Bebelusi de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Tia,sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea!!! Cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate...

Eu sunt foarte trista...a trebuit sa dau cainele,pe Sam,ca nu mai aveam timp de el.Saracu abea daca iesea la 2 zile... ma simt groaznic acum,il aveam de la o luna,o minunatie de catel...foarte inteligent...noroc ca l-am dat unui var.pot sa-l vad des si sa mai vina acasa...dar tot mi-e rau

Giana de Dani
NOI http://photos.yahoo.com/gianadedu

PUIUL MAMII http://dedu-daniel.celebration-of.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Fata de pe la vreo 3 luni alearga cand papa,da din picioruse si ma tine de deget,scumpa
Si Biba baga tot in gurita:maini,paturici,jucarele,mainile meleEa isi examineaza mainile mai tot timpul si e asa stangace si caraghioasa:are o expresie de genul astea de unde au aparut?Nici ei nu ii place sa stea pe burtica cu toate ca incerc toate trucurile:jucarele care mai de care mai zornaitoare,covoras cu jucarele.Nu sta mai mult de 5-6 min.Dar ar sta in fund sprijinita tot timpul,plus ca vrea sa se ridice in capul oaseleorSe intoarce intr-o parte si odata i-am pus o jucarie si s-a rostogolit incercand sa o apuce
Voi v-ati facut testul Papanicolau?Aici ne recomanda sa il facem la 3 luni de la nastere.Eu l-am facum in Ro si tot m-au dus cu presul-si acum astept cu emotie rezultatul.
Hai ca s-a trezit minunea!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella2000, nu imi mai dau seama daca mai are colici sau nu.Kaka face tot la 2 zile.Si la tine e la fel?

Azi, Ingrid a ras f mult in hohote..a descoperit o jucarie care o amuza f tare.doamne e asa dulce imi vine sa o mananc ...si rade tot timpul

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia, doamne ce bine te inteleg..Sa av traiasca Alexandru!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si Veve a ris aseara in hohote, e tare dulce! pe burtica nici ei nu prea ii place, in schimb se trage sa stea in fundulet si se propteste in picioare si vrea sa "sara" din bouncer...

M

Mergi la inceput

fetelor, voi cit tineti bebeii la baita?
Veve dupa baie e schimbata, papa mai cu cir-mir si incepe un miorlau si un vai si cu plinsete si nervi adoarme in 3-4 ore...nu stiu ce nu facem bine, dar cred ca o sa o iau pe cimpiile verzi...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Simona,Mamini-da,nu am de ce sa ma plang avem un program supeeer !! Am avut noroc de un copil linistiti si nici macar nu ne asteptam,ca de,eu si sotul am fost copii "rai" adica plangeam de sarea camasa de pe noi.Eu cu el nu am avut prob. asa e de la inceput,nici colici nu a avut.Avea putin in prima luna jumate seara cate 10 min asa dar ii puneam foenul si se calma imediat,de aceea nici nu i-am dat absolut nimic impotriva colicilor.

Ella- esti dulce,mi-au placut mult minunile tale 2,sper ca peste vreo 3 ani sa am si eu o fetita asa de frumusica.Dar pe sotul tau nu l-am vazut in poze,sau e si mi-a scapat mie?? Mi-a placut mult paturica cu soarele colorat!!!

Fetelor mi-ati facut pofta cu dulciurile si azi mi-am luat si eu o ciocolata-nu am mai mancat de cand eram cu burtica.De fapt inainte de a fi insarcinata nu ma prea omoram cu dulciurile,dar de cand cu burtica numai dulciuri as fi mancat,mancam si o ciocolata pe zi.Eu am dat jos pana acum 14 kg,as mai avea vreo 4,dar nu vreau sa le dau jos pe toate ca inainte de sarcina slabisem fff tare de cadeau toate hainele de pe mine.Dar pot sa spun ca mananc pe apucate,ca nu prea am timp si sincera sa fiu nici pofta,daca n-ar fi pt. laptic cred ca as manca si mai putin.

pupici cu lipici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini nu cred sa gasesc aici tratamentul ala de la wella, incerc si eu cu ce pot, sampon pe baza de chinia pt caderea parului + balsam, iau niste calciu cu zinc acum dar ma tot gandesc sa reiau Materna ca si eu ca si Emaimee le-am luat pana la 3 luni cand am zis sa iau si niste calciu si am interupt alea dar nu cred sa fie totusi vreo legatura... La baie eu il tin pe Andrei in jur de 10-15 min. asa cat dureaza sa spalam tot si sa ne mai jucam putin doar. Dar nu prea mult ca sa nu se raceasca apa. Apoi si noi bibilit, ulei, creme, imbracat apoi facem laptele (ca seara primeste formula) si mai dureaza pana adoarme...si mai plange si el. deci nu stiu daca baia e problema acolo la voi, doar sa fie ora?? sa incercati mai tarziu? la cat ii faceti baita?
Noapte buna!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna seara!

Tia, multumim frumos
Emaaimee, eu chiar maine am control sa imi faca Papanicolau, si sambata am implinit 3 luni... deci la fix

Mamini, si la noi era durere cu baita. Plangea si tipa de ne era teama ca speriem vecinii Dar de mai bine de o luna de cand pregateste sotul apa este muuuuult mai bine, incet, incet nu a mai tipat si acuma rade de ne minunam si noi de ea.

Noi face asa: la ora 20.00 facem baita in jur de 5-8 min, o singura data am tinut-o 10 minute ca radea si nu ne venea sa o mai scoatem din apa.
Apoi cand o scoatem mai chitaie - noi credeam ca se supara ca vrea in apa nu pe uscat - dar dupa ce o imbrac ii dau de mancare cu lumina stinsa fara nici o veioza nimic... Asa i-am dat de la inceput, seara la culcare, sting lumina si ea mananaca pana adoarme... Si in jur de 21.00 mandra doarme de noapte. Asa a fost din prima zi si sper sa o tina asa pana creste mare si frumoasa

Peste noapte la fel, nu aprind nici o veioza - dar oricum nu ne scoatem ochii pe intuneric ca e lumina de afara - si ii dau sa manance, nu vorbesc cu ea, nu ne jucam... mananca si adoarme la loc.

Incearca cu lumina stinsa... si oricum intre 18.00 si 20.00 o obosim si ne jucam cu ea, ii facem jucarele, vorbim, gangurim si ea ne imita,.. sa fie fata obosita si apoi baita, lapticul si somn de voi pana pe la 2 ...

Succes!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Katink, Ioana, baita la noi e la 19.30- 20. la baie nu a plins NICIODATA. e cea mai fericita fetita cind e in apa. ii place la nebunie, cadita, tummy tub sau dus. orice. acum de cind s-a prins ca poate face chestii cu miinile, daca o bag in tummy tub ne face fleasca si e super bucuroasa. in cadita nu i-am mai facut de mult, fiindca adora dusul si in tummy tub o putem tine mai mult, ca se raceste apa mai incet. nu avem probleme la baita, cel mult miriie ca o scoatem din apa.
apoi ne cremuim, ne uscam freza si eventual papam. si nu adoarme. vrea numai in brate, cu spatele la cine o tine, sa vada tot si sa te plimbi. nimic altceva nu ii convine si plinge. cind se face mai tirziu plinge sau miriie orice am face, mai atipeste si se trezeste, papa cite putin si biziie si ne innebuneste. mai punem feonul, mai adoarme, se trezeste peste un sfert de ora si iar...pina pe la 23.
lumina stinsa de tot nu se poate, nu s-a putut niciodata, plinge rau, ii e f frica de intuneric. nici afara nu o pot scoate acum cum se intuneca fiindca plinge de frica, mi-e mila de ea. avem o veiozica de noapte, oricum nu e lumina ca ziua. si mai are o chestie: daca nu e perfect verticala si o aplecam( uneori incercam doar sa ii dam papa) crede ca vrem s-o culcam si incepe urlatul.
nu stiu ce e cu ea, noi nu am avut probleme cu burtica, ziua e o scumpa, ne jucam, ridem, ne plimbam, se joaca si singurica, e bine dispusa- seara incepe bilciul.

Ioana, smacolina aia de par am luat-o de la un salon, fiind wella, s-ar putea sa o gasesti, dar nu in magazin, ca e pt coafeze--gama professional...stuff. eu cred ca parul isi face damblaua cu cazutul orice am face, dar sa nu zic ca am stat cu miinile in sin...

M

Mergi la inceput