Copilasi de Mai - Iunie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mephala te am pomenit acum cu se intamplat cu Iustin.Era puiu meu jos si se juca si am vrut s-o iau de manutza si nu stiu cum Dumnezeu am facut pasi si ea avea manutza intinsa jos si am calcat-o pe degete .Am crezut ca mooooooooor.Si am calcato bine am crezut ca i sa intamplat ceva la degete.Ea mititica plangea de numai putea si io cu ea.
E bine acum nu mai are nimic da ma culc asa suparata.Uuuuf
Daca lipeai cu scoch acolo sus la piciorus oare mai intra apa la piciorusul lui Iustin??Asa faceam io la cezariana o inveleam si o lipeam in jurul taieturi

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Of, dragele mele, nici nu mai am timp sa citesc tot. Intru macar sa va salut. Avem acum doua contracte pentru ceasuri si nu mai stim de ce sa ne apucam mai intai. Furnizorul nostru este cu 12 ore ianinte(sau in urma) si numai noaptea discutam. Rebecutza ne solicita toata atentia si, in ultimele doua saptamani, nu prea reusim sa ii facem fata. Sunt obosita tare si mi-as dori sa treaca totul mai repede, sa vad ca intra ceasurile in tara, ca se respecta termenele de livrare, ca personalizarile au iesit bine si ca totul este ok. Atat imi doresc. Colac peste pupaza, astazi am avut probleme si cu Internet-ul. Acum asteptam pana la 2 noaptea sa primim o macheta pentru a o da clientului. Vreau putin mai mult somn si cat mai multa liniste...
Va pup. Si sa ma scuzati.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa parca o vad pe soramea si baietii ei cand povestesti despre Cata. Baietii au 12 respectiv 6 ani si toata ziua se chiraie unul pe altu. La bataie parte in parte inca n-au ajuns ca intervin cei mari. Da faze cu "Dece te uiti la mine asa", "Mama Andrei m-a facut prost, boule" si altele. Trec unul pe langa altul si isi mai dau un ghiont.

Si pe mine m-a terminat Bianca. De cateva zile se culca tarziu si se scoala foarte devreme, adica pe la 7.00-7.30. E maratita si vrea sa stau numai cu ea. Acum iar i s-a pus pata sa se imbrace singura si daca nu poate plange, daca reuseste plange sa de szbrace si tot asa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele!!!

Vanessa, cat ma bucur de vestile bune primite de la tine. Doamne ajuta in continuare! Si poate reusesti sa te odihnesti.
Baietii tai sunt mortali. Pup dulce

Irinusha, ce mai face Crisulet????

Mamaleone, pup dulce si pe puiutzii tai nazdravani. Povestesti atat de frumos.....

DianaR, ma bucur ca esti bine. Asa cum au spus si fetele, mananca sa se faca bebe mare. Pupici lui Vladut. Si sa fie cuminte sa poata mami sa se odihneasca.

Mephala, pup si pe Justin. Sa scapati cat mai repede de ghipsul ala sa poata puiul zburda in voie.

AlinaCostin, dragutza de tine...trebuie sa fi epuizata...Pupici puiului bolnavior si sa se termine odata cu imbolnavirile alea...

Tnicoleta, ce de cuvinte spune Bia ta scumpa. Felicitari!
Spor la crosetat !

Laureta, sa va traiasca noul membru. Si sa nu faca galagie multa.

BebeBeca, succes in continuare. Sa rezolvati totul cu bine.
Ce fain...ceasuri personalizate...

Cius22, multumesc pt. urare. Pupici lui Victoras !
Si noi avem tricicleta de asta primavara, cand a implinit Amalia 1 anisor, dar a fost utila atunci...acum la fel ca si Victoras nici nu se mai uita la ea. Zace pe balcon. DE balansoar nici vorba...nu are stabilitate prea mare si cadem in nas.
Tablita magnetica avem, jucarii de toate felurile avem....chiar nu stiu ce voi alege.
Ma gandeam sa-i cumpar un balansoar tip calutz. AM vazut in magazine, dar nu mi se par nici astea prea stabile, plus ca ma gandesc ca-l va folosi o zi doua si gata si asta.
Sau poate un topogan din ala mic de plastic ca tot e fascinata de asa ceva.
Ufff...hai ca v-am zapacit....

Mi-e dor de Amalia de numai pot...dar mai indur inca o saptamana si o luam acasa. Dam liber bunicilor toata luna decembrie. Si o s-o avem numai pt. noi. Yupiiiiiii.

Va pupic si sper sa mai vb.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Cateva poze noi aici: http://community.webshots.com/album/501972356eaXYQp

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor!!! Pupici la banditi!!

Ieri am fost si noi la dr. de 2 ori ... dimineta n-au gasit liber sa ne strecoare si pe noi printre ceilalti, asa ca ne-am mai dus seara inainte de inchidere ... si asa fericita am fost: urina este curata si nu se mai aude nimic la plamani! Iuhu!!!! Era si doctora multumita sa mai vada un copil sanatos, ca cica s-a saturat de cati sunt bolnavi ... na, timpul asta urat acum! Si asa m-am bucurat ca n-a mai plans la control ... ca mai tot timpul era panicat, acum chiar a stat cuminte la ascultat. Cred ca o place si el pe doctorita asta :)

Cat despre cadouri, noi ne-am gandit asa:
- ptr. Mos Nicolae: am gaist o oferta cu SpongeBob (am scris bine), care vorbeste ... nu l-am vazut live, doar in revista ... a pus si Cris ochii pe el si ne-a tintu cu "a, a, a" cam 15 min., deci cred ca i-ar place :) ... Si ii mai pun niste oua kinder pe langa, sau alte tampeniute.
- Craciun:1. o masina teleghidata ... i-au placut mult unele mici, pe care le-a facut praf ... se plimba cu ele prin casa. Asa ca vrem sa-i luam una mai mare. 2. sper sa gasesc un tunel de carpa ... cu toate ca o sa-mi umple casa complet 3. o saniuta ... dar presupun ca o luam inainte de ninge mai repede.

Laureta, sa va traiasca Kiko Kiko!

Mamaleone, am ras de numa' ... Si noi avem probleme cu "bufnitul in ras", stiu ca nu-i bine, dar cateodata nu pot sa ma abtin. Si inca n-am ajuns la desenat pereti. Chiar ai mai putut scoate crema aia din var? Mai, pupici dulci nazdravanilor mici ... ce mi-ar fi placut sa-i fi vazut live! :)

Vanesa, sa auzim in continuare numai de bine! Multa sanatate mamei tale ... si tie putere in continuare!
Sunt bestiali ai tai flacai! Mai ales Cata ... cred ca vrea sa-si faca plinu', o banui el ca o sa-l bata si Andu mai incolo ;)

Cris, super!!! Petrecere faina cu fatuca!!! Cred ca de abia astepti sa vina decembrie! :) Iti iei liber, sau cum faci?

Diana, trimite-mi mie dieta, te rog. Nu cred ca o sa am eu vointa, dar barem sa stiu ce si cum, in caz ca da norocu' sa dobandesc si eu asa ceva ;)
Ma bucur ca te-au lasat greturile ... pofta buna in continuare, lasa ca-i bine ptr. samburel, sa aibe de unde creste. Sanatate multa lui Vladut sa scapati de mucisori! :)

Carmen, hai ca nu mai e mult si scapati si voi de gips. Pupici viteazului rabdator!

Fetelor, multam de urari! Sincera sa fiu nu stiu daca o sa fie cu dans :) ... fac acum doar cununia. Nunta nu stiu daca o pot face, el fiind catolic. Ea si-ar dori una in tara, dar preotul i-a spus ca s-ar putea doar daca trece el la ortodoxi, iar el e credincios si nu cred ca ar vrea. Si culmea, acelas preot mi-a spus mie vara trecuta ca nu-i nici o problema daca-i mirele de alta religie ... iar finul nostru e luteran si s-au casatorit la ortodoxi ... eu una nu mai inteleg nimic. Dar oricum, ma bucur ca o revad, ca imi e dor de ea! :) Ah, si uitasem, am luat biletele, plecam vineri pe 9.dec. si ne intoarcem sambata pe 11.dec.... putin, dar asta e ...
Va pupic, trec la munca! O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, 2 zile la rand am scris mesaje lungi si Darius a apasat ESc in ultimul moment!
O iau iar de la capat, cred ca data viitoare il scriu in Word si salvez fiecare propozitie. Sunt plina de nervi, pe bune!
IL iert momentan, ca e racit, ia antibiotice, sirop de tuse, parca e un mosulet, asa de tare tuseste.

Rezum ce povestisem despre mot: a fost f cuminte, in plina forma, senzatia serii, ce mai! A ales de pe tava, in ordine: camera video, after-shave si stetoscopul de care s-au agatat cheile de la casa si masina si o hartie de 500.000. Cine stie ce doctor fudul o iesi din narodoiul meu, of, tot nu-mi trecu supararea pt sabotajul lui!

va pup, ma duc sa-mi bag capul sub apa rece, sa-mi treaca dracii!

PS Va invit sa vedeti cele mai proaste poze din istoria noastra. Camera facea poze putin neclare, asa ca ne-am bagat vreo 6 pers nasul si i-am facut praf setarile.

M-au dezmotat!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Bertha,am vazut pozele cu dezmotzatul...super faine(chiar daca tu nu esti multumita de calitatea lor...)iar Frumusetea Rara e de-adevaratelea frumusete Rara!!!!Pup pe micul ,si nazdravan care stie el sa apese pe ESc!...carliontzatu' lu' mami frumoasa!

Diana,vreau Montignac-ul...da' nu ma mai iau la intrecere cu nime'(auzi,Irinusha?,ca m-am apucat deodata cu Mammy si eu am ramas de carutza si ea e faina acum.....da' nu ma supar daca mi-o iei inainte...io o sa zic ca sunt baba si merge si asa...hihihi...Da' ce e ala SpongeBob???)

Mamaleone,brava la baietii pictori!...cum ati reusit sa va abtineti de la bufnit in ras?

Cris,o sa fii in sfarsit cu puiutza mica o luna intreaga...ce fericita tre' sa fii!..pupici Amaliei

Vanessa,nu-ti fa griji...cam asa fac cu totii...si Victor da in Roxy si in noi(are el perioade) si tot asa da in obiectele care "ii stau in cale"...Roxy ma intreaba:" la ce varsta pot sa dau si eu in el?"...hihihi...bietii micutzi...ce-i asteapta cand or creste...ii asteapta astia marii la cotitura;...In alta ordine de idei,ma bucur ca e mai bine cu mama ta,si va doresc ca tratamentele sa fie cu succes...iti doresc multa putere in continuare si sa ai parte de o odihna ca lumea!

Carmen,asa rau imi pare de "cutzu schiop",puiul mic sa doarma cu bandajul ud...da' las' ca trece si greul asta...pupam piciorusul ghipsat si mamica frumoasa.

Nicoleta
,pup pe mica mofturica...las-o mami sa se dezbrace si imbrace de cate ori vrea ea...ca isi face de lucru,oboseste si atunci poate doarme mai mult ...si te odihnesti si tu...pupici( nu mi s-a deschis smile-ul cu pupici si de aceea tot scriu...)

BebeBeca...ce ceasuri mami?ca io sunt din...provincie si pricep mai greu...

Azi ,Victor a fost in mare forma de...vorbit...da' saracu' vorbeste pentru el,ca noi suntem 3 tontzi in casa,care nu il intelegem...mai nou,ii place sa citeasca...ia reviste,carti,le rasfoieste si ...vorbeste...(adica citeste cu voce tare

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragelor, gata, mi-a trecut supararea pe Frumusete rara! Acum mi-e iar drag de el, manca-l-ar mama de pisioas! mi-era ciuda, scrisesem un mesaj lung, jumate il laudam pe el, jumate va raspundeam voua si s-a dus pe apa sambetei.
Da' tot ma mai laud putin: de ieri, narodoiul meu nu mai vrea sa fie leganat! Ieri s-a dus singur la pernuta lui si cand am vrut sa-l legan mi-a arata insistent ca vrea sa se culce singur. L-am lasat si in 10 min dormea dus! Si aseara si acum la fel, max 15 min de fataieli si gata! Fetelor, merit eu oare atata fericire, sa se culce copilul nelaganat si din proprie initiativa?! Doamne ajuta, sa tina figura!

Vanessa, ma bucur enorm sa aud vesti bune despre mama ta, nici o lupta nu e pierduta atunci cand mai e o speranta!

Mamaleone, cu 2 Picasoo in casa, te-ai scos!

Carmen, pupam dulce catelusul schiop!

Irinusha, in sfarsit vesti bune din tabara voastra! Pupam Crisuletu si pe mamicuta lui! Lumineaza-ne cu SpongeBob, te rog!

Fetele, acum n-am inspiratie, da' promit sa revin si cu ideile de Craciun.
va pup!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello

Am intrat un moment ca nu am mai mult sa va scriu cateva cuvinte despre Nati (Natalia),mia permis sa va scriu, cum am scris fara aceasta permisiune nu am vrut sa o fac.

Va inchipuiti cred ca ii este foarte greu, dar face totul sa nu se gandeasca mereu, ma intrebat cum poate iesi din aceasta durere , adica ea nu va iesi niciodata, a vrut macar sa o micsoreze, i-am spus ca singurul lucru care ar ajutao este sa ramana din nou mama cum am ramas si eu, si asta face, sau luat deja de lucru. Ma bucur asa de mult. Ia pe forum nu intra ca ii este greu sa vada ce fac mamele de varsta ingerasului ei, nu ma mir. Bine ca are servici si destul de lucru, asta o ajuta sa nu se gandeasca prea mult.Nu mia spus dar simt ca ii este dor de toate mamele de pe forum. Nu stiu daca am facut bine dar i-am propus daca o va ajuta cu ceva sa se palnga cum am facut eu pe forumul psihologic, sper sa nu fi gresit cu aceasta propozitie, nu as vrea sa o indurerez mai mult, dar poate cuvintele calde a fetelor o vor ajuta putin. Sper ca in curand sa va aduc vestea buna ca este deja

Pupici

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput