Copilasi de Mai - Iunie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

intru sa ma vait in primul rand de somn. am si eu o mare problema cu somnul asta.
Mama a trecut cu bine de prima tura de citostatice (fara greturi sau alte stari). duminica am facut si tomografie si spre bucuria mea si marea mirare a tuturor care stiu cat de mare e tumoarea, nu sunt metastaze in nici un alt organ, cap sau oase. Deci, cu ajutorul lui Dumnezeu, dupa inca cateva ture poate... poate... o operam si cine stie...
Markerii tumorali au iesit de 10 ori peste limita maxima admisa dar e normal la cat a stat. acum, urmeaza in decembrie tura a doua si dupa sa facem iar markarii sa vedem cum reactioneaza la citostatice.
azi am stat acsa sa ma odihnesc dar ti-ai gasit. s-a inundat clasa lui Andu de la scoala (spart tevi) si trebuia sa faca cineva scandal la inspectorat iar invatatoarea lui s-a gandit ca eu sunt scandalagioaica de meserie (cu diploma chiar) si m-a rugat sa ma duc sa-i urnesc pe aia la reparat si gasit solutii. Provizoriu am reusit sa le fac rost de alata clasa in scoala prin mutarea unei clase de la liceu (au si un liceu pe acolo) in sala de mese si i-au bagat pe astia mici in clasa alora ca e de stat asa vreo 2 luni. Clasa lor e distrusa complet (pereti, parchet, lambriuri, etc..)
S-a dus si somnul meu. ma duc sa ma bag acum langa Cata dar am zis sa va mai spun si eu cate ceva

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta vezi sa nu i se faca rau lui Kiki-kiko

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Vanesa iti ofer o ceasca de
Ma bucur ca mama ta e mai bine. Tinem pumnii sa treaca cu bine peste tratament

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by tnicoleta

Laureta vezi sa nu i se faca rau lui Kiki-kiko

Delta + Mare Toamna 2005

Vreau miel ca nu il chiama Kiki Kiko ci KIKO-KIKO ( m am scos de pasti)

Vanessa e semn bun ca nu e la alte organe.Mult curaj

cius la Victoras

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

bineinteles ca mi s-a sters bunatate de mesaj, in ultimele zile sunt plina de bafta din asta. ma rog...

o sa incerc sa scriu cam ce-am scris si-n primul.

era vorba de zmeii mei care nu se lasa cu nici un chip. tocamai se cearta pe un ghiozdan acum si elena tipa cat o tine gura " a mea!" , cam de-aste invata ea de la frac-su si mai ales "nu vreau" si NUUUUUUUUUU
azi a zis "elela balela" ( cred ca v-ati prins ca era elena balena)

VA mai povesteam ce au facut "cuminteii" mei aseara. cand am vazut eu ca se joaca asa frumos, m-am bucurat dar in acelasi timp m-a trecut si un fior, asa ca m-am hotarat sa vad cu ce se ocupa ei mai exact. Oricum imaginatia voastra cat si a mea este depasita, pentru ca ei sau mai exact anghel s-a hotarat sa-mi zugraveasca peretele din spatele canapelei cu solutie neagra de ghete. Bai si i-a iesit asa negru peretele ala...ca nu puteam sa nu ma minunez. Asa ca l-am chemat repede pe tac-su sa vada isprava si sa-l certe ca eu nu puteam din cauza ca ma bufnea rasul. Nici tac-su nu a facut fata si nu putea sa csoata nici un sunet pana nu s-a mai linistit. chestia e ca daca te prinde putin ca razi sau iti vine sa razi pe urma se straduieste din rasputeri sa-ti mai faca surprize de genu asta, si cum noi nu suntem nerabdatori tre sa ne abtinem din greu. S-a spalat cat de cat peretele dar asta nu mai conteaza, astept in continuare sa vad ce mai creeaza baietelu .

cam astea-s despre noi.

LAURETA sa-ti traiasca KIKO-KIKO!

MEPHALA, mai ce o mai fi patit si baiatu asta al tau, cum a cazut? oricum sa treaca cat mai repede cele doua sapt.

IRINUSHA, sa se faca bine Crisulet.

ALUS, faina sanie, la noi n-am vazut, chiar ma gandeam ca ar fi buna una cu maner fix, ca anghel s-a rasturnat de prea multe ori cu ea.

ACRIS, ce ma impresionezi cu Amalia ta, cat de apropiata continua sa fie ea de tine cu toate ca isi petrece timpul mai mult la bunici. Las ca se face ea mare sau mai bine ii mai aduce barza un fratior ca sa poa sa stea mami acasa :)

Va pupam!

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laureta
Kiki-Kiko e asa mic de nici pe bara de sus nu poate urca , dar in schimb e inebunit de catzarare e numai catzarat cu capu in jos

Laureta milul ii dai tu, nu eu am fost nasa. Am crezut ca iati dat alt nume

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare fete dragi.

Vladut e in continuare mucit si ieri m-am temit ca dam in otita dar deocamdata vad ca ne fereste Dumnezeu. M-am saturat de mucii astia de numa.

Laureta, multumesc de intrebare sunt bine. Greturile au trecut aproape, am ramas cu pofta de mancare.... Papagal sau perus? Ca eu am avut perusi si ma- terminat prihic. Scularea mi-o dadeau la prima raza de soare, chiraiau in continuu si faceau un puf ingrozitor. Sa-ti traiasac Kiko-kiko!

Irinusha
, tinem pumnii la analize!

Mamaleone
, ioi, cum sa nu te prapadesti de ras! Linistea asta cand vine vorba de copii nu-i a buna, precis fac vreo prostie care ii absoarbe complet...

Carmen
, pupici lui Iustin!

Cius, pai la mine a mers Montigniacul cu miscare combinat, stepper mai ales si abdomene cat incape... In 2 luni am slabit 6 kg. Bine, nu? Daca vrei regimul spune, ti-l trimit pe mail.

Nicoleta, ma bucur ca a dat roade tratamentul!

Vanessa, slaa Domnului vesti bune de la voi! Ma bucur!

Merg fete dragi si la mamici, n-am intrat de 2 zile si au scris 8 pagini... Vai de mine pana apuc sa citesc!
Pupici

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (12+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by tnicoleta

quote:
Originally posted by laureta
Kiki-Kiko e asa mic de nici pe bara de sus nu poate urca , dar in schimb e inebunit de catzarare e numai catzarat cu capu in jos

Laureta milul ii dai tu, nu eu am fost nasa. Am crezut ca iati dat alt nume

Delta + Mare Toamna 2005

Super m ai prins

Diana e perus e foarte cumintel.Lasa pofta de mancare sa pape bebelina

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamaleone, iaca s-a intamplat sa-i cada caloriferul peste picior...l-am tras eu, ca doar eram cu el de mana (ne aflam in noua locuinta...varuita, spart peretii si caloriferul era demontat), dar tot i-a prins degetul mare si i l-a fracturat.
Asta e...
Pupici comorilor tale: Elena balena

Vanessa, Slava Domnului ca totul e mai bine acum!

Diana, ia si papa...cand se va naste va fi o mare mancacioasa bebelina ta. lui Vladut mucit!
Ce bine ca ti-au trecut greturile!

Cius, a fost bine..scurt si la obiect! Nici la masa n-a prea stat preotul, cu toate ca m-am pregatit cu atatea...
oho, pana la 10 zici ca adormit victor? He, he, eu nu pup asa ceva. La 7 jumate, 8 e in fund deja.

Laureta, multumesc, e bine. Si-l taraie prin casa fara probleme. Ca un cutu schiop merge.
Mi-e cam frica, caci i-am facut baie si, cu toate ca i-am protejat ghipsul intr-o punga, s-a udat bine de tot. Sper pana dimineata sa se usuce.
Mititelul, doarme cu bandajul ud...

Va pup pe toate, merg si eu la somn.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

va scriam mai devreme ca ma duc sa ma culc langa Catalin. Nu a iesit ca s-a sculat cum m-am intins in pat.
Fetelor, se bat baietii mei ceva ce nu ati vazut. de fapt, Catalin il bate pe Andu de il rupe. Si amaratul ala sta si plange. Are Cata un elefantel cu roti. L-a luat si de ureche si i l-a aruncat in cap lui Andu. Si ii da cu oala in cap. si il bate cu lingura de lemn. Si daca eu ii dau peste manute ma bate si pe mine. Bate tot ce prinde si peretii si geamul si pe noi. Daca se loveste de ceva incepe sa bata lucrul respectiv. Si zice na-na-na. Daca astia 2 continua asa o sa fie omor peste cativa ani in casa noastra. Andu saracutul zice ca deabia asteapta sa creasca Cata sa poata sa dea si el.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput