Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Jadi, pe asta cu pipaitul pe la utere am patit-o si noi, toate fetele care am avut cezariene in ziua respectiva. Tot timpul mai venea cate o asistenta si ne apasa. Aveau, n-aveau ce face, veneau si ne apasau pe burti. Cand le vedeam ca o luau de la un cap al reanimarii si terminau la mine, imi venea sa o iau la fuga. (Dar nu puteam ) Dar nu mi s-a parut o durere atat de ingrozitoare. Mai scapa cate una cate un "au" scurt asa, dar cam atat. Aaaa, si mai era un saculet de nisip pe care mi l-au tot plimbat pe burta. Cand mi-l puneau intr-un loc, cand in altul. Vreo cateva ore au plimbat saculetul ala pe mine Si ii cam dadeau drumul asa cam de sus, sau asa mi se parea mie, ca ma durea un pic.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu stiu de saculeti de nisip dar aveam niste pungi cu gheata sau ceva de genul asta care a stat ceva vreme pe burtile noastre... cred ca toate cezarienele aveau asa ceva. Cit despre masaj, nu am idee daca toate fetele erau masate, cert e ca am tot vorbit cu fetele care au nascut in ziua respectiva si nu au confirmat masajul respectiv drept pentru care am banuit ca li se retrasese uterul mai repede fapt care mi s-a intimplat si mie dar un pic mai incet.
Oricum noaptea la reanimare a fost cosmar... fata asta era pusa la nu stiu cite aparate cu transfuzii si cu vizite multiple de la doctori si asistente toate noaptea... doar la ea ca la noi nu venea nimeni.
Fetele din reanimare au stat toata noaptea pe spate, eu m-am invirtit de 3 ori pina dimineata ca amortisem... fata brava, daca nu ma lauda nimeni o fac eu

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dragelor, am nascut cu toatele!!!
Am primit mesaj de la Hilde!!! A nascut dimineatza la ora 9.00 prin cezariana, un baietel sanatos de 4400grame!!! Zicea ca are dureri mari;
FELICITARI HILDE SI RECUPERARE RAPIDA!!! SANATATE MULTA SI TIE SI VOINICULUI!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Iaca ce mi-a povestit doctorita mea: de obicei ( dar nu intotdeauna) copii care se nasc peste 3.500 iau in prima luna de viata mai putin decit cei nascuti sub 3.500, cica ii asteapta pe cei mici sa echilibreze balanta, hehe!

Mergi la inceput

Felicitari Vero sa iti traiasca baietelul!

Fetelor , sariti cu felicitarile ca sa trecem la capitolul 100 si dupa aia sa ne mutam la clubul scutecelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aoleo Jadi! Le-ai nimerit la fix inainte de nastere! Horror!
Inseamna ca eu am avut super noroc, nu tu apasari pe burta, nu tu gheata, nu tu saculeti! M-a durut, normal, dar civilizat si fara complicatii;
Fetelor, azi s-a nascut si ultimul bebelus (cunoscut) de pe lista! De maine trecem la scutece? Haideti la tacla sa rezolvam capitolul asta!
Felicitati-o pe Vero!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari, felicitari!!!

mdea, jadi. povesti de-astea am si io. dar prefer sa nu mi le amintesc. insa la ce urlete au fost inainte sa nasc eu, parca asa m-am ambitionat ca n-am zis nici auch...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Hildegard!
Fetelor ne putem muta la scutece.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Hildi felicitari!!! Refacre rapida si te asteptam la scutece!

Ce povesti horror Jadi! Bine ca au trecut! Hai ca va zic eu una faina . La reanimare eu am stat 3 zile ca eram singura in salon (si cu pile fiind) a sta maica-mea cu mine, apoi sotul 2 nopti. Si normal ca am auzit toate nasterile normale. Care mai de care mai colorate in tipete. La un moment dat a venit o gravida care s-a scremut de 2 ori, un tipat scurt si gata. Am auzit copilul tipand. A doua zi am vb cu matusa mea (medicul gine) si zic "ce scurt!!!" La care ea de colo "Pai e la a zecea nastere!!!" Era o tiganca cu experienta la nascut.... A fost o experienta interesanta nascutul in oraselul ala mic. Fel de fel de lume... Aaaa... Mai era o fata de 17 ani care facuse o fetita cu barbatul mamei ei. Si zicea ca s-a chinuit mult sa-l seduca .
Cel mai nasol a fost cu o fata (de 19) care avea sifilis si a nascut un baitel condamnat . Nu isi facuse analize in timpul sarcinii si nici nu era constienta de ce viata va avea baiatul ei. Era ata de naiva ca iti era mila de ea... Asta m-a socat cel mai tare acolo. Femeile parca erau din cer picate... Deloc informate, asa mi s-a parut...

Si mie mi-au pus saculet cu nisip. Si mi-a parut rau cand l-au luat ca ma simteam mai bine cu el. Parca ma durea mai putin operatia cu ala pe burta.

Hai ca mai avm putin pana la 100...

Pupici la si ca se pare ca nu mai sunt.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sa contribui si eu ... sa ajungem la 100!!!

Jadi,sa stii ca si la nasterile normale te puneu sa te masezi pe burta cam 1 ora dupa nastere, te tineau inca in sala de nastere si mai venea moasa sa te maseze din cand in cand. Evident era "o placere" cu toate ca mai aveam un "rest" de la peridurala. Iar uterul se "ghemotocea" si se plimba parca ba sus, ba in josul burtii...

Cat despre povesti... mai tii minte cand iti spuneam cate una "usoara" inainte de nastere si ziceai ca sunt sadica.. - nu ti-am zis niciodata chestii nasoale - vezi poveste 1 sau mai ales 2...
Bine ca noi avem copii sanatosi si am ajuns cu bine acasa. In salon cu mine era o mamica care statea de 1 luna in spital. Nascuse prematur si abia atunci ajunsese copilul la greutatea nasterii, hranit cu tuburi... statea la incubator si incepea sa invete sa manance la biberon. O alta... saraca... ii murise copilul la nastere si o cazasera la etajul 1, la salon de operatii. Va dati seama ca nu era uman sa o puna langa mamici cu preocupari de alaptat copii...

Asa ca suntem un grup fericit, zic eu. In afara de cateva fete care ne-au parasit in primul trimestru, in rest toate suntem OK si cu copii sanatosi. Asa sa fim si de acum inainte. Sa ne plangem doar de colicei, partzunele si eritem fesier.

Felicitari, HILDE !! Sa fiti sanatosi si sa veniti repede acasica.

Ioana, intrii si tu in clubul TCM! Copiii nostri vor fi imbracati ca la casa de copii, la fel. Si noi avem salopeta de polar alba cu captuseala rosie. Si carucior de la TCM si multe altele... Am prins-o si pe Jadi pe acolo. Asa ca zic sa facem club si eventual sa deschidem si-un subiect - Ce ati mai luat de la TCM !!! - Eventual sa vorbim cu fetele din Sighisoara, ca acolo e un depozit mare si multe TCM-uri isi fac aprovizionarea de acolo.

Hai va pup, ca vine vremea mufatului.

Mergi la inceput