Mamici de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 8
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele si multumesc de welcome! ![]()
Pika, iubita, io stiu ca fructele de mare nu ar fi indicate in prima faza, dar sa mor daca imi mai amintesc de ce...citisem io ceva, parca ar contine prea mult mercur, la fel ca pestele, daca nu ma insel...
Mie imi plac mult fructele de mare, asa ca daca aflati ceva de bine, share with me, pls... 
Cristina_Ioana spune:
Apropos de ce zicea Albinuzza zilele trecute
, la mine la sarcina anterioara s-a vazut burtica devreme rau, ca sunt mica in bazin si slabutza si am talia f mica...la 3 luni aveam deja burta ![]()
Cristina + bb 5 sapt
m_floruta spune:
Fetelor...scuze ca am revenit asa de tarziu.
Vroiam sa va zic ca am gresit prima data, UM a fost pe 29, dar am vazut asta mai tarziu...deci DPN este 7 iulie.
Am fost vineri la doctor si totul este bine,avem deja 24mm si crestem
...
Sunt tare fericita ...mi-am vazut puiutul la echo...hi hi hi...era cat un bob de mazare, dar era al meu.
Voi cum stati cu greturile, cu plimbarile la toaleta?...eu inca ma duc destul de des(tot la o ora!), iar greturile sunt din ce in ce mai rele si mai dese
, dar ce sa facem?, induram eroic.![]()
Va pup si mai vorbim.
6+
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Pup burticoasele
Am facut ieri doua teste si ambele au fost pozitive, asa ca mi-am luat inima in dinti si v-am scris...va pup pe toate si imi doresc sa avem o sarcina cat mai usoara si bb-i sanatosi...
Noi suntem la a doua incercare, anul trecut am pierdut o sarcina de 6luni jumate din cauza dr...cu greu mi-am revenit, pentru ca ne dorim enorm un bb si a fost tragic pentru intreaga familie...am revenit in forta insa si ma rog in fiecare seara ca de data asta sa reusim...
Luni sunt programata la dr si numar orele pana atunci...evident, un dr adevarat de data asta, in care am fffff multa incredere...este vb despre dr Lemnete, un scump de om si un profesionist desavarsit...Din ce am calculat eu, dupa capul meu ar tb sa am DPN 12 Jul
Nu mi-e rau deocamdata, sau poate ca sunt eu prea fericita ca sa mai bag de seama starile specifice...
Va pupicesc si va mai scriu...am nevoie de voi si de experientele, sfaturile voastre in marea incercare
Cristina si bb
Buna, Cristina Ioana
Avem aici un topic "Medici de care sa te feresti...din pacate"
DAca ai depasit momentul critic, poate ne povestesti si nou ce s-a intamplat sau cu ce anume a gresit dr. la care ai fost, ca asa cum spune si titlul topicului, sa nu mai intre pe mainile lui alte mamici. Ei nu sunt pedepsiti de nimeni daca gresesc, dar cel putin ii putem ocoli noi, pacientele, ....
Sigur, optiunea este a ta.
13+
carminabulina spune:
Of OF Of, cate bordeie atatea obiceiuri!
Va spun ce stiu si cred ca stie toata lumea: ficatul de pui sau de orice animal este alimentul cu cel mai mult contiunut de fier care e f. bun pt. gravide iar pestele este aproape singurul aliment care contine fosfor...de fapt puteti manca 1 kg de fasole la o masa si va contine atata fosfor cat gasiti in 100 gr. peste. Si totusi sunt alimente interzise...in sarcina. Eu cred ca se exagereaza. La ce e bun fosforul? cica ajuta creierul, copilul va fi mai inteligent (nu geniu neaparat) si etc. Sa nu-i uitam pe asiatici care mananca peste la greu si nici pe concetatenii nostri din Tulcea si Delta....
Eu cred ca daca nu se exageraza cu nici un aliment e bine sa mancam de toate.
HAdeti sa fim optimiste!
Nu vom fi gravide mai mult de 9 luni.
13+
chris spune:
Atentie fetele la ficatul de pui, este bine sa mancati, asa e, contine fier, dar si foarte multa vitamina A, care in exces poate provoca maformatii fatului.
Intrebati orice medic, eu ma feresc sa mananc prea mult, cu toate ca sunt niste burgeri cu ficat de pui pe aci de lesini de pofta, da nu am ce face, mai bine mananc alte alimente care contin fier.
Eu inca nu am greturi, desi la primul bebe pe vremea asta aveam deja, bine ar fi sa scap
.
Tot nu m-am dus la medic, da sapt. asta ma duc sigur.
Cristina
cristina_ana spune:
Buna seara, burticutzelor!
Eu sunt fericita, pentru ca am ascultat sfatul dat de Mist si am inceput sa maninc mereu cite ceva (covrigi, mere, struguri, stiks-uri), si asa am reusit sa mai scap de gretzuri. Dar mancare normala tot nu pot sa maninc. In afara de citeva sandwich-uri si supa cu galuste, altceva nu pot pune in gura. Nici sotului meu nu pot sa ii mai gatesc, asa ca tocmai m-am dus in Cora si am cumparat snitezele de pui gata facute. Sper sa ii placa. Maine ii cumpar chiftelutze! Eu am inceput sa fiu iar stresata, pentru ca se apropie ziua de vineri cind ma duc iar la ecograf, iar pe miercuri-joi imi iau si rezultatele la o parte din analize. Imi este foarte teama de toxoplasmoza, sa nu iasa pozitiva, desi mi-am mai facut-o si acum citeva luni si era in regula. O sa va tin la curent cu noutatile.
Va pup!
Cristina
7+
chris spune:
Draga Cristina, eu la primul bebe am patit la fel, cand m-a apucat greatza nu mancam decat supa cu taitei sau galuste si banane
.
Da e bine sa rontzai cate ceva, mie biscuitii imi mai taiau din greatza sau paine cu unt si cu dulceatza.
In schimb daca simteam ceapa prajita sau orice altceva prajit... 
Multa vreme nu am putut manca ceapa, de nici un fel, desi imi place la nebunie, da lasa ca acuma recuperez, sunt in stare sa manac ceapa cu orice.
Tine-te bine ca o sa treaca repede, pe mine m-a tinut maxim 1 luna. bine, ca ceapa prajita tot nu am putut manca pana la urma ![]()
Tot Cristina.
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele ! ![]()
![]()
Am fost la dr azi
: avem 6 saptamani si suntem ok.
Trebuie sa imi refac analizele si toate cele, stiti voi cum e.
Mi-a zis sa nu ma ingras si sa am grija de mine....![]()
Dar ce ma fac, ca mi-e foame tot timpul...as rontai in continuu 
Carminabulina, ai dreptate, e bine sa stie toate lumea de cine sa se fereasca...este vorba despre dr Dinca de la Polizu...o sa pun povestea odata la rubrica aceea cu medicii...
Greturi nu am si sper sa nu am nici in continuare...sunt tare somnoroasa in schimb si fac drumuri la baie in continuu ![]()
Ma mai inteapa burtica asa cand si cand, si pe voi la fel?
Va pup !
Cristina + bb 5 sapt
cristina_ana spune:
Vad ca suntem o gramada de Cristine!!!!
Cristina Ioana, si pe mine ma mai inteapa burtica, dar stiu ca e normal, asa ca nu-ti fa probleme. Mai rau e daca te doare ca la ciclu, ca alea sunt contractii si trebuie luat No-spa.
Chris, si mie imi plcea la nebunie ceapa, si eu o mancam cu orice, dar acum bineintzeles ca nici nu vreau sa aud de ea. I-am gatit sotzului in week-end ceva cu ceapa si m-a apucat o greatza, ca am jurat ca nu mai mai ating de bucatarie in urmatoarele doua luni. Si mie imi placea foarte mult sa gatesc! Dar lasa ca trece perioada asta si sa vezi ce pofta de mancare o sa avem, ca o sa ajungem sa nu ne mai saturam cu nimic!
Cristina
7+

, asa ca mi-am luat inima in dinti si v-am scris...va pup pe toate si imi doresc sa avem o sarcina cat mai usoara si bb-i sanatosi...