Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am fost cam absenta zilele astea fiindca Alexandru dupa 5 zile de liniste a avut un weekend de pomina in special ieri cand manca si urla si ma chinuiam sa il adorm.
Il adormeam in brate ca altfel nu puteam dupa care il puneam in patut si statea 5 min si se trezea si tot asa si a trebuit sa stau cu el in brate cate o ora ca sa doarma si el.
Mie mi-a cam scazut cantitatea de lapte de vreo 2 zile si cred ca vom apela la lapte praf daca nu-mi revin.
Mamicilor cu bbi de 2 luni ..le dai si zeama de portocala? Eu nu i-am dat decat lapte deocamadata.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Am o veste buna..mi-a mai revenit lactatia,asa ca sunt mai fericita,dar fata mea nu mai vrea sa suga la san,am mai pus-o azi si incepe sa suga si o apuca din nou plansul isteric,lapte avea din greu gura plina,cred ca-i este lene sa suga,am calmat-o jum ora si abia atunci iam dat bibe,ca altfel nu-l vrea nici pe el ca e ff nervoasa.Fetelor,cred ca-mi urla de foame si pana acum,de toate lumea zicea ca are colici.Nu mai stiu ce sa cred..e posibil sa plangi asa tare de foame si sa nu vrei sa sugi??Nici nu stiu cum s-o fac sa suga din nou la san?
Asa ca probabil o sa ma mulg la fiecare masa cu toate ca e destul de greu asa.
Am fost azi la spital cu fata si nu i-au gasit nimic,era si dr mai ciufut.. a zis sa-i fac program de masa,la 3 ore sa-i dau si supliment si ceai intre mese si sa nu-i dau copilului nimic sa manance noaptea decat niste ceai.Eu zic ca o sa-mi moara de foame de la 12 la 6.Asa ca nu o sa-i dau decat lapte matern si o sa ma lupt cu ea macar pana trece de o luna..adica pana duminica.

karmenuta,bine ca nu a avut nimic bebe al tau,ti-e asa mila de ei ca sunt asa micuti si cu dureri.esti multumita de bibe bfree si de unde le-ai luat,ca eu m-am tot uitat si nu am gasit.

Hilde,felicitari sa-ti traiasca voiniculsi sa fie sanatos!!

Jadi,sa porti cu placere hainutele pentru botez.Am fost si noi ieri sa vedem niste restaurante dar nu ne-am hotarat inca,vrem sa facem in decembrie la inceput.Chiar acum ma gandeam la tzoale..trebuie sa mergem la cumparaturi..Tu unde-l faci?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ce harnice suntem cu scrisul .

Maddy e posibil sa urle de foame si sa nu suga din nimic. Mai patesc si eu cateodata asa. Si din a treia incercare reusesc sa-l hranesc. Ii dau suzeta sa traga de ea cu disperare si cand isi intra in ritm o scot repede si bag biberonul. Si gata pacaleleala... Ma bucur ca ti-a venit laptele.

Vlad al meu inca se trezeste de 2 ori pe noapte. Ii dau ceai in noptile cand se trezeste de 3 ori. Cu ceai i-am scos masa a treia (de fapt a doaua, ca se trezea la 1, la 3 si la 5). Pe cele 2 le las in pace deocamdata, vorba ta Maddy ma gandesc ca ii va fi foame, ca el se culca pe la 10 seara.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Haideti !!!! Ca mai e asa putin...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari Hilde!!!
Eu merg sa ii fac baie la Petra, mai inru spre seara, daca poci.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Irina, si Petra papa asa: pe la 12 si pe la 4, dar pe la 6 se scoala si iar papa si pe la 9 iar. Uneori e mai reglat: pe la 23 pe la 3 si la 7. Uneori nu vrea sa mai doarma de pe la 5 dimineata, asta pt ca doarme bine de pe la 7 seara pana la 11-12.

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ioana, cum e cu urmarile la vaccin? E ok, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele!

Hai, sa bagam viteza pentru capitolul 100! Abia astept sa ajungem la scutece! Bravo Hilde, sa iti traiasca voinicelul. Mama, ce de bebelusi grasunei sunt la noi in grupa, sunt multi peste 4 kg.

Asaaa, va aud de vaccinuri! Noi mai avem un pic, ieri am aniversat o luna. I-am cumparat cadouri, am imbracat-o frumos, am tinut-o cu noi la masa si am sarbatorit-o, tort n-am avut, dar nu e bun pentru mami.

Colicii o supara si numai cand bea lapte de la san. Cand bea Nan, nu are nimic. A trebuit sa mai bea si praf pentru ca eu am mai iesit seara, am mai lasat-o. I-am lasat uneori si productie proprie in biberon dar m-am lenevit, daca vad ce bine ii merge cu Nan o las asa cand mai ies seara. Nu plange, n-are nimic. Oricum nu renuntam inca la laptele de la san.

Valen, imi pare tare rau sa aud ca ai avut asa probleme. Nu imi vine sa cred ca tocmai tu sa ai ghinionul asta! Bine ca acum sunteti bine cu bebelusa Sara, sa o tina Dumnezeu sanatoasa si voioasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetelor,

Vreau numai sa va salut, ca nu am apucat sa citesc din urma si sunt paralela cu ce s-a mai intamplat.

Ioana, te rog, cand mai umbli la listuta sa pui si link-ul meu pt poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anto_dumi/my_photos

Revin dupa ce recuperez cititul, pupici,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Maddy, bibe BFree le-am luat de pe site de la buburuza. Acuma e in inventar dar am vazut ca au si la reclama punct com si la promed punct com. Eu m-am uitat ca as vrea sa-mi mai iau neste tetine de rezerva.
Hildi, felicitari! Sa-ti traiasca baietelul!
Despre povesti de groaza...erau si aici la Filantropia doua mamici cu bebei prematuri, la 1700 g si 1800 g care erau de trei saptamani si bebeii nu luau in greutate deloc. Mancau lapte de tzitzi bagat cu tubulet pana in stomac. Si nu cresteau deloc . Praf nu vroiau nici macar sa incerce.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput