aseara la 9.43(a papat de la 9.30-9.43) si s-a trezit la 4.11 si a papat pana la 4.17 si iar nani pana la 7.30.Ne-am schimbat,jucat,apoi am obosit si am papacit si iar am tras un nani de la 9.
De ceva vreme face caca la 2 zile si e jale la schimbat.Cand e tati acasa pregateste dusul si o spalam la fundulet.Ca eu nu pot sa dau direct drumul la chiuveta sa o spal cum faceam in Ro,aici avem robinete separate la apa rece si calda
Super site-ul Giana,baietelul nu mai zic
anis-ce iti mai face piciorul?Ca m-a lovit si pe mine,nu o patisem nicodataAm pus tone de propolis.Sper sa nu fie prea rau.
mamini-ce tratamenet faci?Ca raman cu parul prin casa nu unde trebuieSi eu intru in dulciuri cand o vad asa maraita-scuza.Am descoperit ca adoarme singura sugandu-si degetul.Eu credeam ca mai vrea papa si o enervam incercand sa ii mai dauSi nu stiam de ca tot plange saracuta.Of,doamne ce geru e sa fii bb!

Mergi la inceput

Andatudor, pup pozele cu Mario...taticii bb-ilor nostri seamana bine ...

Delia_grozav, stii... chestia cu burtica lui Adi.. la fel face Iulia ...si pe langa burtica mai trebuie sa o curat si sa o fac cu crema la fundulet si la prunica.... ca pe surioara ei ! eu zic ca sunt "smecherii" ca se le dam si lor atentie! dar daca e ceva mai grav , sunt convinsa, ca vei observa!
e dulce foc Medeea! (Seneca?)

Simona79, e super sa-l poti duce pe Mario la gradi la varsta de 2 ani! se integreaza altfel in societate si altfel te descurci cu el...asa am procedat cu Iulia si a fost OK!

atatia Mario ! dati-mi si mie unul ...ca tare dragi imi sunt baietii ! sa mai incerc o data? in 10 noiembrie acum un an aveam UM ...

Albinutzza , Kulta, ce faceti mamicutelor?

Ella2000 si printesele ei: Paula si Iulia

Mergi la inceput

Emaaimee, ai fost tare cu cursorul... sotul zice sa-mi pun biroul pe roti ... sa pot sa intru pe dc...
se gandea ce afcere buna ar fi cu tot laptele fetelor de pe DC!!!

Anis, Ingrid nu are colici? cum face kk acum? mi-a spus asistenta sa-i fac masaj pe burtik , in jurul ombilicului , in sensul acelor de ceasornic sa-i scot gazele...a mers...dar trebuie apasat mai tare... nu mangaiat si imi era mila!

Andre_ea,Irinabungau, ce mai faceti voi ?

b]Gabirus[/b], La multi ani! azi e oare ziua de nume... ?

hai ca am copii de crescut!

si ne apropiem de un maaare chef: in 9 il sarbatoresc pe sot si sper, in 16 ...el pe mine!
pupici !

Ella2000 si printesele ei:Paula si Iulia

Mergi la inceput

Ce e cu OanaC si Adriana?Ca nu au mai scris nimic!
Sa va zic ce am patit vineri:ma durea sanul drept si simteam niste galme.Iar sambata dimineata la fel.Si fata papa din el nu il refuza.Si imi vine mie sa ma mulg si surpriza...nu curgea decat din canalele din exterior(2 bucati mai exact)Si am scos vreo 110ml si parca s-au mai desfundat.Habar nu aveam ca se poate intampla asta.Auzi sa se infunde canale asa din seninSi am scpat de galmele alea dinspre subrat.Si ca sa fiu sigura m-am muls si la stangul putin de unde curgea din multe canale(l-am rugat pe sot sa le numere si nu a putut).Am scos 60 ml in 5min din stangul,iar la dreptul m-am chinuit vreo 25 min.Nu pot cu pompa,ci cu mana
Mai intreba cineva de calciu,vit d si altele.Voi dati la bebelusi?Mie pediatra din Ro,tanara,mi-a recomandat sa ii dau fetei Vigantol zilnic si apoi Vigantoletten pastilute pana la un an si 8 luni macar pt profilaxia rahitismului.Si Ca in lunile reci sept-apr-10 zile pe luna 5ml dim,5ml seara si Fier-Ferrum Hausman(ajuta sa se faca conexiunile nevoase)-4 pic/zi pana terminam flaconul vreo 5-6 luni.Ce zici Dede de asta?
Sper sa fie bine la dr,Ella
Am auzit zgomote de kk.Ma duc sa o schimb

Mergi la inceput