Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari ,Hildi ! Sa ai parte de un copil cuminte, sanatos si mincacios !

Si eu ma inscriu in clubul TCM !

Maddy poate reusesti sa ii dai laptic de la tine ! Persevereaza !Ar fi pacat.

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Noi am facut baita si am papat. Am facut si proba suptului recomandata de doctorita si a luat circa 100g, mai mult nu a vrut si nici nu il oblig, maninca cit poate.

Haideti fetelor ca mai avem un pic!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna, fetelor!
Destul de rar reusesc sa intru, dar ma gandesc mereu la ce discutii utile si intersante puteti avea. Am reusit sa citesc din urma cate putin si mi-au folosit ceva informatii.
Astazi am fost la controlul de 1 luna (avem si 2 zile) si totul e in regula. inca ne luptam cu colicii, si nimic nu are efect. Incercam cu gimnastica pt gaze, dar se screme toata ziua, si cu cateva minute inainte de kk plange de parca o taie cineva. Si se intampla la orice moment al zilei, chiar si la baita, de nici nu stim ce ar putea avea. Se invineteste de plans si se chinuie tare.
Sambata, cand a implinit o luna, a primit cadou un tort imens, minunat. Si noi am implinit 5 ani de casnicie (frumos cadou- Maria!).
Cu mancatul... la doua ore dupa finalul mesei anterioare - la san, aproape o ora, insa si prin somn, si stat cu sanul in gura. Dormitul... se trezeste plngand, strangandu-se de durere. Nici nu stiu cum plange de foame...Noaptea, prin somn, la ora mesei, doar se intinde, maraind si-si toncaneste manutele, si manaca tot dormind. Cu scosul aerului, uneori stam si 30 de minute pe umarul lu mami, fara efect. si daca o asez la dormit, dupa 3 minute se trezeste urland si vomita.
mai stiti si alte metode de scos aerul? sau de scos gazele(in afara de miscarile picioruselor pe burtica)?
Gata! sa trecem de acum la clubul scutecelor!
Pupici!
Andreea si micuta Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Si eu am avut ocazia sa vad o gramada de copii prematuri,legati la aparate ...

A doua zi dupa ce am nascut m-am dus sa-mi vad copilul si imi spun asistentele ca a fost dus la et 6 .Stiam ca acolo e sectia de prematuri , dar nu-mi explicam prezenta baiatului meu acolo . El se nascuse cu 3 400 g ,prin cezariana ,avusese scor apgar 10 .M-am gindit imediat ca s-a intimplat ceva .Asa sint eu ,mai panicoasa .
M-au linistit imediat asistentele ca nu e nimic .A fost luat acolo ca sa fie supravegheat de cine credeti ? De o droaie de ciente ale sotului meu (coafez) ,printre care si sefa de clinica de la nou-nascuti .
Asa ca toate asistentele de la copii ,de Tudor intrebau prima data cind intrau in salon .Si jur ca n-am dat nici un ban .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna fetelor, hai sa scriu si eu citeva rinduri in drumul spre 100! Am vazut ca cineva a scris de copii prematuri (Karmenutza parca), si al meu bebelus a fost nascut prematur (32 saptamini) caci eu am avut probleme cu tensiunea care a fost destu lde mare. Cred ca suntem singurul caz aici, nu? Baietelul meu a avut la nastere 2 kg ceea ce pentru 32 sapt. nu e rau deloc si cel mai important s-a nascut sanatos tun astfel ca nu a trebuit sa stea in incubator si nici la monitoare luind in greutatea inca din prima zi de dupa nastere iar acum e un dolofan de 5 kg, chiar as fi vrut sa pun o poza macar sa il vedeti dar zau ca nu prea am cercetat folosirea site-ului si chiar va intrebasem in mesajul meu din weekend daca are timp cineva sa ma lamureasca in acest sens al atasarii pozelor. Povestea nasterii (cezariana) este una destul de stresanta emotional si de aceea nu am scris-o. Emotional mi-a fost tare frica daca bebe va fi OK nascut asa devreme, prin ce am trecut din acest punct de vedere e greu de imaginat. Cezariana a fost foarte reusita, dupa 12 ore de la operatie eram sub dus deja recuperindu-ma foarte repede in ciuda virstei mele "inaintate"! Am dat si piept lui Alberto cam o luna jumatate dupa care am avut din ce in ce mai putin si acum este 100% pe Nenatal si ii merge super bine.
Va salut si o seara placuta,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Acum se aude si la mine apa curgand in calorifere ..in sfarsit saracul copil o fi si el stresat de frig ..e asa bucuros cand il dezbrac pentru baie.
Apropo de lapte care curge uc presiune ..eu l-am educat pe Alexandru si papa si asa daca ii e foame tare ..daca nu il mai las sa astepte .
Oricum are o viteza cand ii e foame si nu mai urla desi ii curge cu presiune decat cand incepe sa se sature.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu fug la cumnati ca e ziua cumnatului si ma asteapta sotul in parcare.
Marlena daca poti te rog sa schimbi tu capitolul!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Tocmai imi crapase intenretul dar si-a revenit
Schimb eu capitolul ..sper sa ma lase Alexandru.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

a propos de cazuri prin maternitate: inaintea mea a nascut o dna mai in varsta, copil de 3.800. ma si gandeam "ia uite, copilul meu ce micutz e pe langa cel de 3.800... in cat timp o ajunge si al meu la greutatea asta?". mi-a parut rau pt ce am gandit imediat ce am aflat ca baitelul ei a avut scor 4 (nici nu stiam ca se da o asemenea nota), nu respira la nastere, a stat la reanimare o gramada. iar matza mea a luat 10. am spus ca nu mai judec asa repede in functie de greutatea copilului.
bine ca avem copii sanatosi. doamne-ajuta!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Capitolul 100 ne asteapta aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61308

Mergi la inceput